Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

εγώ αν ήμουν νόβα και φυσικά γνωρίζοντας τι προσφέρει ο ανταγωνισμός δεν θα διανοούμουν να δώσω δοκιμαστική περίοδο. Είναι δυνατόν κάποιος που έχει εμπειρία από την εφαρμογή της Cosmote να "δελεαστεί" από την αντίστοιχη της eon;

Εγώ προσωπικά έχω Cosmote tv,έβαλα αυτό το δοκιμαστικό,είδα τον αγώνα της Εθνικής και παρόλο που μου αρέσει γενικά να παρακολουθώ και τένις,δεν μπόρεσα να δω το Wibledon παρά μόνο ελάχιστα και έκανα απεγκατασταση.. Έχει τόσο χάλια εικόνα ή έκανα εγώ κάτι λάθος;Στο κινητό το έβλεπα και στις ρυθμίσεις τα είχα όλα στο μέγιστο(αντίστοιχα με την εφαρμογή της Cosmote στο κινητό βλέπω πεντακάθαρα).Ήταν δωρεάν και αυτό έχει σημασία,ούτε πρόκειται να γκρινιαξω απλά αναρωτιέμαι αν έκανα κάποιο λάθος με την ποιότητα της εικόνας εγω.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να σου πω δε ξερω, ισως να σχετιζεται με την ταχυτητα που εχεις γιατι μπορει η υπηρεσια της nova να χρειαζεται υψηλη ταχυτητα στο δικτυο για να μην κανει downgrade τη ποιοτητα της εικονας. Αυτο το λεω γιατι και με την 24 που επιανε 16-17 το netflix παντα ειχε αψογη εικονα οποτε η συμπιεση που χρησιμοποιει η τεχνολογια τους ειναι πολυ καλη. αυτο το πρατηρω και σε βιντεο που κατεβαζω και οταν ειναι κωδικοποιημενα σε h265 ακομα και σε μικροτερο μεγεθος μου βγαζουν λιγοτερα artifacts η πιξελαρισμα απο αλλα codecs.

Δημοσ.

Εγώ δε θα πω για το περιστασιακο downgrading της εικόνας αλλά για το ότι κάθε τρεις και λίγο έτρωγε κόλλημα και μετά γίνονταν 2 τινά: Είτε έμενε λίγο παγωμένη η εικόνα και ο ήχος γυρνούσε 10 δευτερόλεπτα πίσω, μετά "έπιανε" την παγωμένη εικόνα και συνέχιζε ας πούμε κανονικά (προφανώς με μεγαλύτερη υστέρηση πλέον σε σχέση με το ζωντανό πρόγραμμα) είτε, στο κακό σενάριο, ήχος και εικόνα πήγαιναν μετά το κόλλημα με πολλά δευτερόλεπτα διαφορά. Στην ίδια γραμμή κοσμοτε TV app στη χειρότερη έκανε ένα στιγμιαίο, έως πχ 3 δευτερόλεπτα, downgrade στην εικόνα αλλά η ροή συνεχιζόταν κανονικά και η ποιότητα επανερχόταν άμεσα. Πέρα από μισό ματς Γουιμπλεντον δεν κατάφερα να δω τίποτα άλλο. Άσε που το πρόγραμμα που φαίνεται μέσα στην εφαρμογή ήταν για τα μπάζα, μου έδειχνε ότι είχε το φιλικό του Άρη ζωντανά και το φιλικό ήταν μετά από 2 μέρες και τελικά έδειχνε κάτι κονσέρβες κλπ. Πολλά τέτοια λάθη, δεν ήξερες τι θα δείξει πότε... 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorginho είπε

Εγώ δε θα πω για το περιστασιακο downgrading της εικόνας αλλά για το ότι κάθε τρεις και λίγο έτρωγε κόλλημα και μετά γίνονταν 2 τινά: Είτε έμενε λίγο παγωμένη η εικόνα και ο ήχος γυρνούσε 10 δευτερόλεπτα πίσω, μετά "έπιανε" την παγωμένη εικόνα και συνέχιζε ας πούμε κανονικά (προφανώς με μεγαλύτερη υστέρηση πλέον σε σχέση με το ζωντανό πρόγραμμα) είτε, στο κακό σενάριο, ήχος και εικόνα πήγαιναν μετά το κόλλημα με πολλά δευτερόλεπτα διαφορά. Στην ίδια γραμμή κοσμοτε TV app στη χειρότερη έκανε ένα στιγμιαίο, έως πχ 3 δευτερόλεπτα, downgrade στην εικόνα αλλά η ροή συνεχιζόταν κανονικά και η ποιότητα επανερχόταν άμεσα. Πέρα από μισό ματς Γουιμπλεντον δεν κατάφερα να δω τίποτα άλλο. Άσε που το πρόγραμμα που φαίνεται μέσα στην εφαρμογή ήταν για τα μπάζα, μου έδειχνε ότι είχε το φιλικό του Άρη ζωντανά και το φιλικό ήταν μετά από 2 μέρες και τελικά έδειχνε κάτι κονσέρβες κλπ. Πολλά τέτοια λάθη, δεν ήξερες τι θα δείξει πότε... 

Τα ίδια και σε εμένα... Έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερες πλατφόρμες και πιο φτηνές εννοείται σε βάθος χρόνου. 

Δημοσ.

Χάλια εμπειρία και από εμένα σε smart tv μάλλον κακό τους έκανε το δοκιμαστικό πάρα θα προσελκύσει νέους πελάτες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2022 στις 11:06 ΜΜ, default είπε

Τι να σου πω δε ξερω, ισως να σχετιζεται με την ταχυτητα που εχεις γιατι μπορει η υπηρεσια της nova να χρειαζεται υψηλη ταχυτητα στο δικτυο για να μην κανει downgrade τη ποιοτητα της εικονας. Αυτο το λεω γιατι και με την 24 που επιανε 16-17 το netflix παντα ειχε αψογη εικονα οποτε η συμπιεση που χρησιμοποιει η τεχνολογια τους ειναι πολυ καλη. αυτο το πρατηρω και σε βιντεο που κατεβαζω και οταν ειναι κωδικοποιημενα σε h265 ακομα και σε μικροτερο μεγεθος μου βγαζουν λιγοτερα artifacts η πιξελαρισμα απο αλλα codecs.

Με 4G από την Cosmote έβλεπα που στο σπίτι μου πιάνει από 50 έως 120mbps down ανάλογα την ώρα και την μέρα. (πχ γύρω στα 50mbps τα μεσημέρια και απογεύματα και ΣΚ) 

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.
Στις 5/7/2022 στις 11:06 ΜΜ, default είπε

Το netflix είναι video... Αυτό είναι live streaming αλλά και πάλι με 25+ άλλα παίζουν UHD. Όπως είπα έχω δοκιμάσει πάρα πολλά οπότε κάτι δεν πάει καλά εδώ στην συγκεκριμένη περίπτωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μια χαρά μου φάνηκε για δωρεάν streaming. Catch Up 7 ημερών και άμεση απόκριση στην αλλαγή καναλιών. Ντοκυμαντέρ έβλεπα. National Geographic, Discovery και Tennis σε καλή ποιότητα.

Επεξ/σία από aristarhos
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, aristarhos είπε

Εμένα μια χαρά μου φάνηκε για δωρεάν streaming. Catch Up 7 ημερών και άμεση απόκριση στην αλλαγή καναλιών. Ντοκυμαντέρ έβλεπα. National Geographic, Discovery και Tennis σε καλή ποιότητα.

σημαντικό... έχεις εμπειρία από την αντίστοιχη υπηρεσία της Cosmote ;

Δημοσ.

Πολυς κοσμος παραπονιεται για την ποιοτητα της εικονας και τη λειτουργικοτητα του ΕΟΝ app.

Αν και δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το app, σαν συνδρομητης ΕΟΝ+ με το box σε 50Mbps δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, η ποιοτητα ειναι αψογη και ανυπομονω να αρχισει η Premier! Χωρια οτι το box ειναι android, ξεκλειδωτο κατεβαζεις οποια εφαρμογη θες, παιρνει USB/HDD, παιζεις δικα σου βιντεο, για εμενα μια χαρα!

Οκ, cosmote δεν ειναι, αλλα οποιος το βαλει θα το βαλει για τα αθλητικα, που με τις αποκλειστικοτητες στα ξενα πρωταθληματα δεν υπαρχει εναλλακτικη (ok, βαζει κ κατι ταινιουλες, ειχε και αποκλειστικοτητα το τελευταιο James Bond, αλλα ουτε καν προωθειται για τα cinema  στα δινουν θες δεν θες).

Προφανως υπαρχει καποιο θεμα στην υλοποιηση του app.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν είναι όπως την προηγούμενη φορά, το ίδιο SMS που σου έστειλαν το username και password έχει και ένα link. Πατάς το link, καταχωρείς το PIN που βλέπεις στην τηλεόραση και ενεργοποιείται. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, stcp είπε

Το ξαναβαλανε για 7 μερες δωρεαν.

Απο 23/8-29/8.

Οποιος ενδιαφερεται: 

https://eon.nova.gr/

Ελπίζω να μου επιτρέπεις τη μικρή διόρθωση στη γραμματοσειρά. 😝 Από Τρίτη λοιπόν, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν.

Δημοσ.

τους κωδικούς μπορείς να τους πάρεις από τώρα, απλά θα δουλεύουν από Τρίτη 23/8 στις 09:00 και έως Δευτέρα 29/8 στις 23:59

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...