toyotats Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 καλησπερα. Θελω να ρωτησο, εχει αλαξει κατι με την αντικαταβολη στα ελτα ταχυδρομιο? Η απλα συμπληρωνο οπως παλια τα 2 εντυπα και μου ερχετε η επιταγη και παω και εισπρατω? Εχει στειλει κανεις τωρα προσφατα να μου πει?
toyotats Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 γιατι κατι μου ειπαν οτι ζητανε αφμ, και E1 ισχυει κατι τετιο?
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, toyotats είπε γιατι κατι μου ειπαν οτι ζητανε αφμ, και E1 ισχυει κατι τετιο? Ε1 σιγουρα οχι. Αφμ νομιζω οχι,αλλα παει καιρος απο οταν δηλωσα τα στοιχεια μου στις κουριερ,οποτε τωρα δε μου ζητανε τιποτα.
Kostas Savvidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, toyotats είπε γιατι κατι μου ειπαν οτι ζητανε αφμ, και E1 ισχυει κατι τετιο? Τίποτα από αυτά δεν ζητάνε, απλά όταν πας να εισπράξεις το ποσό της αντικαταβολής να έχεις μαζί σου απαραίτητα την ταυτότητα.
toyotats Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 ενας γνωστος μου πηγε πριν μηνες και του ζητησαν Ε1 μου ειπε. σημερα που πηγα και εστειλα δεν μου ζητησαν τιποτα.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, toyotats είπε ενας γνωστος μου πηγε πριν μηνες και του ζητησαν Ε1 μου ειπε. σημερα που πηγα και εστειλα δεν μου ζητησαν τιποτα. Κουραφεξαλα σου ειπε,οπως καταλαβες και εσυ. 1
toyotats Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 πριν 2 χρονια ειχα συζητηση με τον λογιστη μου σχετικα με τις αντικαταβολες στα ελτα ταχυδρομιο, και μου ειχε πει οτι σε λιγο καιρο θα ζητανε αφμ και αυτοι ωστε να ελενχωνται τυχον διακινηση μαυρου χρηματος και τετια. αλλα σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν οι βαρεμενοι που δουλευουν στα ελτα τωρα και με τετια.
StamTheMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, toyotats είπε πριν 2 χρονια ειχα συζητηση με τον λογιστη μου σχετικα με τις αντικαταβολες στα ελτα ταχυδρομιο, και μου ειχε πει οτι σε λιγο καιρο θα ζητανε αφμ και αυτοι ωστε να ελενχωνται τυχον διακινηση μαυρου χρηματος και τετια. αλλα σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν οι βαρεμενοι που δουλευουν στα ελτα τωρα και με τετια. Εδω λεμε για ε1,το οποιο δεν θα το ζητησει κανεις. Το ΑΦΜ δε θα μου εκανε εντυπωση αν το ζητουσαν. Τωρα αν θες να πουμε τον πονο μας για τα ΕΛΤΑ,πες το.
nana_sky Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Ένα δέμα με αντικαταβολή ξέρετε πόσο θα το κρατήσουν όταν φτασει; Γνωστός έχει πει το κρατάνε 8 εργάσιμες ημέρες, αλλά θέλω να σιγουρευτώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, nana_sky είπε Ένα δέμα με αντικαταβολή ξέρετε πόσο θα το κρατήσουν όταν φτασει; Γνωστός έχει πει το κρατάνε 8 εργάσιμες ημέρες, αλλά θέλω να σιγουρευτώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάρε τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα και ρώτα τους, διότι διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα και από εποχή σε εποχή. Παλιότερα στο Ηράκλειο [Κρήτη] μου'χαν πει για 20 μέρες... άλλη φορά μου είπαν για 35 λόγω εορτών. Πρόσφατα [σε άλλο κατάστημα] μου είπαν 2 'βδομάδες (όχι εργάσιμες). 1
nana_sky Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Haldol είπε Πάρε τηλέφωνο στο τοπικό κατάστημα και ρώτα τους, διότι διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα και από εποχή σε εποχή. Παλιότερα στο Ηράκλειο [Κρήτη] μου'χαν πει για 20 μέρες... άλλη φορά μου είπαν για 35 λόγω εορτών. Πρόσφατα [σε άλλο κατάστημα] μου είπαν 2 'βδομάδες (όχι εργάσιμες). Εντάξει ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα