eko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 H αληθεια ειναι παντα καπου στην μεση. Στα specs το note 10 pro ειναι απαικτο! Ειναι το μονο που εχει, οθονη amoled 120 Hz, οθονη gorilla glass, 100αρα καμερα, snapdragon επεξεργαστη, δυο σιμ ΚΑΙ καρτα sd, ραδιο, θυρα υπερυθρων, nfc, δεν θα βρεις αλλο κινητο που να τα εχει ολα αυτα και ειναι το μονο σιγουρο! Aπο εκει και περα η xiaomi εχει παντα καποιο ρισκο, βγαζουν θεματα και ειναι γνωστο, και εγω πηρα το X3 προ, εις γνωσην μου οτι θα εχω θεματακια, και πραγματι αργουν οι ειδοποιησεις και δεν δουλευει και πολυ καλα ο αισθητηρας εγγυητητας, αλλα μου αρεσει που εχω ραδιο και σβηνω τα aircondition στην δουλεια ενα ενα απο το κινητο και δεν ψαχνω τα τηλεκοντρολ... Προσωπικα θα επαιρνα το ρισκο να παρω ενα note 10 pro, αλλος μπορει οχι, να θελει μια πιο σταθερη συσκευη και ας μην εχει ραδιο. 1
adi32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα των xiaomi. Όλα έχουν πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, έχουν πρόβλημα με ειδοποιήσεις, με διαφημίσεις με χάλια updates, με hardware Τζόκερ που θα σου τύχει....Γι αυτο βλεπεις και παρουσιαζονται διαφορετικα προβληματα στον καθενα Το οτι βγαζει φθηνα δεκαδες μοντελα το χρονο και τα αγοραζουν πολλοι δε σημαινει οτι ειναι και καλα
life is music Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Στις 25/6/2022 στις 12:53 ΜΜ, adi32 είπε Είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα των xiaomi. Όλα έχουν πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, έχουν πρόβλημα με ειδοποιήσεις, με διαφημίσεις με χάλια updates, με hardware Τζόκερ που θα σου τύχει....Γι αυτο βλεπεις και παρουσιαζονται διαφορετικα προβληματα στον καθενα Το οτι βγαζει φθηνα δεκαδες μοντελα το χρονο και τα αγοραζουν πολλοι δε σημαινει οτι ειναι και καλα Και η samsung ....μπορεί να βγάλει μοντέλα και να μην βγουν καλά...δεν μπορούμε όμως να απαξιώνουμε μια εταιρεία .....για να μην θυμηθω περιπτώσεις που μοντέλο της Samsung δεν θυμάμαι ποιο είναι έκανε έκρηξη
Kag1ante Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, life is music είπε Και η samsung ....μπορεί να βγάλει μοντέλα και να μην βγουν καλά...δεν μπορούμε όμως να απαξιώνουμε μια εταιρεία .....για να μην θυμηθω περιπτώσεις που μοντέλο της Samsung δεν θυμάμαι ποιο είναι έκανε έκρηξη Galaxy note 7
Donalhioy Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 25/6/2022 στις 12:53 ΜΜ, adi32 είπε Είναι γνωστά σε όλους τα προβλήματα των xiaomi. δεν νομιζω μπορει να ακουγεται οτι το ui ειναι καπως, οχι εχει bloatware, αλλα αν θελεις να ακουσεις κατι συσκεριμενο κανεις δεν ξερει?
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Donalhioy είπε δεν νομιζω μπορει να ακουγεται οτι το ui ειναι καπως, οχι εχει bloatware, αλλα αν θελεις να ακουσεις κατι συσκεριμενο κανεις δεν ξερει? Δεν υπάρχει ui χωρίς προβλήματα ....και η samsung μπορεί να έχει θέματα με το ui της απλά μπορεί να μην είναι τόσο χάλια ...και να στο πω απλά ...δεν υπάρχει εταιρεία που να έχει καλό ui .....πέρα από την apple που έχει το κορυφαίο !
BertaJourdan Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, life is music είπε πέρα από την apple που έχει το κορυφαίο ! Αντε παρτε ποπκορν και αραξτε. Για να δουμε θα εχουμε σαματα...
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε Αντε παρτε ποπκορν και αραξτε. Για να δουμε θα εχουμε σαματα... Την άποψη μου λέω ....αυτό δεν σημαίνει ότι έχω και δίκιο !
BertaJourdan Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, life is music είπε Την άποψη μου λέω ....αυτό δεν σημαίνει ότι έχω και δίκιο ! Δεν ειναι μονο δικη σου αποψη, αλλα μεγαλου κομματιου του αγοραστικου κοινου που κοντρα σε ολα πηγαινει και αγοραζει τα προιοντα της εν λογω εταιριας διοτι θεωρει οτι ειναι τα καλυτερα. (και εγω μαζι δεν με εξαιρω)
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, BertaJourdan είπε Δεν ειναι μονο δικη σου αποψη, αλλα μεγαλου κομματιου του αγοραστικου κοινου που κοντρα σε ολα πηγαινει και αγοραζει τα προιοντα της εν λογω εταιριας διοτι θεωρει οτι ειναι τα καλυτερα. (και εγω μαζι δεν με εξαιρω) O κόσμος πάει σε αυτήν την εταιρεία διότι έχει μεταπώληση ...όπως και η samsung και η apple ....Δεν λέω ότι και οι άλλες εταιρείες δεν έχουν καλά τηλέφωνα ..αλλά θ δυσκολευτει αυτός που θα πάρει ένα realme η ένα motorola να το πουλήσει ...διότι δεν έχουν ζήτηση!
BertaJourdan Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, life is music είπε O κόσμος πάει σε αυτήν την εταιρεία διότι έχει μεταπώληση ...όπως και η samsung και η apple ....Δεν λέω ότι και οι άλλες εταιρείες δεν έχουν καλά τηλέφωνα ..αλλά θ δυσκολευτει αυτός που θα πάρει ένα realme η ένα motorola να το πουλήσει ...διότι δεν έχουν ζήτηση! Δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο, αλλα εγω αυτο το θεωρω αρρωστο. Θα παρω εγω ενα iphone και η πρωτη μου σκεψη θα ειναι οτι οταν το πουλησω θα πιασω καλα λεφτα. ΟΧΙ, θα παρω iphone γιατι το γουσταρω και μου αρεσει σαν προιον.
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, BertaJourdan είπε Δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο, αλλα εγω αυτο το θεωρω αρρωστο. Θα παρω εγω ενα iphone και η πρωτη μου σκεψη θα ειναι οτι οταν το πουλησω θα πιασω καλα λεφτα. ΟΧΙ, θα παρω iphone γιατι το γουσταρω και μου αρεσει σαν προιον. Σύμφωνο σε αυτό που λες ..και γω αυτό το ανέφερα γιατί ενα φεγγαρι δούλευα σε μαγαζί με κινητά για λίγο διάστημα ως πωλητής
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μην ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια . Την άλλη φορά έγραψες ότι και τα Xiaomi ,επειδη εχεις Xiaomi ,έχουν καλή μεταπώληση ,και παραπάνω γράφεις ,και ότι και άλλες εταιρίες πιθανόν να έχουν πρόβλημα με το UI σαν τα Χiaomi. Φαίνεται δεν διαβάζεις τι γραφουν οι περισσότεροι στο forum , ότι όσο πιο καθαρο λογισμικό κοντα στο στοκ Αndroid τόσο λιγότερα προβλήματα .. Λίγες εταιρίες το έχουν πλεον αυτό .Οσο για την μεταπώληση είναι επισης πολυ σχετικό ,και είχε αναφερθεί επίσης τότε που το σύγκρινες παλι με παραδειγμα γνωστού σου.
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Fotia είπε Μην ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια . Την άλλη φορά έγραψες ότι και τα Xiaomi ,επειδη εχεις Xiaomi ,έχουν καλή μεταπώληση ,και παραπάνω γράφεις ,και ότι και άλλες εταιρίες πιθανόν να έχουν πρόβλημα με το UI σαν τα Χiaomi. Φαίνεται δεν διαβάζεις τι γραφουν οι περισσότεροι στο forum , ότι όσο πιο καθαρο λογισμικό κοντα στο στοκ Αndroid τόσο λιγότερα προβλήματα .. Λίγες εταιρίες το έχουν πλεον αυτό .Οσο για την μεταπώληση είναι επισης πολυ σχετικό ,και είχε αναφερθεί επίσης τότε που το σύγκρινες παλι με παραδειγμα γνωστού σου. Άλλο λέω ...λέω πως κανένα κινητό δεν είναι τέλειο σε όλα ...κάποια θα έχουν θέμα software και κάποια άλλα θα έχουν θέματα αλλού .....ναι το καθαρο android ειναι καλύτερο και ποιο smooth ...αλλά βλέποντας τι γίνεται στην αγορά καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει ταυτιστεί με 3 εταιρίες ... δυστυχώς όμως ο κόσμος πρέπει να αναθεωρήσει μερικά πράγματα για το καλό του ....όσο για το παράδειγμα που έθεσα τότε ήταν ένα γενικό παράδειγμα ..αλλά όπως και να έχει η άποψη μου είναι αυτή ..δεν σημαίνει όμως ότι είναι και σωστή !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα