konan76 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μια χαρά λεφτά να έχουμε να πληρώσουμε το ρεύμα. Και ένα πυροσβεστικό για παν ενδεχόμενο. 1
Herald Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 H 3090 έχει bios για 1000 watt. Κρίμα, με την 4090 φαίνεται να πέσανε 200watt.
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καλά εδώ η 3080 μου έχει επίσημο bios απο gigabyte 450W. Όταν είχα αλλάξει τροφοδοτικό απο 750άρι σε 1000άρι κάποιοι λέγανε ότι ήταν αχρείαστο και υπερβολικό αλλά παίζει στο τέλος να θέλω μεγαλύτερο.
Mythoplasths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μ@λακες αυτό το 150 - 200 βατ θέλω να το δω στα λαπ τοπ.... Αλήθεια θέλω να το δω... 38 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Υστερόγραφο στην είδηση : Το τροφοδοτικό σας (και ο τοίχος του σπιτιού σας) θα χρειαστεί έχει και τα εξής βύσματα για να σηκώσει τη κάρτα γραφικών Κουφάλα. Μου θύμησες τα καράβια τώρα.. Ντροπή σου. 3
Apaleytos80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Με 1KW κουτι ξεχνάς ανεμιστηράκια πας στα μεγάλα οπλα, ανοίγεις το πλαινο και δωσε πονο αχαχα. Το χειμώνα το γυρίζεις σαν exhaust ζεσταίνεις και το δωμάτιο, μια χαρά.
Dr_Pepper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Αν έχεις και πισίνα εσωτερικού χώρου κάνεις ένα waterloop με την gpu και θα έχεις ζεστό νερό. Πόσο μπροστά ο LTT; Τι να μας πει το γατάκι ο λίνους όταν τα κάναμε οι επιστήμονες του ινσόμνια αυτά αυτός έτρωγε βελανίδια Μην σου πω αυτός διαβάζει με google translate τα ποστ μας και παίρνει ιδέες
spykapo21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε έστω αν θα είναι Inverter τα 4ΧΧΧ series ? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από spykapo21 1
rafinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη τώρα... Θεωρείται καινοτομία όταν μια νέα κάρτα γραφικών είναι αποδοτικότερη από την πιο παλιά, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ πιο ενεργοβόρα; Με λίγα λόγια ζητούν περισσότερο ρεύμα και βάζουν πιο γρήγορες μνήμες και μιλούν για νέα κάρτα γραφικών. Παλιότερα θυμάμαι άλλαζε η αρχιτεκτονική η οποία έκανε την κάρτα πιο αποδοτική με το ίδιο ρεύμα. Κακαλί μαλλία που λένε και στο χωριό μου. Ας τρέξουμε όμως να δώσουμε 2 νεφρά για να πάρουμε μια κάρτα που ζητάει ρεύμα όσο ένας θερμοσίφωνας... Γιατί αυτό θα γίνει ας μην γελιόμαστε. Γελάνε και οι πέτρες αλάνια. Θα βγάλουν λέει 1630 με MSRP μεγαλύτερο από την 1050ti και 1650... Να ξέρετε οι αλλαγές που κάνουν οι εταιρείες δεν είναι προσωρινές. Έρχονται για να μείνουν. Όσο αγοράζουμε ότι μας πλασάρουν και παριστάνουμε τους χαζούς τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από rafinos 1 4
sabrewulf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά επειδή δεν γνωρίζω? η αντίστοιχη κάρτα για το laptop έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με την επιτραπέζια? μπορείς να παίξεις το ίδιο καλά παιχνίδια είναι ισάξιες? και αν ναι για ποιο λόγο δεν φτιάχνουν κάτι αντίστοιχο με την ενεργειακή κατανάλωση της κάρτας γραφικών για laptop? ευχαριστώ 1
andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Είναι τραγικό τόσο μεγάλη σπατάλη ενέργειας για να παίξεις games Με την ίδια λογική είναι τραγικό να ζεσταίνεις νερό ξοδεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα για να κάνεις ένα ντουζ… Ή να καταναλώνεις ενέργεια για να μετακινηθείς από το σπίτι σου στον χώρο της εργασίας σου… Ή να καταναλώνεις ρεύμα για να μπαίνεις στο insomnia… Και η λίστα δεν έχει τελειωμό… 2
user2163 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας τη συνδέσουμε απευθείας με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ να αποφύγουμε τροφοδοτικά και τέτοια, να τραβήξουμε ένα καλώδιο να τελειώνουμε, για κάποιον ο οποίος παίζει παιχνίδια 4-6 ώρες την ημέρα θέλει χοντρικά 140KWh ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει για ρεύμα είναι από 14-70 ευρώ το μήνα. Gaming με νυχτερινό θα κάνουμε μαζί με το πλυντήριο. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από user2163
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, stormoffire είπε Δηλαδή συμφέρει να καις ταυτόχρονα θερμοσίφωνα, κουζίνα, πιστολάκι μαλλιών και home cinema, πάρα να παίξεις παιχνίδι στον υπολογιστή!!!! ps5 bro
Pokemon640 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, sabrewulf είπε να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά επειδή δεν γνωρίζω? η αντίστοιχη κάρτα για το laptop έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με την επιτραπέζια? μπορείς να παίξεις το ίδιο καλά παιχνίδια είναι ισάξιες? και αν ναι για ποιο λόγο δεν φτιάχνουν κάτι αντίστοιχο με την ενεργειακή κατανάλωση της κάρτας γραφικών για laptop? ευχαριστώ των λαπτοπ είναι underclocked τσίπ, δεν έχουν την ίδια ακριβώς απόδοση, έχουν κάτι λιγότερο. 1 ώρα πριν, Mythoplasths είπε Κουφάλα. Μου θύμησες τα καράβια τώρα.. Ντροπή σου. μη το πας μακρυά, και σε χώρο εστίασης ορισμένες φριτέζες και φούρνοι το ίδιο βύσμα έχουν (η το μπλε που είναι μονοφασικό [3pin]).😁 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Pokemon640 1
kirileman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά εντάξει. Streaming gaming από εδώ και πέρα, μια χαρά είναι τα 20watt του shield και ένα 10ρικο η συνδρομή. Και κάποια parts που είχα πάρει για το νέο pc, πούλημα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από kirileman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα