Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,
Αν έχοντας το πρώτο για σύνδεση ιντερνετ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δεύτερο μόνο για τηλέφωνο; φαντάζομαι bridged mode + wan + root password h300s, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; και να ξέρουμε το μοντέλο του παρόχου από ποια εταιρεία είναι μήπως έχει κάποια βοήθεια περαιτέρω;

Δημοσ.

Το H300s ούτε σε Bridge Mode μπαίνει ούτε πίσω από άλλο DSL Router. Μόνο τον κωδικό του VoIP μπορούμε να πάρουμε για να δουλέψει η τηλεφωνία σε άλλη συσκευή.

Καλύτερα άλλαξέ το με το ΖΤΕ Η267Α που παίζει και στις 2 περιπτώσεις.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κυρίως η δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις με το ΖΤΕ Η267Α, υπάρχει κάποιος σχετικότερος οδηγός από αυτά που βρήκα εγώ σε αναζήτηση;

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιον οδηγό βρήκες αλλά γενικά ισχύουν αυτά που αναφέρονται σε αυτόν. Απλά αναφέρεται σε άλλο Router (Zyxel) οπότε οι ρυθμίσεις του πιθανόν βρίσκονται σε άλλο μενού του δικού σου VR2100.

Δημοσ.

Σε μία σύνδεση στην επαρχία, το έχω στην γραμμή σε Bridge Mode, δηλαδή να παίζει μόνο ως Modem κάνονας συγχρονισμό και μαζί το VoIP και πίσω του ένα Router OpenWrt που κάνει την κλήση ΡΡΡ και την σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αλλά παίζει ως Modem σε συνδέσεις έως 100Mbps καθώς δεν υποστηρίζει 35b προφίλ για 200άρια πακέτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...