Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο βενζινάδικο που πάω, με ψήνουν για κατοστάρα βενζίνη ,λέγοντας μου ότι θα βγάλει πιο πολλά χλμ. Έχω ένα astra 1600 του 2006.
Γενικώς κάνω οικονομική οδήγηση θα έλεγα.Να τους πιστέψω;Αξίζει σε σχέση με την διαφορά τιμής;

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, perelevas είπε

Στο βενζινάδικο που πάω, με ψήνουν για κατοστάρα βενζίνη ,λέγοντας μου ότι θα βγάλει πιο πολλά χλμ

Shell?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, perelevas είπε

Στο βενζινάδικο που πάω, με ψήνουν για κατοστάρα βενζίνη ,λέγοντας μου ότι θα βγάλει πιο πολλά χλμ. Έχω ένα astra 1600 του 2006.
Γενικώς κάνω οικονομική οδήγηση θα έλεγα.Να τους πιστέψω;Αξίζει σε σχέση με την διαφορά τιμής;

Κάτσε με την βενζίνη που βάζεις.Δεν θα δεις διαφορά σε χλμ.

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Η Shell που βαζω υγραεριο οταν βαζω και βενζινη με εχουν πρηξει αλλα λεω ΟΧΙ

Εμπόριο είναι,προωθούν άλλο προϊόν που αποφέρει πιο πολύ κέρδος. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχώς μόνο στην τσέπη σου... Άσε που μπορεί και να καίει και λίγο παρπάνω...

Δώσε χρήματα σε κανένα καθαριστικό μπεκ(+ενισχυτικό στα περισσότερα) ή και δοχείου βενζίνης... (άντε και κανένα ενισχυτικό που πάλι μάλλον τίποτα...)

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, perelevas είπε

Η 100αρα όχι μόνο δεν βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, αλλά παίζει να βγάζει και λιγότερα.

Εκτός και αν πρόκειται για όχημα που προβλέπεται να καταναλώνει βενζίνη πάνω από 95 οκτάνια, το δικό σου σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Εμπόριο είναι,προωθούν άλλο προϊόν που αποφέρει πιο πολύ κέρδος. 

Το να πρήζεις τον πελάτη τόσο πολύ ώστε να μην ξαναπατήσει σε shell (έχει γίνει ουκ ολίγες φορές), μάλλον αντι-εμπορική τακτική θα την έλεγα.

• Like 21
  • Thanks 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Η 100αρα όχι μόνο δεν βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, αλλά παίζει να βγάζει και λιγότερα.

Εκτός και αν πρόκειται για όχημα που προβλέπεται να καταναλώνει βενζίνη πάνω από 95 οκτάνια, το δικό σου σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.

Μαλιστα μου λενε οτι σε αυτοκινητα με υγραεριο ειναι πολυ καλη λυση η 100αρα 

Κανεις εγκαταστασης δεν το δεχεται αυτο .

Δημοσ.

Παίρνουν bonus προωθώντας την κατοστάρα. Shell και Avin ανήκουν και οι δύο στην Coral/Motor oil.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ότι λέει ο Josh θα έγραφα και εγω.

Η 100άρα πρέπει να καταναλωθεί εντός 15 ημερών. Για αυτό θέλουν να την σπρώχνουν στη μια εβδομάδα απο τη στιγμή που την έβαλαν στο πρατήριο. Έχουν στοχοθεσία να την πουλήσουν. Δεν ενδιαφέρονται για το καλό σου δηλαδή. 

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα πάντως την καίει πιο γρήγορα, σε σύστημα 8ετιας landi renzo που ψεκάζει βενζίνη. Δοκιμασμένο πολλές φορές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι βρε ασυζητητι

δεν το ηξερες το κολπο?

γνωστο μυστικουλι των εταιρειων γιατι τους συμφερει να βγαζεις περισσοτερο χιλιομετρα και να καταναλωνεις λιγοτερο😉

και σε μοτερ 15ετιας κιολας πιστευω θα δεις ανετα 150-200χλμ παραπανω

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...