Προς το περιεχόμενο

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η AMD θα παρουσιάσει τη σειρά Ryzen 7000 (Zen 4)

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω δεν συγκρινουμε οτι θες εσυ, προσπερναω οτι τα πιο πολλα που γραφεις δεν ισχυουν αλλα λογω fanboyισμου το καταλαβαινω θα γραψεις οτι νανε, δεν απαντατε ομως απο τους δυο ποιος παιρνει το καλυτερο μηχανημα  το 18 χωρις να εχει τον κουμπαρα των μπλε ηρωων του ινσομνια? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, *demian* είπε

Εδω δεν συγκρινουμε οτι θες εσυ, προσπερναω οτι τα πιο πολλα που γραφεις δεν ισχυουν αλλα λογω fanboyισμου το καταλαβαινω θα γραψεις οτι νανε, δεν απαντατε ομως απο τους δυο ποιος παιρνει το καλυτερο μηχανημα  το 18 χωρις να εχει τον κουμπαρα των μπλε ηρωων του ινσομνια? 

Η συζητηση ξεκινησε γιατι εγραψες το εξης:
"Το 2018 πηρα τον r7 1700 στα 140 ευρω και μια b450 msi carbon ac στα 130.Τωρα πηρα εναν 5600x και θα παρω και μια καρτουλα μολις πατωσουν τελειως και θα παει τρενο αλλα 3 4 χρονακια. Με intel τουλαχιστον τα διπλασια θα πηγαινε ... "

Aρα λοιπον εσυ εισαι που συγκρινεις τις 2 πλατφορμες AMD vs INTEL.
Πανω σε αυτο σου απανταμε και σου λεμε οτι αν ειχες παρει INTEL θα ειχες χαλασει περιπου τα ιδια τη περιοδο 2018-2022 με τη διαφορα οτι θα εδινες καποια χρηματα παραπανω στην αρχη και δεν θα τα εδινες μετα.
Οταν λεμε οτι ενα pc θα μας κρατησει χρονια συνηθως καθοριζεται απο τον επεξεργαστη.
Για αυτο και μας γραφεις οτι ΤΩΡΑ εβαλες 5600x και θα σου κρατησει 2-3 χρονια.
Με την ιδια λογικη λοιπον αν το 2018 ειχες χαλασει καποια χρηματα παραπανω και ειχες παρει 8700κ ΤΟΤΕ,τωρα δεν θα χρειαζοταν να αλλαξεις επεξεργαστη.

Τωρα για τον κουμπαρα και τους μπλε ηρωες που αναφερεις ολα ειναι σχετικα.
Εγω πχ απο 3770 του 2012 πηγα σε 12700κ.
Αργησα να αλλαξω οχι γιατι δεν ειχα αλλα γιατι δεν χρειαστηκε με τη χρηση που κανω.
Επελεξα 12700κ οχι γιατι εχω τον απεριοριστο κουμπαρα αλλα γιατι θεωρω οτι ηταν προτιμοτερο να δωσω 200ε παραπανω και αντι να παρω ενα 12400,θα παρω εναν 12700κ να μου κρατησει πολυ παραπανω.

Αν δεν ειχα αυτα τα 200ε παραπανω θα εκανα υπομονη αλλον 1 μηνα, 2 μηνες, 3 μηνες, 10 μηνες, οσο χρειαστει για να μη παρω κατι μετριο που θα το αλλαξω πολυ πιο συντομα.
Εσυ λοιπον εκανες το αντιθετο με το προσχημα των 200ε παραπανω βιαστηκες και πηρες 1700 ενω με τον 8700κ θα την εβγαζες αλλα 2 χρονια ανετα.
Αυτα τα 200ε που δεν εδωσες τοτε,αναγκαστηκες να τα δωσεις τωρα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το ειπα ναι δεν καταλαβα ομως  πως αναιρεις τι  παιρνεις με την μια πλατφορμα εναντι της αλλης .Οταν παιρνεις μια πλατφορμα λοιπον υπολογιζεις την αποδοση που θα παρεις για τα χρηματα που εχεις διαθεσιμα και δεν νονιζω οτι επεσα εξω διπλα θα τα εδινα με ιντελ αμα επρεπε να παρω και μια καρτουλα αργοτερα για να φτασω τον r7 1700 με την 1080.Ο 1700  μετριος?? Αστειο... Με διαφορα 10  frames oc στα 3.9 με στοκ  cooler, που ουτε αυτα τα εξοδα υπολογισα αλλα χαλαλη. Κανε εσυ υπομονη και δυο χρονια αρκει να παρεις 10 frames και να γραφει ιντελ   εμεις εδω στον πραγματικο κοσμο κοιταμε και τι αποδοση παιρνουμε για τα λεφτα που δινουμε και περιμενω να μου πειτε ποιος επαιρνε καλυτερο συστημα το 18 με το ιδιο budget αυτα και τερμα.

Επεξ/σία από *demian*

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, *demian* είπε

Εγω το ειπα ναι δεν καταλαβα ομως  πως αναιρεις τι  παιρνεις με την μια πλατφορμα εναντι της αλλης .Οταν παιρνεις μια πλατφορμα λοιπον υπολογιζεις την αποδοση που θα παρεις για τα χρηματα που εχεις διαθεσιμα και δεν νονιζω οτι επεσα εξω διπλα θα τα εδινα με ιντελ αμα επρεπε να παρω και μια καρτουλα αργοτερα για να φτασω τον r7 1700 με την 1080.Ο 1700  μετριος?? Αστειο... Με διαφορα 10  frames oc στα 3.9 με στοκ  cooler, που ουτε αυτα τα εξοδα υπολογισα αλλα χαλαλη. Κανε εσυ υπομονη και δυο χρονια αρκει να παρεις 10 frames και να γραφει ιντελ   εμεις εδω στον πραγματικο κοσμο κοιταμε και τι αποδοση παιρνουμε για τα λεφτα που δινουμε και περιμενω να μου πειτε ποιος επαιρνε καλυτερο συστημα το 18 με το ιδιο budget αυτα και τερμα.

Δεν ειπε κανεις οτι ο Ryzen 1700 ειχε τα ιδια χρηματα με τον i7 8700k ή οτι επρεπε να κλεψεις χρηματα απο τη GPU για να τα δωσεις στo CPU.
Δεν συζηταμε λοιπον για το αν μπορουσες να παρεις καποιον αλλο επεξεργαστη καλυτερο με 140€ αλλα για το αν και κατα ποσο αξιζε να δωσεις 200ε παραπανω για κατι καλυτερο που θα σου κραταγε περισσοτερο καιρο πριν χρειαστει να κανεις αναβαθμιση.
Αν βγαζεις σπυρια οταν ακους Intel θα στο πω διαφορετικα για να καλμαρεις.
Ας υποθεσουμε οτι ο 1800x ειχε 200€ παραπανω απο τον 1700.
Αυτο που λεω λοιπον ειναι οτι ηταν καλυτερα να δωσεις ΤΟΤΕ καποια χρηματα παραπανω απο το υστερημα σου και οχι απο τη GPU,ακομα και αν χρειαζοταν να τον παρεις 1 μηνα μετα, για να παρεις εναν καλυτερο επεξεργαστη που θα σου κραταγε 2 χρονια παραπανω απο τον 1700.

Το ιδιο φυσικα ισχυει και τωρα, εδωσες 200ε για να πας σε 6core ενω ειχες 8 core, τη στιγμη που ο 5800x εχει 90€ διαφορα.
Για το 2020 ο 5600x ισως ηταν μια χαρα,για το 2022 με τους 12th gen να κανουν party και συντομα να κυκλοφορουν oι Ryzen 7000 και οι 13th gen, ο 5600x ειναι μια φθηνη λυση να κανεις τη δουλεια σου και οχι το super gaming pc για 1440p .

Και αν θες να το δουμε και στον "πραγματικο κοσμο" απο τη πλευρα του performance per euro επρεπε να δωσεις τη 1080 κανα 250αρι να κολλησεις και τα 200ε και να παρεις μια 3060 ti που θα εβλεπες μεγαλυτερη διαφορα στα fps σου απο το να πας απο 1700 σε 5600x.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, *demian* είπε

Ποιος fanboyισμός. Από την πρώτη μέρα το Assassin's Creed τους αποτελειώσε τους ryzen 1700. Πάει στράφι η 1080. Και σήμερα όπως και τότε ο 7700K(ακόμα και στοκ που τον τρέχει το HW unboxed) τους γλεντάει*.

Spoiler

Spoiler

*Αν συγκρίνουμε και τους δύο με b-die RAM και πάλι υπέρ του 7700K είναι γιατί ο memory controller του σηκώνει μεγαλύτερη συχνότητα, ενώ το RAM latency πέφτει σχεδόν στα 35ns.

Επεξ/σία από pirmen56

29 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ποιος fanboyισμός. Από την πρώτη μέρα το Assassin's Creed τους αποτελειώσε τους ryzen 1700. Πάει στράφι η 1080. Και σήμερα όπως και τότε ο 7700K(ακόμα και στοκ που τον τρέχει το HW unboxed) τους γλεντάει*.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Απόκρυψη περιεχομένων

*Αν συγκρίνουμε και τους δύο με b-die RAM και πάλι υπέρ του 7700K είναι γιατί ο memory controller του σηκώνει μεγαλύτερη συχνότητα, ενώ το RAM latency πέφτει σχεδόν στα 35ns.

Δεν μιλαμε για 1080p εισαι εκτος θεματος  αμα δεν εισουνα fanboy παιζει και να διαβαζες τι λεγαμε.Ουτε το video που εβαλες καν ειδες και ο 7700κ τα ιδια εκανε λεει οχι πως με νοιαζει δεν επαιξα ποτε Assasins creed origins.

41 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν ειπε κανεις οτι ο Ryzen 1700 ειχε τα ιδια χρηματα με τον i7 8700k ή οτι επρεπε να κλεψεις χρηματα απο τη GPU για να τα δωσεις στo CPU.
Δεν συζηταμε λοιπον για το αν μπορουσες να παρεις καποιον αλλο επεξεργαστη καλυτερο με 140€ αλλα για το αν και κατα ποσο αξιζε να δωσεις 200ε παραπανω για κατι καλυτερο που θα σου κραταγε περισσοτερο καιρο πριν χρειαστει να κανεις αναβαθμιση.
Αν βγαζεις σπυρια οταν ακους Intel θα στο πω διαφορετικα για να καλμαρεις.
Ας υποθεσουμε οτι ο 1800x ειχε 200€ παραπανω απο τον 1700.
Αυτο που λεω λοιπον ειναι οτι ηταν καλυτερα να δωσεις ΤΟΤΕ καποια χρηματα παραπανω απο το υστερημα σου και οχι απο τη GPU,ακομα και αν χρειαζοταν να τον παρεις 1 μηνα μετα, για να παρεις εναν καλυτερο επεξεργαστη που θα σου κραταγε 2 χρονια παραπανω απο τον 1700.

Το ιδιο φυσικα ισχυει και τωρα, εδωσες 200ε για να πας σε 6core ενω ειχες 8 core, τη στιγμη που ο 5800x εχει 90€ διαφορα.
Για το 2020 ο 5600x ισως ηταν μια χαρα,για το 2022 με τους 12th gen να κανουν party και συντομα να κυκλοφορουν oι Ryzen 7000 και οι 13th gen, ο 5600x ειναι μια φθηνη λυση να κανεις τη δουλεια σου και οχι το super gaming pc για 1440p .

Και αν θες να το δουμε και στον "πραγματικο κοσμο" απο τη πλευρα του performance per euro επρεπε να δωσεις τη 1080 κανα 250αρι να κολλησεις και τα 200ε και να παρεις μια 3060 ti που θα εβλεπες μεγαλυτερη διαφορα στα fps σου απο το να πας απο 1700 

Εσεις βγαζετε σπυρια εγω σε ξαναρωταω 3η φορα ενας ανθρωπος που ειχε ενα συγκεκριμενο budget ποιο επρεπε να παρει 1700 με gtx 1080 η 8700κ με gpu 250 ευρω ολα τα αλλα τα υποθετικα που λες δεν με αφορουν και στο φιναλε δεν ειναι σαν επιλογες, γιατι τοτε μιλαμε για καποιον αλλον με αλλο πορτοφολι. Δεν στα λεω θυμωμενος απλα μου κανει εντυπωση πως δεν δεχεστε με τιποτα οτι σαν επιλογη, αποδοση - για τα λεφτα που εδινες, ηταν καλυτερη η Αmd. Αμα ξανα απαντησεις 'εγω θα περιμενα η θα μαζευα η προσευχες και λοιπα να βρεξει λεφτα' δεν ξαναδινω σημασια γιατι νιωθω οτι μιλαω στον τοιχο πια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, *demian* είπε

Εσεις βγαζετε σπυρια εγω σε ξαναρωταω 3η φορα ενας ανθρωπος που ειχε ενα συγκεκριμενο budget ποιο επρεπε να παρει 1700 με gtx 1080 η 8700κ με gpu 250 ευρω ολα τα αλλα τα υποθετικα που λες δεν με αφορουν και στο φιναλε δεν ειναι σαν επιλογες, γιατι τοτε μιλαμε για καποιον αλλον με αλλο πορτοφολι. Δεν στα λεω θυμωμενος απλα μου κανει εντυπωση πως δεν δεχεστε με τιποτα οτι σαν επιλογη, αποδοση - για τα λεφτα που εδινες, ηταν καλυτερη η Αmd. Αμα ξανα απαντησεις 'εγω θα περιμενα η θα μαζευα η προσευχες και λοιπα να βρεξει λεφτα' δεν ξαναδινω σημασια γιατι νιωθω οτι μιλαω στον τοιχο πια...

Mπορω να καταλαβω οτι ενας ασχετος που δεν εχει ιδεα απο pc και δεν κανει ερευνα αγορας,θα πει εχω 500ε θα παρω οτι με παιρνει να παρω με τα 500ε.
Aπο καποιον ομως που το ψαχνει,εχει γνωσεις, δεν μπορω να δεχτω οτι δεν σκεφτηκε οτι με κατι παραπανω μπορουσε να παρει κατι πολυ καλυτερο.
Εσυ επιμενεις στο μοντελο αυτο λες και μπηκες σε ενα μαγαζι και σου ειπαν εχει δωρο 500ε παρε οτι θες με 500ε και ετρεξες να προλαβεις.

Εγω πχ απο το 2020 ειχα αποφασισει οτι θελω να παρω καινουριο pc.
Περιμενα να δω τον 10700k δεν ενθουσιαστηκα και ειπα να περιμενω.
Μετα περιμενα να δω τον 11700κ και παλι δεν ενθουσιαστηκα.
Οταν ειδα τον 12700κ ειπα εδω ειμαστε τωρα αξιζει.
Αν λειτουργουσα οπως εσυ τωρα θα ημουν με ενα 10700κ η για την ακριβια με εναν 10500 γιατι δεν θες να δωσεις 400 για cpu θες να τα δωσεις σε 2-3 δοσεις.

Για το budget παλι ποτε δεν ειπα "Ααα να δω ποσα εχω και θα παρω οτι μπορω με αυτο το ποσο"
Εβλεπα τα reviews,benchmarks,tests αποφασιζα και εβαζα σκοπο να μαζεψω το ποσο αυτο.
Οποτε για εμενα δεν υπαρχει το "αυτα ειχα και επρεπε να κοψω απο τη GPU"
Θα το επερνα ΟΤΑΝ μπορουσα αλλα θα επερνα αυτο που θεωρειτε σχεδον ΤΟP για την εποχη που βγηκε,για να μπορεσει να μου κρατησει οσο το δυνατον παραπανω.

15 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Mπορω να καταλαβω οτι ενας ασχετος που δεν εχει ιδεα απο pc και δεν κανει ερευνα αγορας,θα πει εχω 500ε θα παρω οτι με παιρνει να παρω με τα 500ε.
Aπο καποιον ομως που το ψαχνει,εχει γνωσεις, δεν μπορω να δεχτω οτι δεν σκεφτηκε οτι με κατι παραπανω μπορουσε να παρει κατι πολυ καλυτερο.
Εσυ επιμενεις στο μοντελο αυτο λες και μπηκες σε ενα μαγαζι και σου ειπαν εχει δωρο 500ε παρε οτι θες με 500ε και ετρεξες να προλαβεις.

Εγω πχ απο το 2020 ειχα αποφασισει οτι θελω να παρω καινουριο pc.
Περιμενα να δω τον 10700k δεν ενθουσιαστηκα και ειπα να περιμενω.
Μετα περιμενα να δω τον 11700κ και παλι δεν ενθουσιαστηκα.
Οταν ειδα τον 12700κ ειπα εδω ειμαστε τωρα αξιζει.
Αν λειτουργουσα οπως εσυ τωρα θα ημουν με ενα 10700κ η για την ακριβια με εναν 10500 γιατι δεν θες να δωσεις 400 για cpu θες να τα δωσεις σε 2-3 δοσεις.

Για το budget παλι ποτε δεν ειπα "Ααα να δω ποσα εχω και θα παρω οτι μπορω με αυτο το ποσο"
Εβλεπα τα reviews,benchmarks,tests αποφασιζα και εβαζα σκοπο να μαζεψω το ποσο αυτο.
Οποτε για εμενα δεν υπαρχει το "αυτα ειχα και επρεπε να κοψω απο τη GPU"
Θα το επερνα ΟΤΑΝ μπορουσα αλλα θα επερνα αυτο που θεωρειτε σχεδον ΤΟP για την εποχη που βγηκε,για να μπορεσει να μου κρατησει οσο το δυνατον παραπανω.

Ρε φιλε αμα δεν εχουμε δυνατοτητες να δωσουμε παραπανω απο εσενα ειμαστε ασχετοι? Δεν ντρεπεσαι λιγακι..Σας βαρεθηκα πραγματικα. Βασικα σιχαθηκα...Ξερεις εσυ αν το χρειαζομουν αμεσα το pc και τι δουλεια εκανα με το συστημα και αν με επαιρνε να περιμενω? Απο το 18 μεχρι 22 ο r7 1700 με εβγαλε τζαμι, πειτε οτι θελετε, και με τα μισα λεφτα. Ιντελ παρτε που γουσταρετε να τα σκατε χοντρα βαλτε και το στικερ στο κουτελο... Θα το  επερνες ΟΤΑΝ μπορουσες για να εισαι ΤΟΠ , ΠΕΘΑΝΑ στο γελιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, *demian* είπε

Ρε φιλε αμα δεν εχουμε δυνατοτητες να δωσουμε παραπανω απο εσενα ειμαστε ασχετοι? Δεν ντρεπεσαι λιγακι..Σας βαρεθηκα πραγματικα. Βασικα σιχαθηκα...Ξερεις εσυ αν το χρειαζομουν αμεσα το pc και τι δουλεια εκανα με το συστημα και αν με επαιρνε να περιμενω? Απο το 18 μεχρι 22 ο r7 1700 με εβγαλε τζαμι, πειτε οτι θελετε, και με τα μισα λεφτα. Ιντελ παρτε που γουσταρετε να τα σκατε χοντρα βαλτε και το στικερ στο κουτελο... Θα το  επερνες ΟΤΑΝ μπορουσες για να εισαι ΤΟΠ , ΠΕΘΑΝΑ στο γελιο...

Oτι ναναι καταλαβαινεις...
Γραφω καπου οτι οποιος δεν εχει τη δυνατοτητα να δωσει το Α budget ειναι ασχετος;
Eγραψα οτι οποιος ειναι ασχετος αγοραζει στη τυχη χωρις να το ψαξει ενω καποιος που το ψαχνει διαμορφωνει το budget του αναλογα με το τι ειναι ιδανικο να παρει.
Τι εισαι 10 χρονων ειπες τα καλαντα και ειπες να παρεις pc με τα λεφτα απο τα καλαντα;
Δεν ειπε κανεις να δωσεις 5000ε για pc ενω εσυ μπορει να δωσεις 500ε.
Ποσο καιρο χρειαζεσαι να κανεις τα 200(5600x) σε 290(5800x) 1 μηνα 2 μηνες 3 μηνες ε αυτο το διαστημα αξιζει την αναμονη των 90ε.
Toσο τεραστια διαφορα ειναι που το αποκλειεις;
Μιλαμε για κατι που θα το αγορασεις και θα το εχεις για χρονια δεν ειναι μπλουζα, να μπεις σε ενα μαγαζι και να παρεις μια στη τυχη.
Επισης δεν εγραψα πουθενα οτι θα αγοραζα το Χ cpu για να  ΕΙΜΑΙ ΤΟΠ.
Εγραψα θα αγοραζα σχεδον το τοπ της εποχης που βγηκε για να μου κρατησει παραπανω.

2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Και αν θες να το δουμε και στον "πραγματικο κοσμο" απο τη πλευρα του performance per euro επρεπε να δωσεις τη 1080 κανα 250αρι να κολλησεις και τα 200ε και να παρεις μια 3060 ti που θα εβλεπες μεγαλυτερη διαφορα στα fps σου απο το να πας απο 1700 σε 5600x.

Δηλαδή ο 1700 μπουκάλιαζε τη 1080...αλλά με την 3060Τι θα ήταν μια χαρά...

Μάλιστα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη δεν ξερεις ομως τι μπορει να διαθεσει ο καθενας και τι αναγκες εχει καλυτερα να μην κρινεις, εσυ που τα εχεις και μπορεις να περιμενεις ΟΤΑΝ μπορεσεις να παρεις το ΤΟΠ , μονο και μονο που βαζεις caps ειναι αστειο φταιω να σε δουλεψω μετα?, απαντα μου λοιπον, για καποιον που δεν εχει ουτε τα λεφτα ουτε την ανεση να περιμενει εκεινη την στιγμη το 2018 τι θα επρεπε να παρει? Να εισαι ομως ειλικρινης σε παρακαλω απλα θελω να μου πεις ποιο συστημα θα ηταν το καλυτερο για 2k gaming και productivity Αmd η Ιntel?

Επεξ/σία από *demian*

2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ποιος fanboyισμός. Από την πρώτη μέρα το Assassin's Creed τους αποτελειώσε τους ryzen 1700. Πάει στράφι η 1080.

Χ.στ.κε η Anck-Su-Namun σαπάν στη Μεγάλη Πυραμίδα, ειλικρινά.

Μια χαρά 60ρια av είχα με τον 1700, ειδικά με DXVK...που θα πάρουμε στα σοβαρά ένα (κακογραμμένο) παιγνίδι μόνο και θα βγάλουμε καθολικά συμπεράσματα.

Σαν το Wiτcher 3, αντίστοιχα, που είχα drops στα τάρταρα μέσα στις πόλεις...και έτρεχα γύρω γύρω μέρα-νύχτα στα πιο πολυσύχναστα μέρη και κάτω από 58 δεν είχα δει...αλλά τα είχατε δει όλοι οι υπόλοιποι.

Μα και εγω εχω δεχτει οτι στο ipc και stp ηταν πιο μπροστα ο 8700κ οχι τοσο ομως που να δικαιολογει τα εξτρα χρηματα, που δεν μπορουσα να διαθεσω εξαλου και που σαν συνολο θα μου προσφερε κατι πολυ χειροτερο, δεν καταλαβαινω που ακριβως κολανε και δεν δεχονται καν σαν επιλογη την Amd. Και σαν εξτραδακι κρατησε η πλατφορμα τοσα χρονια και σου δινει τουλαχιστον την επιλογη να ξεζουμισεις 2 3 χρονια εξτρα απο την μητρικη. Και εγω intel αγοραστης ημουν απο q6600 μεχρι x58 και ειλικρινα δεν κοιταγα μπλε και κοκκινους αλλα το value και τα χρηματα που μπορουσα να διαθεσω και αυτο εκανα και το 18'. Τωρα αν εχω την δυνατοτητα να διαθεσω 200 και 300 ευρω παραπανω πραγματικα δεν αφορα κανεναν εδω και απορω πως με ρωτανε και το γιατι ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δηλαδή ο 1700 μπουκάλιαζε τη 1080...αλλά με την 3060Τι θα ήταν μια χαρά...

Μάλιστα...

Δεν εγραψα οτι δεν θα ειχε bottleneck ,εγραψα οτι θα ειχε περισσοτερα FPS εφοσον τον ενδιαφερουν μονο τα FPS.
Aπο εκει και περα επειδη παλι σε 1-2 χρονια θα ψαχνει που να δωσει 150-200ε παλι θα αλλαζε CPU και θα συνεχιζε να μην εχει αναγκη για αλλαγη GPU.

34 λεπτά πριν, *demian* είπε

Επειδη δεν ξερεις ομως τι μπορει να διαθεσει ο καθενας και τι αναγκες εχει καλυτερα να μην κρινεις, εσυ που τα εχεις και μπορεις να περιμενεις ΟΤΑΝ μπορεσεις να παρεις το ΤΟΠ , μονο και μονο που βαζεις caps ειναι αστειο φταιω να σε δουλεψω μετα?, απαντα μου λοιπον, για καποιον που δεν εχει ουτε τα λεφτα ουτε την ανεση να περιμενει εκεινη την στιγμη το 2018 τι θα επρεπε να παρει? Να εισαι ομως ειλικρινης σε παρακαλω απλα θελω να μου πεις ποιο συστημα θα ηταν το καλυτερο για 2k gaming και productivity Αmd η Ιntel?

Οποιος δεν εχει, περιμενει μεχρι να εχει αυτο εξηγω τοση ωρα ΑΛΛΑ δεν θες να καταλαβεις.
Γιατι λοιπον δεν πηρες CPU οταν ειχες 80ε και περιμενες να φτασεις τα 140 για να παρεις 1700;
Eκει δεν περιμενες;
E θα περιμενες αλλον 1-2 μηνες...
Θελεις να μας πεισεις οτι ολοι ξυπνανε ενα πρωι κοιτανε τι εχουν κατω απο το μαξιλαρι τους και αν εχουν 10ε παιρνουν κομπιουτερακι τσεπης, δεν περιμενουν να μαζεψουν ενα Α ποσο για μια αξιολογη αγορα.
Μονος σου εβαλες ταβανι το Χ ποσο και δεν δεχεσαι οτι με λιγα παραπανω εκανες πολυ καλυτερη αγορα.

1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν εγραψα οτι δεν θα ειχε bottleneck ,εγραψα οτι θα ειχε περισσοτερα FPS εφοσον τον ενδιαφερουν μονο τα FPS.
Aπο εκει και περα επειδη παλι σε 1-2 χρονια θα ψαχνει που να δωσει 150-200ε παλι θα αλλαζε CPU και θα συνεχιζε να μην εχει αναγκη για αλλαγη GPU.

Μπα...δεν πάει έτσι. Με τον "σάπιο" 1700 που καλά καλά δεν σήκωνε την 1080, θα μπλόκαρε ακόμα περισσότερο την 3060Τι, σε βαθμό πνιξίματος (το έπαθα μέχρι ένα σημείο με τη V56 στον 8320...είχα λιγότερα fps σε κάποια σενάρια από ότι με τη 290 που είχα πριν απάνω), εκτός κι αν έβαζε κόφτες κλπ, οπότε θα είχαμε άλλα θέματα εκεί...

Αλήθεια, τον ρώτησε κανείς για την ανανέωση της οθόνης του?

Βασικά, για τις δικές του ανάγκες τον πήρε τον υπολογιστή...όχι για τις ιδεατές που περιγράφετε.

4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οποιος δεν εχει, περιμενει μεχρι να εχει αυτο εξηγω τοση ωρα ΑΛΛΑ δεν θες να καταλαβεις.
Θελεις να μας πεισεις οτι ολοι ξυπνανε ενα πρωι κοιτανε τι εχουν κατω απο το μαξιλαρι τους και αν εχουν 10ε παιρνουν κομπιουτερακι τσεπης, δεν περιμενουν να μαζεψουν ενα Α ποσο για μια αξιολογη αγορα.

Κουμάντο ο καθένας σπίτι του/τσέπη του...

Να σου είχε ζητήσει τα ρέστα, να το καταλάβω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...