xemis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, jimarass26 είπε Η θύρα δεν είναι τόσο σημαντικό κομμάτι του προιόντος. Δεν είναι κάτι που περιμένεις πολλά ή που θα σε πειράξει αν μεινει ίδιο 10 χρόνια. Θα αποφασίσει όποιος αποφασίζει πχ για το νέο πρότυπο PCI, για το νέο WiFi. Η ίδια η βιομηχανία στην οποία τα μεγάλα στελέχη γνωρίζονται μεταξύ τους με το μικρό όνομα. Δεν θα πιεστεί κάποιος. Μια χαρά τα είπες. Αν δεν έλεγες το " πρέπει να μείνει στα συρτάρια??" το οποίο ουσιαστικά κρίβει αυτο που θες να πεις πραγματικά....Εκεί μου τα χάλασες. Δεν μιάλε για τον κ μπάμπη της γωνίας, μιλάμε για εταιρείες δισ οι οποίες μια χαρά είναι. Το κοινό πρότυπο δουλεύει γιατί συμφερει τους πάντες. Όλοι κερδίζουν. Οι εταιρείες έξοδα/έσοδα γιατί δεν στο παρέχουν πια όπως πριν, στην ίδια όμως τιμή η συσκευή. Και οι καταναλωτές για χρήματα, ευκολία και περιβάλλον γιατί αντί για 5 αγοράζουν 2. Win win. 1) αυτό διορθώνεται εύκολα στην επόμενη κατασκευή. Και η βαβούρα είναι για τον πρώτο χρόνο ίδια πάνω κάτω με το να είσαι άλλη μια χρονιά στην ίδια χαοτική κατάσταση με 10 φορτιστές. Its maths, not opinion. 2) Όταν όλοι (πλειοψηφία) συμφωνούν να πάμε σε ένα πρότυπο, αυτομάτως ο αντάπτορας αποτελεί τη μοναδική επιλογή για αυτές τις περιπτώσεις 4) Όταν κρίνεις το παρόν πρέπει να λαμβάνεις υπόψην το πιθανό μέλλον, αλλιώς δεν έχει πολύ νόημα. Πχ στο ερώτημα "πάμε σε υδρογόνο ή μεθανόλη", δεν πρέπει να γνωρίζεις ότι το μέλλον είναι το υδρογόνο? Δεν είναι φυσικά τίποτα απόλυτο, πιθανότητες όλα. στο 1) δεν κατάλαβα τι θες να πεις και δεν μου απάντησες σαυτό που ρωτάω στην τελική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2022 στις 8:53 ΠΜ, xemis είπε στο 1) δεν κατάλαβα τι θες να πεις και δεν μου απάντησες σαυτό που ρωτάω στην τελική. Η θύρα από χαρακτηριστικό συσκευής γίνεται πρότυπο. Επομένως θα αλλάζει όπως τα πρότυπα. Σε αυτό που ρωτάς επομένως σου απάντησα. Αναφορικά με το 1), δεν κατάλαβα το παραπάνω πρόβλημα δημιουργείται που δεν υπήρχε πριν μεγαλύτερο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από jimarass26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xemis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, jimarass26 είπε Η θύρα από χαρακτηριστικό συσκευής γίνεται πρότυπο. Επομένως θα αλλάζει όπως τα πρότυπα. Σε αυτό που ρωτάς επομένως σου απάντησα. Αναφορικά με το 1), δεν κατάλαβα το παραπάνω πρόβλημα δημιουργείται που δεν υπήρχε πριν μεγαλύτερο. ακόμη δεν καταλαβαίνω τι λες στο 1) ειλικρινά. Όλο το ζήτημα ξεκίνησε από το ότι κάθε συσκευή ήθελε τον φορτιστή της με αποτέλεσμα ο καθένας μας να έχει από 10 φορτιστές. και βασικά όχι φίλε μου δυστυχώς δεν απαντάς στο ουσιαστικό ερώτημα, το οποίο είναι: ας πουμε ότι ΟΛΟΙ τώρα έχουν usbc ok? και αυριο η samsung εφευρίσκει μια νέα θύρα-καλώδιο που είναι πολύ καλύτερη από το usbc, θα μπορεί ή δεν θα μπορεί να την βάλει στα κινητά της????? απλό το ερώτημα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από xemis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, xemis είπε ακόμη δεν καταλαβαίνω τι λες στο 1) ειλικρινά. Όλο το ζήτημα ξεκίνησε από το ότι κάθε συσκευή ήθελε τον φορτιστή της με αποτέλεσμα ο καθένας μας να έχει από 10 φορτιστές. και βασικά όχι φίλε μου δυστυχώς δεν απαντάς στο ουσιαστικό ερώτημα, το οποίο είναι: ας πουμε ότι ΟΛΟΙ τώρα έχουν usbc ok? και αυριο η samsung εφευρίσκει μια νέα θύρα-καλώδιο που είναι πολύ καλύτερη από το usbc, θα μπορεί ή δεν θα μπορεί να την βάλει στα κινητά της????? απλό το ερώτημα. Στο απάντησε πιο πάνω που σου εξηγεί ότι σταματάει να είναι feature, και γίνετε πρότυπο. Όταν μιλάμε για πρότυπα, σαν το 5g, το wifi κτλπ, οι εταιρείες δεν ανταγωνίζονται στο να βγάλουν κάτι διαφορετικό μεταξύ τους. Το R&D όλων των εταιρειών δουλεύει στο επόμενο πρότυπο που θα είναι επίσης κοινό για όλους. Δεν κάνουν με λίγα λόγια ανταγωνισμό μεταξύ τους ποιος θα βγάλει το καλύτερο. Οπότε οι εταιρείες σε κοινή βάση, θα βρουν το επόμενο βύσμα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, golden33 είπε Στο απάντησε πιο πάνω που σου εξηγεί ότι σταματάει να είναι feature, και γίνετε πρότυπο. Όταν μιλάμε για πρότυπα, σαν το 5g, το wifi κτλπ, οι εταιρείες δεν ανταγωνίζονται στο να βγάλουν κάτι διαφορετικό μεταξύ τους. Το R&D όλων των εταιρειών δουλεύει στο επόμενο πρότυπο που θα είναι επίσης κοινό για όλους. Δεν κάνουν με λίγα λόγια ανταγωνισμό μεταξύ τους ποιος θα βγάλει το καλύτερο. Οπότε οι εταιρείες σε κοινή βάση, θα βρουν το επόμενο βύσμα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Σωστος! Και επειδή πέφτουν όλες μαζί έρχονται πιο γρήγορα καλύτερα πρότυπα. Ενώ όταν δουλεύεις ανταγωνιστικά μπορεί πχ κάποιος να το κάνει και για παπατζα. Γιατί μιλάμε για χαρακτηριστικό διευκόλυνσης/πρόσβασης, δεν μιλάμε για core hardware ή λειτουργικό κομμάτι που θες την παραμικρή καινοτομία να βγει μπροστά. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από jimarass26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xemis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, golden33 είπε Στο απάντησε πιο πάνω που σου εξηγεί ότι σταματάει να είναι feature, και γίνετε πρότυπο. Όταν μιλάμε για πρότυπα, σαν το 5g, το wifi κτλπ, οι εταιρείες δεν ανταγωνίζονται στο να βγάλουν κάτι διαφορετικό μεταξύ τους. Το R&D όλων των εταιρειών δουλεύει στο επόμενο πρότυπο που θα είναι επίσης κοινό για όλους. Δεν κάνουν με λίγα λόγια ανταγωνισμό μεταξύ τους ποιος θα βγάλει το καλύτερο. Οπότε οι εταιρείες σε κοινή βάση, θα βρουν το επόμενο βύσμα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με. δλδ θες να μου πεις ότι οι εταιρίες συνεργάζονται για να βγάλουν καινούργιο πρότυπο σε φορτιστές όταν το η μία κράζει την άλλη για το αν έχουν φορτιστή στο κουτί του κινητού???????? η apple πχ κατήργησε το mini jack και μου λες ότι θα συνεργαστεί με τις άλλες εταιρίες που το διατήρησαν?????? Εδώ μιλάμε για τεράστια διαφορά στην πολιτική της κάθε εταιρίας. Και ΟΧΙ η ερώτηση μου δεν απαντήθηκε, γιατί απλά διατύπωσε ευχολόγια περί συνεργασίας των εταιριών. 9 ώρες πριν, jimarass26 είπε Σωστος! Και επειδή πέφτουν όλες μαζί έρχονται πιο γρήγορα καλύτερα πρότυπα. Ενώ όταν δουλεύεις ανταγωνιστικά μπορεί πχ κάποιος να το κάνει και για παπατζα. Γιατί μιλάμε για χαρακτηριστικό διευκόλυνσης/πρόσβασης, δεν μιλάμε για core hardware ή λειτουργικό κομμάτι που θες την παραμικρή καινοτομία να βγει μπροστά. Αυτά που γράφεις είναι εικασίες και ευχολόγια. Γιατί να συνεργαστούν οι εταιρίες?????????? Ο ανταγωνισμός φέρνει την εξέλιξη, και είναι δεδομένο ότι οι μικρότερες εταιρίες θα περιμένουν με σταυρωμένα τα χέρια για να πάρουν έτοιμες τις λύσεις από τι ς μεγάλες και που δεν συμφέρει τις μεγάλες κα για αυτό το λόγο δεν θα γίνει αυτή η <<συνεργασία>> που λες. Βλέπω ότι δεν μπόρεσες να κατανοήσεις την ερώτηση μου γιαυτό και απαντάς άλλα αντί άλλων, οπότε μιας και είσαι του κινήματος σκεψου πριν μιλήσεις, εφάρμοσέ το πρώτα εσύ. Μην βιάζεσαι να πεις σε κάποιον ότι έχει έλλειψη κριτικής σκέψης όταν ο ίδιος έχεις πρόβλημα κατανόησης απλών ερωτημάτων.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/6/2022 στις 10:44 ΜΜ, xemis είπε Αυτά που γράφεις είναι εικασίες και ευχολόγια. Γιατί να συνεργαστούν οι εταιρίες?????????? Ο ανταγωνισμός φέρνει την εξέλιξη, και είναι δεδομένο ότι οι μικρότερες εταιρίες θα περιμένουν με σταυρωμένα τα χέρια για να πάρουν έτοιμες τις λύσεις από τι ς μεγάλες και που δεν συμφέρει τις μεγάλες κα για αυτό το λόγο δεν θα γίνει αυτή η <<συνεργασία>> που λες. Βλέπω ότι δεν μπόρεσες να κατανοήσεις την ερώτηση μου γιαυτό και απαντάς άλλα αντί άλλων, οπότε μιας και είσαι του κινήματος σκεψου πριν μιλήσεις, εφάρμοσέ το πρώτα εσύ. Μην βιάζεσαι να πεις σε κάποιον ότι έχει έλλειψη κριτικής σκέψης όταν ο ίδιος έχεις πρόβλημα κατανόησης απλών ερωτημάτων.- Μιλάμε για ένα χαρακτηριστικό στο οποίο δεν υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον επένδυσης για ανάπτυξη. Δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι όλα είναι ίδια. Αυτό που λες έχει περισσότερη αξία για πιο σημαντικά parts. Τώρα το κατά ποσό σκοτώνεται ο ανταγωνισμός, θα σου απαντήσω «όσο σκοτώνεται πχ το Wi-Fi». Και ακόμα καλύτερα γιατί τώρα μιλάμε για καλώδιο. Αυτό που μια εταιρεία θα βελτιώσει εδώ είναι το τροφοδοτικό. Αυτό δεν περιορίζεται. Όποτε μη λέμε ότι ναναι… Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από jimarass26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xemis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, jimarass26 είπε Μιλάμε για ένα χαρακτηριστικό στο οποίο δεν υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον επένδυσης για ανάπτυξη. Δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι όλα είναι ίδια. Αυτό που λες έχει περισσότερη αξία για πιο σημαντικά parts. Τώρα το κατά ποσό σκοτώνεται ο ανταγωνισμός, θα σου απαντήσω «όσο σκοτώνεται πχ το Wi-Fi». Και ακόμα καλύτερα γιατί τώρα μιλάμε για καλώδιο. Αυτό που μια εταιρεία θα βελτιώσει εδώ είναι το τροφοδοτικό. Αυτό δεν περιορίζεται. Όποτε μη λέμε ότι ναναι… συμφωνώ μη λέτε ότι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα