Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, gherudos είπε

Καλημέρα, μπορείς να ξανά πάρεις την προσφορά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανοίξαμε την πρόσβαση σε όλους για να δουν την εθνική. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται ούτε τα κανάλια novacinema ούτε και τα on demand. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

Ναι

Είσαστε τραγικοί.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, gherudos είπε

Καλημέρα, μπορείς να ξανά πάρεις την προσφορά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανοίξαμε την πρόσβαση σε όλους για να δουν την εθνική. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται ούτε τα κανάλια novacinema ούτε και τα on demand. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

Αν εσείς και η cosmote είχε την νοοτροπία της καλύτερης μηνιαιας τιμής(σε επίπεδα ξένων συνδρομητικών)για ανθρώπους που δεν θέλουν να το έχουν όλο το χρόνο,θα το σκεφτόμουν.Με τα τωρινά δεδομένα,ούτε τσάμπα,ούτε με temp mail ούτε τίποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλα τα ελεύθερα και τα αθλητικά κανάλια παίζουν. Όποτε βλέπεις εθνική μπάσκετ και σακαρη με τσιτσιπα. Δεν παίζουν τα κανάλια με ταινίες και τα on demand. Όποτε αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά δεν έχει νόημα.. από την άλλη τσάμπα είναι όποτε όταν σου χαρίζουνε γάιδαρο… βάλε ένα προσωρινό mail και τηλέφωνο .. μη τους χαρίζεις τα προσωπικά σου δεδομένα και απόλαυσε το περιεχόμενο.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Όλα τα ελεύθερα και τα αθλητικά κανάλια παίζουν. Όποτε βλέπεις εθνική μπάσκετ και σακαρη με τσιτσιπα. Δεν παίζουν τα κανάλια με ταινίες και τα on demand. Όποτε αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά δεν έχει νόημα.. από την άλλη τσάμπα είναι όποτε όταν σου χαρίζουνε γάιδαρο… βάλε ένα προσωρινό mail και τηλέφωνο .. μη τους χαρίζεις τα προσωπικά σου δεδομένα και απόλαυσε το περιεχόμενο.. 

Σιγά το περιεχόμενο μόνο μπάλα έχει. Έπρεπε να το διευκρινίσουν με σαφήνεια από πριν. Τεσπα, ψεύτικο μεηλ και τηλ φυσικά αλλά και πάλι μια διαδικασία την είχε, χάθηκε ένα λεπτό

Επεξ/σία από alexxkidd31
Δημοσ.
Στις 25/6/2022 στις 12:30 ΜΜ, alexxkidd31 είπε

Μόνο τα αθλητικά περιλαμβάνονται ή γενικά όλο το περιεχόμενο;

δεν παίζουν τα cinema (και οι τσόντες 💔)

τα άλλα φαίνεται να παίζουν

Δημοσ.

Σας ήρθε κανονικά απάντηση στο e-mail;

Γιατί προσωπικά, δεν έχει έρθει τίποτα.

Δημοσ.

εγώ αν ήμουν νόβα και φυσικά γνωρίζοντας τι προσφέρει ο ανταγωνισμός δεν θα διανοούμουν να δώσω δοκιμαστική περίοδο. Είναι δυνατόν κάποιος που έχει εμπειρία από την εφαρμογή της Cosmote να "δελεαστεί" από την αντίστοιχη της eon;

Δημοσ.

Ανεβάζουν και τιμές υπόψιν.... Προσοχή αν κάνετε συμβόλαιο. 

Εγώ έχω βρει άλλες λύσεις ποιο οικονομικές εδώ και χρόνια και ισάξιες και ίσως καλύτερες υπηρεσίες. 

Ειδικά αυτό της nova έβαλα το test και ήταν λες και γύρισα στο 2005...πολύ χάλια κατάσταση!! 

Δημοσ.

Εκανα μεταβαση σε ΕΟΝ+ απο windvision που ειχα και παρολο που ειχα ακομα ενα χρονικο διαστημα στο συμβολαιο μου γιατι μου ειπαν τηλεφωνικα οτι το windvision  θα καταργουνταν (δε γνωριζω να απαντησω το καταποσο ισχυει αυτο νομικα) θα σας πω την δικια μου εμπειρια που ειναι αναμεικτη.

+Η συνδεση μου ειναι 100αρα (Σερρες) και δεν εχω παραπονα απο πλευρας εικονας για να ειμαι ειλικρινης.

+Το τηλεκοντρολ του μπορει να χρησιμοποιηθει για να καταργησει αυτο της τηλεορασης στις βασικες λειτουργειες (on/off, source, ενταση) πραγμα που με βολεψε για να μην εχω πολλα τηλεχειριστηρια και επισης αυτο της τηελορασης καποια κουμπια δε παιζαν πλεον καλα.

+Η εφαρμογη τους παιζει στο κουτι τους και την εκανα εγκατασταση και σε δευτερη τηλεοραση που ειχα ενα android smart box (xiaomi) στο υπνοδωματιο οποτε εχω πλεον και στα 2 δωματια και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτο. Απο οτι ειπαν και καταλαβα μπορω να το εγκαταστησω και σε φορητη συσκευη (ταμπλετ, τηλεφωνο) αλλα δε το δοκιμασα ακομα για να πω μεχρι ποσες συσκευες μπορει να ειναι εγκατεστημενο και να παιζει ταυτοχρονα.

+Εχει καλυτερο replay tv και στα κρατικα και ελευθερα καναλια ισως οχι σε ολα τα προγραμματα λογο πνευματικων δικαιωματων αλλα εμενα με βολεψε αυτο σε σχεση με windvision γιατι ετσι μπορω να βλεπω αγωνες μπασκετ μεταγενεστερα για να αποφευγω διαφημισεις και στις ωρες που με βολευει.

-Δε μπορει να εγκατασταθει το Netflix στο box τους με τιποτε. Ακομα και με sideload παιζει χαλια και θελει και extra χειριστηριο (νομιζω airmouse) οποτε το παρατησα και συνεδεσα με την τηλεοραση στο 2ο HDMI το παλιο κουτι της windvision μονο για το Netflix. Εκεινο που θεωρω ομως τραγικο ειναι οτι δε σε ενημερωνουν για το ενδεχομενο προβλημα και η αληθεια ειναι οτι δεν σκεφτηκα καν να ρωτησω γιατι θεωρησα οτι η εφαρμογη εγκαθισταται σε ολα τα κουτια (τουλαχιστον τα επωνυμα).

-Τα μενου με σειρες και ταινιες σε συγκριση με ΟΤΕ ειναι πολυ πισω και θελουν δουλεια.

Το ξερω οτι ειναι αρκετα off topic το ποστ μου οποτε αν οι mods δε το θελουν ας το σβησουν, απλα ηθελα να πω την εμπειρια μου.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...