Προς το περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

zak777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχω ενα αυτοκινητο audi a4 b9 1.4 tfsi 2017 model 58k Km, με αρκετο εξοπλισμο.Aπο τη στιγμη που εχουν ανεβει ολες οι τιμες των μεταχειρισμενων θελησα να αλλαξω το ποσο ασφαλισης,ηρθε πραγματογνωμονας και το κοστολογισε στα 20.000e. Στο car, αυτοκινητα με λιγοτερο εξοπλισμο και περισσοτερα χλμ εχουν παραπανω με ποια λογικη βγαινει το ποσο αυτο;ασχετα απο τα προσθετα που εχω βαλει εγω γυρω στις 7.000e. extra μετα την αγορα.Το αμαξι ειναι στην πενα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως προκυπτει δηλαδη η αντικειμενικη αξια;εαν αφαιρεσω τα extras που εχουν μπει μετα την αγορα,το αυτοκινητο εχει τουλαχιστον 25κ με τιμες car

11 λεπτά πριν, zak777 είπε

πως προκυπτει δηλαδη η αντικειμενικη αξια;εαν αφαιρεσω τα extras που εχουν μπει μετα την αγορα,το αυτοκινητο εχει τουλαχιστον 25κ με τιμες car

Γιατί δεν ρωτάς την ασφαλιστική σου;

• Confused 1

21 λεπτά πριν, zak777 είπε

Καλησπερα,εχω ενα αυτοκινητο audi a4 b9 1.4 tfsi 2017 model 58k Km, με αρκετο εξοπλισμο.Aπο τη στιγμη που εχουν ανεβει ολες οι τιμες των μεταχειρισμενων θελησα να αλλαξω το ποσο ασφαλισης,ηρθε πραγματογνωμονας και το κοστολογισε στα 20.000e. Στο car, αυτοκινητα με λιγοτερο εξοπλισμο και περισσοτερα χλμ εχουν παραπανω με ποια λογικη βγαινει το ποσο αυτο;ασχετα απο τα προσθετα που εχω βαλει εγω γυρω στις 7.000e. extra μετα την αγορα.Το αμαξι ειναι στην πενα.

Τα πρόσθετα extra μετά την αγορά δεν έχουν καμιά σημασία εκτός και αν τα δηλώσεις στην ασφαλιστική να σου ανεβάσει και το ασφάλιστρο.

18 λεπτά πριν, zak777 είπε

Βασικά πέταξα κοτσάνα, οπότε αγνόησε με. 😄

Ρώτα κι άλλους ασφαλιστές να σου υπολογίσουν τιμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τιμολογησε στη χαμηλοτερη αξια στο car.gr

Αν δε σου αρεσει η τιμολογηση παιρνεις τηλεφωνο αλλες ασφαλιστικες και συνεννοησε για αλλη τιμολογηση με το αναλογο ασφαλιστρο βεβαια.

Για την ασφαλιστικη το να θες να τιμολογηθει ψηλα μυριζει πονηρια, οποτε θα σου βαλει και ψηλο ασφαλιστρο.

Τια ασφαλιστικες δεν τις ενδιαφερουν τα χιλιομετρα, τα εξτρα και αν το εχεις σενιο, αυτα ενδιαφερουν υποψηφιους αγοραστες. 

Επεξ/σία από gpapadakis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύνηθες να κάνουν εκτίμηση με βάση πλασματικές εμπορικές αξίες.

Ισχυρίζονται οτι προτείνουν την τιμή της αγοράς για το μοντέλο σου αλλά 99% των περιπτώσεων δεν βρίσκεις αντίστοιχο σε αυτή την τιμή.

Κοίταξε πως θα πάρεις καλύτερη ασφαλιστέα αξία είτε κυνηγώντας τους ίδιους, είτε πηγαίνοντας αλλού.

Για να μην χρειαστεί να ακούς για υπασφαλίσεις και ιστορίες για αγρίους μετά...

Επεξ/σία από agnostos13

Να με συγχωρήσει ο νηματοθετης, αλλά επειδή είναι ένα θέμα που με έβαλε σε σκέψεις τις τελευταίες ημέρες.. Έχω προχωρήσει σε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, με τιμή πχ 20000. Το αυτοκίνητο από τότε που το παρήγγειλα μέχρι σήμερα που περιμένω να παραλάβω, έχει φτάσει τα 25000.

Η λογική λέει ότι πρέπει να το ασφαλίσω στην τιμή την οποία το αγόρασα, σωστά? Έστω όμως ότι αυτοκίνητο μετά από κάποιο καιρό το κλέβουν. Πως θα υπολογιστεί η εμπορική αξία όταν όλες οι τιμές έχουν πάρει την ανιουσα, ακόμα και στα μεταχειρισμένα? Φαντάζομαι πως δεν παίζει το σενάριο να αποζημιωθεις με πόσο μεγαλύτερο από όσο το είχες αγοράσει... 

Μπορεις να ζητησεις μια αναπροσαρμογη προς τα πανω παραθετωντας συγκεκριμενα στοιχεια (αξεσουαρ ταδε τιμη τοσο,τρεχουσα τιμη αυτοκινητου τοσο),δεν ειναι απιθανο αλλα μην περιμενεις να παει απο τα 20 στα 25

34 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Η λογική λέει ότι πρέπει να το ασφαλίσω στην τιμή την οποία το αγόρασα, σωστά?

Η λογικη ειναι να ασφαλιζεται στην τρεχουσα αξια λιγο-πολυ αλλα σιγουρα υπαρχει θεμα αυτη την εποχη γιατι οπως σωστα ειπες οι τιμες εχουν ανεβει και ειδικα σε ενα καινουριο αυτο ειναι πολυ εμφανες

• Like 1

12 ώρες πριν, Christos Vvs είπε

Να με συγχωρήσει ο νηματοθετης, αλλά επειδή είναι ένα θέμα που με έβαλε σε σκέψεις τις τελευταίες ημέρες.. Έχω προχωρήσει σε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, με τιμή πχ 20000. Το αυτοκίνητο από τότε που το παρήγγειλα μέχρι σήμερα που περιμένω να παραλάβω, έχει φτάσει τα 25000.

Η λογική λέει ότι πρέπει να το ασφαλίσω στην τιμή την οποία το αγόρασα, σωστά? Έστω όμως ότι αυτοκίνητο μετά από κάποιο καιρό το κλέβουν. Πως θα υπολογιστεί η εμπορική αξία όταν όλες οι τιμές έχουν πάρει την ανιουσα, ακόμα και στα μεταχειρισμένα? Φαντάζομαι πως δεν παίζει το σενάριο να αποζημιωθεις με πόσο μεγαλύτερο από όσο το είχες αγοράσει... 

το αυτοκινητο ειχε αγοραστει το 2016 45.000e . το θεμα δεν ειναι μονο οτι εχουν ανεβει οι τιμες των μεταχειρισμενων.το θεμα ειναι οτι η αξια που το ασφαλιζουν δεν ανταποκρινεται στην πραγματικη αξια του αυτοκινητου με τις τωρα τιμες.οταν το πιο σαπιο a4 στο car με 3πλια km εχουν απο 22 και πανω.παντως φιλος αγορασε Octavia με 4.000 απο γνωστο και του το εχουν ασφαλισει για 7.000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...