panosk111178 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 9:42 ΠΜ, Sorath είπε Πόσο καλύτερες επιδόσεις δηλαδή; Θεωρώ πως είναι placebo effect. Γιατί αν μου πεις 10% καλύτερες, αν θεωρήσουμε μια επιτάχυνση 0-100 σε 10'', τότε με την 100αρα θα πρέπει να κερδίσεις ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο, που φυσικά είναι αδύνατον να επιτευχθεί. Συνεπώς, θα πρέπει να πέσεις σε ένα δραματικά πολύ μικρότερο ποσοστό, το οποίο εκεί, χωρίς συγκεκριμένα όργανα μέτρησης, είναι πάλι αδύνατο να το αντιληφθείς μόνο με την αίσθηση. Όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο συνέχεια το καταλαβαίνεις ειδικά αν είναι Τούρμπο όπως είναι το δικό μου και το προηγούμενο που είχα αλλά και αυτό που έχω που είναι Τούρμπο καταλαβαίνεις αμέσως την διαφορά ακόμη και αν δεν είσαι πολύ παρατηρητικός! Αν και είμαι αρκετά εγώ για να το καταλάβω. Για να στο δώσω να το καταλάβεις όταν με την απλή βενζίνη αρπάζει ποιο νωχελικά ενώ με την κατοστάρα νιώθεις την ώθηση από χαμηλά. Και στο ξανά λέω σε Τούρμπο αυτοκίνητο διακρίνεις εύκολα της διάφορες στα καύσιμα. Στις 11/4/2023 στις 10:00 ΠΜ, Black Demis είπε θες να μάθεις την αλήθεια? αυτό που λες όντος παιζει....... αλλά για άλλον λογο την 100 σπάνια την νοθεύουν ενω στην 95 πετάνε οτι να ναι...... ετσι ναι το αυτοκίνητο για να αποδώσει αυτό που πρέπει καίει περισσότερο καύσιμο η ακομη και έχει χαμηλές επιδόσεις καθώς μόνο βενζίνη δεν καις............. αν πας σε καμία σοβαρή χώρα ελβετια γερμανια κλπ και βάλεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν γράφει οτι θέλει αποκλειστικά 100 (γιατι εχει τεραστια συμπιεση και θα βαραει πηρακια) δεν θα εχεις καμια μα καμία διαφορα............... εδω στην τρυπά που λέγεται ελλαδα αλλάζουν τα πράγματα................ και για αυτό υπάρχει λανθασμένη εντύπωση οτι 100 ειναι καλύτερη απο την 95 σε ολα τα αυτοκίνητα........δλδ εχει καλύτερη ποιότητα βενζινης (ουτε καν άλλο σημείο ανάφλεξης έχει απλα) ολα αυτά που είπες ειναι αλήθεια 100% δλδ η παρατηρήσεις σου ειναι ακριβές και σωστές απλά για άλλον λόγο ειναι Το γνωρίζω αυτό που λες αλλά αυτό που γραφεί ο ισχύει για όλες της 95 άρες δεν γράφει για συγκεκριμένες χώρες ακόμη και στην Γερμανία απλά στην Ελλάδα δυστυχώς η 95 άρες είναι μάλλον 92 με 93. Από κάτι μετρήσεις που είχαν γίνει όλες ήταν 2 οκτάνια κάτω από τα αναγραφόμενα. Βέβαια παίζει και κάτι άλλο ρόλο η Γερμανοί της μετράνε σε ROZ ενώ οι υπόλοιποι σε RON
NT1G Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Οι Γερμανοί την μετράνε σε ROZ γιατί η γερμανική λέξη για την λέξη αριθμός είναι Zahl και όχι Number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα