makaros17 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καλησπερα στην ομαδα. Εχω κανει ενα τουρκικο acount sto google play και εχω αγορασει καποιες gift card apo eneba τουρκικες κι αυτες. Μπαινω με τουρκικο vpn προσπαθω να βαλω τους κωδικους αλλα δεν μ αφηνει. Μπορει να με βοηθησει καποιος; ευχαριστω πολυ
blastar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να μην είναι σωστά ενεργοποιημένες οι giftcards. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που τις αγόρασες. Συνήθως ή λύνεται ή κάνουν refound. Το δεύτερο μπορεί να πάρει αρκετό καιρό. Κάτι αντίστοιχο με είχε τύχει μια φορά με το bitrefill.com με ελληνική Google Play σε Ελληνικό account και εν τέλη με έκαναν refund.
makaros17 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά πέρασα τις κάρτες αλλά δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το ufc fight pass. Γι αυτό έκανα όλη την ιστορία. Δεν μου το παίρνει. Μου λέει ότι δεν είσαι στην Τουρκία ενώ έχω περάσει τις τουρκικές κάρτες στον Τουρκικό λογαριασμό. Μάλλον βλέπει το vpn. Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα μου στέλνεις.
Billator Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, makaros17 είπε Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά πέρασα τις κάρτες αλλά δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το ufc fight pass. Γι αυτό έκανα όλη την ιστορία. Δεν μου το παίρνει. Μου λέει ότι δεν είσαι στην Τουρκία ενώ έχω περάσει τις τουρκικές κάρτες στον Τουρκικό λογαριασμό. Μάλλον βλέπει το vpn. Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα μου στέλνεις. Εσύ ήθελες να φορτώσεις λεφτά στο playstore? Επειδή χρησιμοποιώ πολλά χρόνια Google play + Τούρκικη διεύθυνση μόλις δοκίμασα και με αφήνει κανονικά να πληρώσω 70,99TRY χωρίς VPN χωρίς τίποτα, χωρίς gift cards κατευθείαν από την κάρτα μου. Κάτι έχεις κάνει λάθος στην διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού σου.
makaros17 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Έχω περάσει κανονικά τις κάρτες από eneba. 700 λίρες σε δωροκαρτα. Αλλά δεν μ αφήνει το ufc fight pass να αγοράσω την συνδρομή
kormos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, makaros17 είπε Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά πέρασα τις κάρτες αλλά δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το ufc fight pass. Γι αυτό έκανα όλη την ιστορία. Δεν μου το παίρνει. Μου λέει ότι δεν είσαι στην Τουρκία ενώ έχω περάσει τις τουρκικές κάρτες στον Τουρκικό λογαριασμό. Μάλλον βλέπει το vpn. Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα μου στέλνεις. 22 ώρες πριν, Billator είπε Εσύ ήθελες να φορτώσεις λεφτά στο playstore? Επειδή χρησιμοποιώ πολλά χρόνια Google play + Τούρκικη διεύθυνση μόλις δοκίμασα και με αφήνει κανονικά να πληρώσω 70,99TRY χωρίς VPN χωρίς τίποτα, χωρίς gift cards κατευθείαν από την κάρτα μου. Κάτι έχεις κάνει λάθος στην διαδικασία δημιουργίας του λογαριασμού σου. 9 ώρες πριν, makaros17 είπε Έχω περάσει κανονικά τις κάρτες από eneba. 700 λίρες σε δωροκαρτα. Αλλά δεν μ αφήνει το ufc fight pass να αγοράσω την συνδρομή Χωρίς να γνωρίζω τις διαδικασίες αυτές, υποθετικά με αυτά που αναφέρονται πιθανόν να μην δέχονται τον τρόπο πληρωμής που έχεις επιλέξει. Με τις Gift cards εφόσον με κανονική κάρτα αναφέρει ο @Billator ότι μπορεί και πληρώνει. Μφχ 1
Billator Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, makaros17 είπε Έχω περάσει κανονικά τις κάρτες από eneba. 700 λίρες σε δωροκαρτα. Αλλά δεν μ αφήνει το ufc fight pass να αγοράσω την συνδρομή Μπορείς να "φορτώσεις" λεφτά σαν credits στο google play αλλά δεν σημαίνει ότι το account σου είναι eligable για να αγοράσει σε αυτό το νόμισμα / χώρα Αν ήταν θα μπορούσες κατευθείαν με την κάρτα σου να πληρώσεις σε λίρες χωρίς VPN και χωρίς τίποτα άλλο. Επίσης για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις σαν main λογαριασμό τον Τούρκικο στο κινητό σου, αν έχεις άλλον λογαριασμό απενεργοποίησε των προσωρινά (αν έχεις xiaomi υπάρχει λύση και χωρίς την αφαίρεση των λογαριασμών, ψάξε στο ιντερνετ πως να πάρεις Disney + με τούρκικο λογαριασμό, η μισή διαδικασία είναι ακριβώς για εσένα απλά αντί να μπεις στο disney plus θα μπεις στο ufc fight). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα