GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε και εμεις 1η φορα που νοικιασαμε το σπιτι, το βαλαμε σαν ρητρα στο συμφωνητικο, αν και ηταν κομμενα ΔΕΗ/νερο οποτε εκανε κατευθειαν την συνδεση στο ονομα του. Άμα ήταν κομμένα, τι ρήτρα βάλατε!!
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άμα ήταν κομμένα, τι ρήτρα βάλατε!! Να υπαρχει για ομορφια
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άμα ήταν κομμένα, τι ρήτρα βάλατε!! 38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Να υπαρχει για ομορφια Αν ειχα τετοιο σπιτονοικοκυρη,δε θα τσακωνομουν για κατι τετοιο,θα υπεγραφα τη "ρητρα". Αν νιωθει ο αλλος καλυτερα και εμενα δε με επηρεαζει καπου,γιατι να μην το κανω; Καποιες φορες πρεπει να διαλεγεις τις μαχες σου,συμβουλη που ξεχνω και εγω. Spoiler Και εγω μπηκα στο σπιτι με ΔΕΗ στο ονομα αλλου,στην πορεια καναμε νεα συνδεση και με υπευθυνη δηλωση ζητησαμε να μεταφερθει το χρεος στο δικο μας λογαριασμο. Η ΔΕΗ παρ'ολα αυτα εδωσε την υποθεση σε εισπρακτικη και αρχισαν να ενοχλουν αυτην που ηταν στο ονομα της αρχικα. Μετα ηρθαν και μου ζητουσαν τα ρεστα,μου λεγαν οτι "εχουμε τεραστιο προβλημα" ,επειδη τους πηρε 2 τηλεφωνα καποιος για το χρεος και θελαν να μαθουν ποσο ειναι το ποσο. Εγω τους εξηγουσα οτι το εχουμε κανονισει και πως το χρεος εχει περαστει σε εμας,αλλα οοοοοχι,συνεχιζαν να γκρινιαζουν, ζητωντας μου να παρω τη ΔΕΗ και να τους το πω.Εκει αρχισα να εκνευριζομαι και στο τελος τους παρατησα και μπηκα μεσα,μπορουσα να παω με τα νερα τους εξ αρχης,αλλα ηταν δυσκολη μερα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα