karydis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαστε στα γκρεμίσματα του μπάνιου και ετοιμαζόμαστε για αγορές ειδων για 1 μπάνιο + 1 wc συνολικά θέλω 2 εντοιχισμένες λεκάνες + 2 νεροχύτες μεγαλους σχετικά και 1 μικρό. Επιπλέον, 3 βρύσες + μπαταρίες μπανιου! Γενικά όσο το έχω ψάξει και μου αρέσουν ένα καλό επίπεδο εχουν οι hansgrohe για μπαταρίες και ένα καλό μέσο όρο έχουν οι ideal και για δυνατές επιλογές οι villeroy για λεκάνες. Γενικά θα ήθελα συμβουλές αν γνωρίζετε για καλές λύσεις χωρις να είναι πανακριβα αλλα να είναι ενα καλο επίπεδο αισθητικής και ποιότητας!
Giorgos Markis Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλε μου και γω στο ψάξιμο είμαι και ψάχνω για λύση στο forum. Από τα καταστήματα που επισκέφτηκα και κυρίως από τον υδραυλικό μου έχω καταλήξει σε Grohe, Geberit, La torre, Roca, Ideal Standard ( για την οποία όλοι μου λένε ‘’δεν είναι όπως παλιά’’) και Valsir. Σε ότι βγάζει η κάθε μάρκα, άλλη εστιάζει σε καζανάκια άλλη σε μπαταρίες άλλη σε είδη υγιεινής. Δεν ξέρω σε τι στάδιο είσαι σήμερα και αν σε πρόλαβα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από Giorgos Markis 1
strange_thomas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Καλημέρα, τελικά σε τι καταλήξατε γιατί είμαι στην ίδια φάση. 1
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Λεκανες: Δυστυχως στις λεκάνες τα περισσοτερα design μοντελα εχουν εστιάσει στο design και εχουν παραλήψει δραματικά πολλές φορές το FLOW του νερου με αποτέλεσμα να εχουν μικρό flow που δυσκολεύεται να απομακρύνει τις ακαθαρσίες. Το επισης δυστυχως είναι ότι δεν μπορείς να το τεσταρεις παρα μονο οταν ειναι πολύ αργα και τα μοντελα εναλλάσονται στην αγορα. Το μοναδικό που μπορείς να κάνεις είναι να ελέγξεις και να συγκρίνεις τις τρύπες της λεκάνης στα μοντέλα που σε ενδιαφερει. Καζανάκια: Υποθέτω ότι μιλάτε για εντοιχισμένα καζανάκια. Μεγάλο θεμα και αυτο. Στην πλειοψηφία τους είναι ευαίσθητα και χρειάζονται συχνά επισκευή/συντήρηση. Γενικά αποφύγετε εαν εχετε επιλογή τα διπλής ενέργειας. Ειναι παντα τα πιο προβληματικα. Κατά την επιλογή επιλέξτε αυτό που δίνει περισσότερο "χερι" για επισκευή και άνοιγμα για τον ιδιο λόγο. Επιλέξτε αυτό με την μεγαλύτερη ανοιγόμενη πρόσοψη και συμβουλευτείτε και υδραυλικό με εμπειρια. Θα σας πουνε ποια να μην παρετε λογω δυσκολιας και μπελα σε επισκευη. Προτιμίστε όσα είναι πιο επωνυμα ή απο εταιρεία με επάρκεια σε ανταλλακτικα. Ο μηχανισμός πίεσης πρεπει να δείχνει αντοχής. Δείτε τα απο κοντα. Προσωπικά μου αρεσουν αλλα σε βαθος χρονου ειναι μπελας. Εαν κάνετε γυψοσανίδα απο πίσω είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ραφι απο πανω απο το καζανακι με τροπο που μπορει να ανοίγει. Μπαταρίες μπανιου: Απειρες επιλογες. Δυσκολα τιθεται θεμα ποιοτητας. Αγοραζετε ότι σας αρεσει και σας βολευει. Νεροχύτες: Απειρες επιλογές και εδω. Ειναι πρωτίστως θεμα αισθητικης και design. Πολλες φορές το design δεν ειναι και ιδιαιτερα χρηστικο. Θα πρέπει να μπρορείτε να βάλετε ανετα τα χερια σας κατω από την βρύση χωρίς να πιτσιλιέστε παντου. Για εμενα θα πρεπει να μπορω να πλυνω ενα ρουχο στο χέρι εαν χρειαστεί ή και να βαλω το κεφάλι μου από κατω. Αλλα ο καθενας λειτουργει διαφορετικα. Πρεπει να κανει για εσας. Επίσης για εμενα θα πρεπει να μπορει να καθαρίζεται και ευκολα. Καλοι πχ οι γυαλινοι αλλα βρωμίζουν γρηγορα και κρατανε και πολλα άλατα. Μεγεθος, σχημα κλπ και πάλι πολυ προσωπικο θεμα και εξαρταται και απο τον χωρο σας. 1
Evawhite Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Από έρευνα που έχω κάνει για ένα μπανιο και ένα w.c που θέλω να ανακαινίσω κατέληξα σε καζανάκια Geberit που πατάνε στο πάτωμα.Αισθητικά μου άρεσαν οι νιπτήρες της ideal,(oι strada ένθετοι συγκεκριμένα) 140 -200 ευρω περίπου αλλά αποθαρύνθηκα λόγω άσχημων κριτικών που βρήκα στο σκρουτζ:πορσελάνη με εξογκώματα καθόλου προσεγμένη χύτευση κλπ.Οι επιδαπέδιες λεκάνες του Καραγιάννη karag Μιλος και παρόμοιες π.χ οπτικά μ' αρέσουν –τις έχει κανείς;από υλικά εντοιχιζόμενης ντουζιέρας μπαταρία, ντους,κεφαλή βροχής έχω καταλήξει σε ένα κατάστημα κέντρο Αθήνα που εισάγει μια δική του σειρά από Κίνα με ανταγωνιστικές τιμές,και για βρύσες αξιόπιστες μου φαίνονται οι la torre :Oσoν αφορά τα χρώματα μ' αρέσουν τα μαύρα και τα βουρτσισμένα χρυσά αλλά δεν θα τα προτιμήσω. Λόγω πρακτικότητας΄Θα επιμείνω στο καλό παλιό βαρετό χρώμιο.Στα καλοριφέρ πετσετο- κρεμάστες ο ένας κατασκευαστής Κάραγκ δίνει ορείχαλκο ο άλλος Κ- Energy χάλυβα ψυχρής εξέλασης.Ξέρετε μήπως τη διαφορά; ποιο μέταλλο αξίξει περισσότερο από άποψη αξιοπιστίας; ;οι τιμές ίδιες πάνω κάτω.Υπάρχει επίσης μια μάρκα πολύ οικονομική,Splendid αλλά βγάζει προβλήματα, σκουριές τρυπήματα τέτοια... ;Osoi εχετε νιπτήρες επικαθήμενους είστε ευχαριστημένοι;από πιτσιλίσματα κυρίως και σε τι σχήμα; κάθε σχόλιο,παρατήρηση δεκτό και αν έχετε ανάλογα προιόντα ή τα έχουν φίλοι σας θα χαρώ ν ακούσω τις απόψεις σας.Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα