BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Μπα...δεν πάει έτσι. Με τον "σάπιο" 1700 που καλά καλά δεν σήκωνε την 1080, θα μπλόκαρε ακόμα περισσότερο την 3060Τι, σε βαθμό πνιξίματος (το έπαθα μέχρι ένα σημείο με τη V56 στον 8320...είχα λιγότερα fps σε κάποια σενάρια από ότι με τη 290 που είχα πριν απάνω), εκτός κι αν έβαζε κόφτες κλπ, οπότε θα είχαμε άλλα θέματα εκεί... Αλήθεια, τον ρώτησε κανείς για την ανανέωση της οθόνης του? Βασικά, για τις δικές του ανάγκες τον πήρε τον υπολογιστή...όχι για τις ιδεατές που περιγράφετε. Κουμάντο ο καθένας σπίτι του/τσέπη του... Να σου είχε ζητήσει τα ρέστα, να το καταλάβω. Ryzen 1700 με 1080 92FPS Apex Legend Ultra Settings Ryzen 1700 με 3060 144FPS Apex Legend Ultra Settings Kουμαντο δεν εκανα δεν σε κανενος τη τσεπη. Συζητηση κανουμε γενικα και λεω τη γνωμη μου. Ας βαλει ο καθε ενας οτι θελει ταβανι στο budget αρκει να μη προσπαθει να μας πεισει οτι εκανε τη καλυτερη επιλογη και οτι με λιγα περισσοτερα δεν θα ειχε στησει καλυτερο pc που θα του κραταγε παραπανω και δεν θα χρειαζοταν να δωσει αλλα 200 μετα.
*demian* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ryzen 1700 με 1080 92FPS Apex Legend Ultra Settings Ryzen 1700 με 3060 144FPS Apex Legend Ultra Settings Kουμαντο δεν εκανα δεν σε κανενος τη τσεπη. Συζητηση κανουμε γενικα και λεω τη γνωμη μου. Ας βαλει ο καθε ενας οτι θελει ταβανι στο budget αρκει να μη προσπαθει να μας πεισει οτι εκανε τη καλυτερη επιλογη και οτι με λιγα περισσοτερα δεν θα ειχε στησει καλυτερο pc που θα του κραταγε παραπανω και δεν θα χρειαζοταν να δωσει αλλα 200 μετα. Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Τι θες να σου φερω και Ε9 που θα μου πεις εσυ αν γινοταν να περιμενω η για να δωσω πιο πολλα. Σε αυτο που μπορουσα το καλυτερο εκανα και τωρα δεν κανω επειδη χρειαζομαι αλλα επειδη μπορω και μου δινεται και η δυνατοτητα απο την πλατφορμα. Αφου δεν μπορεις καν να παραδεχτεις το αυτονοητο αστο ...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, *demian* είπε Ρε φιλε πλακα μας κανεις? Τι θες να σου φερω και Ε9 που θα μου πεις εσυ αν γινοταν να περιμενω η για να δωσω πιο πολλα. Σε αυτο που μπορουσα το καλυτερο εκανα και τωρα δεν κανω επειδη χρειαζομαι αλλα επειδη μπορω και μου δινεται και η δυνατοτητα απο την πλατφορμα. Αφου δεν μπορεις καν να παραδεχτεις το αυτονοητο αστο ... Παλικαρι μου κανε οτι θες παρε και gameboy γενικα μιλαω ας το κανουμε λοιπον ταλιρακια. Εχουμε τον Μπαμπη τον Φλου το 2018 αγορασε Ryzen 1700 . O Mπαμπης ο Φλου αν ειχε παρει 8700k με λιγα παραπανω τωρα το 2022 δεν θα χρειαζοταν να αλλαξει επεξεργαστη. Ο Μπαμπης ο Φλου μπορει να μη ειχε να παρει 8700k αντι για 1700 σεβαστο. Εφοσον λοιπον δεν μπορουσε να παρει 8700κ μια καλη ιδεα θα ηταν να περιμενει 1 μηνα και να τον παρει μετα. ΤHE END
*demian* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Τι σεβαστο? Το καλυτερο σεναριο ειναι αμα δεν εχεις αλλη δυνατοτητα, και στο ξαναλεω δεν χρειαστηκα αλλαγη το εκανα επειδη μπορουσα και μου το επετρεπε η πλατφορμα πραγμα που οταν το κανει η ιντελ ειναι ειδηση να φανταστεις. Εδω ο φιλος δεν μπορει να το παραδεχτει γι αυτο θα του κανω εγω το ταλαρο λιανα. Να στο πω στην γλωσσα σου να το καταλαβεις αμα πχ σου ελεγαν εσενα να διαλεξεις αναμεσα σε 7700+1080 η 8700κ+1060 και χωρις να μπορεις να περιμενεις και να μην ξερεις αν θα εχεις μετα για αναβαθμιση κτλ ,για να μην αρχισεις παλι τα δικα σου σεναρια, τι θα διαλεγες?
Herald Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, *demian* είπε Τι σεβαστο? Το καλυτερο σεναριο ειναι αμα δεν εχεις αλλη δυνατοτητα, και στο ξαναλεω δεν χρειαστηκα αλλαγη το εκανα επειδη μπορουσα και μου το επετρεπε η πλατφορμα πραγμα που οταν το κανει η ιντελ ειναι ειδηση να φανταστεις. Εδω ο φιλος δεν μπορει να το παραδεχτει γι αυτο θα του κανω εγω το ταλαρο λιανα. Να στο πω στην γλωσσα σου να το καταλαβεις αμα πχ σου ελεγαν εσενα να διαλεξεις αναμεσα σε 7700+1080 η 8700κ+1060 και χωρις να μπορεις να περιμενεις και να μην ξερεις αν θα εχεις μετα για αναβαθμιση κτλ ,για να μην αρχισεις παλι τα δικα σου σεναρια, τι θα διαλεγες? Πρέπει να καταλάβεις το ότι εσύ, την Δευτέρα 18 Ιουνίου του 2018 είχες 500€ και ήθελες να πάρεις PC δεν κάνει την amd καλύτερο value ούτε την Intel να κοστίζει διπλάσια. Γιατί θα σου πεί και ο Τάκης ο Σουγιάς ότι και ο 1700 που πήρες εσύ "κοστίζει" τα διπλά, αυτός πήρε τον R5 1600 στα 80€ και έναν 500αρι ssd, ενώ αν αγόραζε τον 1700 στα 140€ θα είχε ξεμείνει με τον παλιό HDD. Kαταλαβαίνεις το βλακώδες του επιχειρήματος? Όχι ε? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από Herald 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, *demian* είπε Τι σεβαστο? Το καλυτερο σεναριο ειναι αμα δεν εχεις αλλη δυνατοτητα, και στο ξαναλεω δεν χρειαστηκα αλλαγη το εκανα επειδη μπορουσα και μου το επετρεπε η πλατφορμα πραγμα που οταν το κανει η ιντελ ειναι ειδηση να φανταστεις. Εδω ο φιλος δεν μπορει να το παραδεχτει γι αυτο θα του κανω εγω το ταλαρο λιανα. Να στο πω στην γλωσσα σου να το καταλαβεις αμα πχ σου ελεγαν εσενα να διαλεξεις αναμεσα σε 7700+1080 η 8700κ+1060 και χωρις να μπορεις να περιμενεις και να μην ξερεις αν θα εχεις μετα για αναβαθμιση κτλ ,για να μην αρχισεις παλι τα δικα σου σεναρια, τι θα διαλεγες? Το "μου επετρεπε η πλατφορμα" ειναι η κλασικη καραμελα των τελευταιων χρονων οχι γιατι χρειαζεται αλλα γιατι ο ανταγωνιστης δεν το επιτρεπει. Στη πραγματικοτητα ομως οι επιλογες μας/σας μας κανουν να εχουμε αναγκη τη μεταβαση. Αυτος που πηρε 8700κ για 4-5 χρονια ειτε του το επετρεπε η πλατφορμα ειτε οχι δεν ειχε αναγκη να βαλει αλλο επεξεργαστη. Θα ειχε την αναγκη αν ειχε παρει κανενα i3 η i5. Eτσι λοιπον και οι αντιστοιχοι χρηστες AMD που θα παρουν ενα ακριβο και καλο cpu χεστηκαν αν η μητρικη επιτρεπει να βαλουν αλλον επεξεργαστη γιατι δεν τον εχουν αναγκη ενω αυτοι που βαζουν τους φθηνους; μετριους; VFM; Oπως θες πες το ειναι καταδικασμενοι απο τις επιλογες του να χρειαζονται αλλο επεξεργαστη σχετικα συντομα. Αν λοιπον εγω αγοραζα το 2020 εναν 5950x θα με ενδιεφερε το τι παιρνει και αν παιρνει η μητρικη μου το 2023 ; Aυτος ομως που πηρε το 2020 5600x ,το 2023 θα τον ενδιαφερει. Θα διαλεγα τον 8700κ με τη 1060 και αν και οταν ειχα χρηματα μετα απο 3-4 χρονια θα αγοραζα μια 3060 η μια 4060. Ο επεξεργαστης μπορει να κρατησει 5-6 χρονια ενω η καρτα γραφικων με το ζορι 2-3 χρονια απο αποψη απαιτησεων. 980 ->1060 1080->2060 2080->3060 3090->4070. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από BlurayMoviesGreece
*demian* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Herald είπε Πρέπει να καταλάβεις το ότι εσύ, την Δευτέρα 18 Ιουνίου του 2018 είχες 500€ και ήθελες να πάρεις PC δεν κάνει την amd καλύτερο value ούτε την Intel να κοστίζει διπλάσια. Γιατί θα σου πεί και ο Τάκης ο Σουγιάς ότι και ο 1700 που πήρες εσύ "κοστίζει" τα διπλά, αυτός πήρε τον R5 1600 στα 80€ και έναν 500αρι ssd, ενώ αν αγόραζε τον 1700 στα 140€ θα είχε ξεμείνει με τον παλιό HDD. Kαταλαβαίνεις το βλακώδες του επιχειρήματος? Όχι ε? Που να το καταλαβω ρε συ Herald αφου ολο το μυαλο το πηρες εσυ. Τραβα πιες καφε παλι που συγκρινεις οτι θες. Στα ιδια λεφτα επαιρνες καλυτερο συστημα με amd. Αυτο το καταλαβαινεις? Οχι ε? Κανεις και γλωσσιτσες τρομαρα σου...
Eloy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Η πλάκα είναι οτι με αρχή τον 8700 μέχρι τον μεθεπόμενο σε ενάμισυ χρόνο 14700 για την Intel και με αρχή τον 1700 μέχρι τον ανακοινωμένο 7700 για την AMD, οι χρήστες θα έχουν πληρώσει 4 μητρικές για Intel και 3 μητρικές για AMD... Σιγά την διαφορά... εντιτ... Μην πει κανείς οτι είναι 2 οι Amd μητρικές... 3 είναι... Τους έστειλε να ψωνίσουν Β550 και Χ570 γιατί οι 5χχχ "δεν θα έμπαιναν σε ολες τις παλιότερες μητρικές"... Ασχετα αν μετά το μετάνοιωσε και προσπάθησε να επανορθώσει (και το έκανε χειρότερο γιατί φάνηκε η κοροιδία)... Οσοι πούλησαν τις "μη συμβατές" ή απλά αγόρασαν τις καινούργιες, τελείωσαν... δεν μπορούν να φέρουν τον χρόνο πίσω... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από Eloy
*demian* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Το "μου επετρεπε η πλατφορμα" ειναι η κλασικη καραμελα των τελευταιων χρονων οχι γιατι χρειαζεται αλλα γιατι ο ανταγωνιστης δεν το επιτρεπει. Στη πραγματικοτητα ομως οι επιλογες μας/σας μας κανουν να εχουμε αναγκη τη μεταβαση. Αυτος που πηρε 8700κ για 4-5 χρονια ειτε του το επετρεπε η πλατφορμα ειτε οχι δεν ειχε αναγκη να βαλει αλλο επεξεργαστη. Θα ειχε την αναγκη αν ειχε παρει κανενα i3 η i5. Eτσι λοιπον και οι αντιστοιχοι χρηστες AMD που θα παρουν ενα ακριβο και καλο cpu χεστηκαν αν η μητρικη επιτρεπει να βαλουν αλλον επεξεργαστη γιατι δεν τον εχουν αναγκη ενω αυτοι που βαζουν τους φθηνους; μετριους; VFM; Oπως θες πες το ειναι καταδικασμενοι απο τις επιλογες του να χρειαζονται αλλο επεξεργαστη σχετικα συντομα. Αν λοιπον εγω αγοραζα το 2020 εναν 5950x θα με ενδιεφερε το τι παιρνει και αν παιρνει η μητρικη μου το 2023 ; Aυτος ομως που πηρε το 2020 5600x ,το 2023 θα τον ενδιαφερει. Θα διαλεγα τον 8700κ με τη 1060 και αν και οταν ειχα χρηματα μετα απο 3-4 χρονια θα αγοραζα μια 3060 η μια 4060. Ο επεξεργαστης μπορει να κρατησει 5-6 χρονια ενω η καρτα γραφικων με το ζορι 2-3 χρονια απο αποψη απαιτησεων. 980 ->1060 1080->2060 2080->3060 3090->4070. Εσυ μπορει να επαιρνες οτι ηθελες, εγω πηρα οτι μπορουσα. Οταν τον πηρα δεν το υπολογιζα οτι θα κανει support τοσες γενιες αλλα εγινε, και το εκμεταλευομαι τωρα που μπορω δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο. Και η λογικη σου προυποθετει οτι ολοι μπορουν να δωσουν για ενα καλο και ακριβο cpu το οποιο παλι για πολλους ειναι ανεφικτο και ειδικα αν υπαρχει εναλακτικη στα μισα λεφτα που σε καλυπτει πληρως. Σε ευχαριστω που επιτελους απαντησες για την επιλογη με καλυψες πληρως ,διαφωνουμε τελειως και το πραγμα που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν εχουμε ολοι τις ιδιες επιλογες και καποιοι αναγκαζομαστε κανουμε το καλυτερο που μπορουμε με οτι ειναι διαθεσιμο.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, *demian* είπε Εσυ μπορει να επαιρνες οτι ηθελες, εγω πηρα οτι μπορουσα. Οταν τον πηρα δεν το υπολογιζα οτι θα κανει support τοσες γενιες αλλα εγινε, και το εκμεταλευομαι τωρα που μπορω δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο. Και η λογικη σου προυποθετει οτι ολοι μπορουν να δωσουν για ενα καλο και ακριβο cpu το οποιο παλι για πολλους ειναι ανεφικτο και ειδικα αν υπαρχει εναλακτικη στα μισα λεφτα που σε καλυπτει πληρως. Σε ευχαριστω που επιτελους απαντησες για την επιλογη με καλυψες πληρως ,διαφωνουμε τελειως και το πραγμα που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν εχουμε ολοι τις ιδιες επιλογες και καποιοι αναγκαζομαστε κανουμε το καλυτερο που μπορουμε με οτι ειναι διαθεσιμο. Αρα λοιπον ερχεσαι στα λογια μου... Η θα τα δωσεις στην αρχη και καθαρισες και δεν σε νοιαζει αν η μητρικη σου παιρνει και καφετιερα. Η θα δινεις καθε 2 χρονια 200ε να παιρνει mid range και θα χαιρεσαι οτι η μητρικη σου μπορει να παρει και τους επομενους. Καποιοι επιλεγουν τον ενα δρομο και καποιοι τον αλλο και ειναι και οι 2 ευχαριστημενοι. Το προβλημα ξεκιναει οταν αυτοι που διαλεξαν να παιζουν εναλαξ ολα τα mid range, καυχιουνται οτι εκαναν την καλυτερη επιλογη και οτι δεν υπηρχε αλλη λυση. Και μη κοιτας εσυ πηγες απο 1700 σε 5600x για ρωτα καποιους αλλους που πηγαν 1600 2600 3600 5600x και ζαχαρωνουν να παρουν σε 2-3 χρονια τον 5800x3D γιατι η μητρικη τους μπορει και ετσι πρεπει να γινει . Βεβαια ολα αυτα τα εκαναν με μητρικες των 50-80ε. Δηλαδη καθε 2 χρονια γλιτωναν 50 και χαλαγαν 150-180 για να μη παρουν εξ αρχης εναν με 400 να καθαρισουν. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από BlurayMoviesGreece
*demian* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Αρα λοιπον ερχεσαι στα λογια μου... Η θα τα δωσεις στην αρχη και καθαρισες και δεν σε νοιαζει αν η μητρικη σου παιρνει και καφετιερα. Η θα δινεις καθε 2 χρονια 200ε να παιρνει mid range και θα χαιρεσαι οτι η μητρικη σου μπορει να παρει και τους επομενους. Καποιοι επιλεγουν τον ενα δρομο και καποιοι τον αλλο και ειναι και οι 2 ευχαριστημενοι. Το προβλημα ξεκιναει οτι αυτοι που διαλεξαν να παιζουν εναλαξ ολα τα mid range καφιουνται οτι εκαναν την καλυτερη επιλογη και οτι δεν υπηρχε αλλη λυση. Παλι δεν καταλαβαινεις...εγω δεν περιμενα να αλλαξω μετα απο 4 χρονια ετυχε και το εκμεταλευομαι γιατι τωρα μπορω.Για 4 χρονια λοιπον εγω ειχα καλυτερο συστημα απο αυτο θα διαλεγες εσυ και μιλαμε παντα για μενα που ηξερα οτι δεν υπηρχαν αλλα λεφτα αυτο προσπαθω να σου πω. Μη το συγκρινεις με καποιον που θα εβαζε μετα κτλ γιατι δεν υπηρχε και η δυνατοτητα ετσι κι αλλιως.
Eloy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε ..Το προβλημα ξεκιναει οταν αυτοι που διαλεξαν να παιζουν εναλαξ ολα τα mid range, καυχιουνται οτι εκαναν την καλυτερη επιλογη και οτι δεν υπηρχε αλλη λυση. Εγώ ξέρω οτι οι περισσοτεροι που έπαιρναν ryzen 1600, δήλωναν "καλυμμένοι για μια 5ετία"... Το ίδιο δήλωναν οι ίδιοι την επόμενη χρονιά με τον 2600, το ίδιο την επόμενη με τον 3600, την επόμενη με τον 5600... Tώρα με τον 7600 περιμένω να φάει η μύγα σίδερο πάλι... Αχ αυτές οι 5ετίες - και με την ίδια μητρική μάλιστα... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από Eloy
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, *demian* είπε Παλι δεν καταλαβαινεις...εγω δεν περιμενα να αλλαξω μετα απο 4 χρονια ετυχε και το εκμεταλευομαι γιατι τωρα μπορω.Για 4 χρονια λοιπον εγω ειχα καλυτερο συστημα απο αυτο θα διαλεγες εσυ και μιλαμε παντα για μενα που ηξερα οτι δεν υπηρχαν αλλα λεφτα αυτο προσπαθω να σου πω. Μη το συγκρινεις με καποιον που θα εβαζε μετα κτλ γιατι δεν υπηρχε και η δυνατοτητα ετσι κι αλλιως. Εσυ εχεις πιασει ενα σεναριο που εβαλες ταβανι οτι θες εσυ. Ειχες για 1080 αλλα δεν ειχες για 8700κ. Ειχες για 5600x αλλα δεν ειχες για 3060. Μου εκανες και ενα σεναριο να επιλεξω οτι θες εσυ και τα εβγαλες μονο σου καλυτερα To τι θα διαλεγα εγω το εχω πει σε ολα τα ποστ. Θα διαλεγα 8700κ ακομα και αν επαιζα με την Intel HD και οταν ειχα λεφτα θα εβαζα μια 2060 3060 4060. Εσυ εβαλες 1700 παντρευτηκες και τη 1080 και πας να το σωσεις με τον 5600x. Σε κανενα χρονο θα ψαχνεις τι να βαλεις γιατι δεν παιζουν ολα σε 1440p. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από BlurayMoviesGreece
*demian* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 16 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εσυ εχεις πιασει ενα σεναριο που εβαλες ταβανι οτι θες εσυ. Ειχες για 1080 αλλα δεν ειχες για 8700κ. Ειχες για 5600x αλλα δεν ειχες για 3060. Μου εκανες και ενα σεναριο να επιλεξω οτι θες εσυ και τα εβγαλες μονο σου καλυτερα To τι θα διαλεγα εγω το εχω πει σε ολα τα ποστ. Θα διαλεγα 8700κ ακομα και αν επαιζα με την Intel HD και οταν ειχα λεφτα θα εβαζα μια 2060 3060 4060. Εσυ εβαλες 1700 παντρευτηκες και τη 1080 και πας να το σωσεις με τον 5600x. Ολα λαθος...ειχα για 1080 αλλα οχι μαζι με 8700χ, 3060 δεν εβαλα ειπα γτ δεν χρειαστηκε ποτε, σου εκανα το σεναριο μπας και απαντησεις μετα απο 4 φορες για πιο συστημα ειναι καλυτερο , amd με 1080 η intel με 1060 που δεν απαντησες ποτε γιατι δεν ξερω παθαινεις αλλεργια με amd μαλλον, εγω εβαλα 1700 γιατι ηταν η καλυτερη επιλογη στο budget μου οπως ειπα πολλες φορες και επειδη εγω δεν γουσταρω να παιζω με intel Hd μονο και μονο για να παρω intel. Και επειδη ξερω θα πεις εγω θα μαζευα θα εκανα και τα ιδια και τα ιδια που λες σου ξαναλεω δεν ειμαστε το ιδιο ουτε εχουμε το ιδιο πορτοφολι. 17 λεπτά πριν, Eloy είπε Εγώ ξέρω οτι οι περισσοτεροι που έπαιρναν ryzen 1600, δήλωναν "καλυμμένοι για μια 5ετία"... Το ίδιο δήλωναν οι ίδιοι την επόμενη χρονιά με τον 2600, το ίδιο την επόμενη με τον 3600, την επόμενη με τον 5600... Tώρα με τον 7600 περιμένω να φάει η μύγα σίδερο πάλι... Αχ αυτές οι 5ετίες - και με την ίδια μητρική μάλιστα... 'Εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι' μιλαμε για ερευνα τωρα δημοσιευμενη σε journal κανονικα ... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από *demian*
Herald Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, *demian* είπε Ολα λαθος...ειχα για 1080 αλλα οχι μαζι με 8700χ, 3060 δεν εβαλα ειπα γτ δεν χρειαστηκε ποτε, σου εκανα το σεναριο μπας και απαντησεις μετα απο 4 φορες για πιο συστημα ειναι καλυτερο , amd με 1080 η intel με 1060 που δεν απαντησες ποτε γιατι δεν ξερω παθαινεις αλλεργια με amd μαλλον, εγω εβαλα 1700 γιατι ηταν η καλυτερη επιλογη στο budget μου οπως ειπα πολλες φορες και επειδη εγω δεν γουσταρω να παιζω με intel Hd μονο και μονο για να παρω intel. Και επειδη ξερω θα πεις εγω θα μαζευα θα εκανα και τα ιδια και τα ιδια που λες σου ξαναλεω δεν ειμαστε το ιδιο ουτε εχουμε το ιδιο πορτοφολι. To καλύτερο σενάριο είναι η 1080 με 8700k. Γιατί? Γιατί δεν θα χρειάζεται να περιμένεις πότε η amd (και αν) θα δώσει support για 5xxx. Δεν έχεις ανάγκη για αναβάθμιση με λίγα λογιά με τον 8700k.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα