ultimamage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Μόλις έπεσε τηλέφωνο και καλα απο τον λογιστή μου να μου βάλουν τα λεφτά του Power Pass. Αρχησε να ρωτάει διάφορα και του είπα σε παίρνω σε λίγο. Δεν εδωσα στοιχεία γιατί την ψυλλιάστηκα απο την αρχη. Ενημέρωσα το 100 και μου είπαν ότι το γνωρίζουν. Το ποστ γίνεται πιο πολύ για ενημέρωση του φόρουμ ώστε και εσείς με την σειρά σας να ενημερώσετε τους δικους σας. 12
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, ultimamage είπε Καλημέρα. Μόλις έπεσε τηλέφωνο και καλα απο τον λογιστή μου να μου βάλουν τα λεφτά του Power Pass. Αρχησε να ρωτάει διάφορα και του είπα σε παίρνω σε λίγο. Δεν εδωσα στοιχεία γιατί την ψυλλιάστηκα απο την αρχη. Ενημέρωσα το 100 και μου είπαν ότι το γνωρίζουν. Το ποστ γίνεται πιο πολύ για ενημέρωση του φόρουμ ώστε και εσείς με την σειρά σας να ενημερώσετε τους δικους σας. Είπε ότι είναι ο λογιστής σου; Οτι κάποιοι θα χάσουν λεφτά απο απατεώνες δεν το συζητάμε.
Mr_Terror Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 τι σε ρωταγε? κωδικους web banking και αριθμους καρτων?
BlueBlade Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς και καλά λογιστή σου; Πήρε του στυλ "Ελα Τακη ο λογιστής σου είμαι ρε συ"; Άσχετο, αλλά για την ιστορία. Μην απασχολείτε το 100 για τέτοια θέματα γιατί πολύ πιθανό να καθυστερείτε κάποιον που χρειάζεται άμεση παρέμβαση της ΕΛΑΣ να πιάσει γραμμή. Το τοπικό σας ΑΤ να παίρνετε. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από BlueBlade 1
ultimamage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μου είπε ότι είναι από τον λογιστή μου. Λέω ποιός είσαι ? Μου λέει καινούριος είμαι δεν με ξέρεις. Μου είπε το πολύ πετυχημένο "ο λογαριασμός που θα βάλουμε τα λεφτά έχει πάνω από 10000 ευρώ,γιατί δεν κάνει" Κωδικούς κτλ δεν πρόλαβε να ζητήσει γιατί του είπα θα σε πάρω σε λίγο. Το έκλεισα και πήρα τον λογιστή μου και τον ρώτησα αν έχει καινούριο υπάλληλο. Επίσης αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω παίρνεις τηλ στο τοπικό ΑΤ. Μετά που μιλήσαμε με το 100 μου είπαν να πάρω και στο τοπικό ΑΤ.
panagiotis54 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 αν εισαι φτωχος με κατω απο 10κ τι να το κανεις το επιδομα ετσι και αλλιως /s
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Scammer με καρδιά, στοχεύουν μόνο όσους έχουν πάνω από 10000€ σε καταθέσεις 🥲
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Speculoos είπε Scammer με καρδιά, στοχεύουν μόνο όσους έχουν πάνω από 10000€ σε καταθέσεις 🥲 Για να μάθει τι λεφτά έχει μέσα και να τα τραβήξει μια και έξω.
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, ultimamage είπε ο λογαριασμός που θα βάλουμε τα λεφτά έχει πάνω από 10000 ευρώ,γιατί δεν κάνει Τι δεν κάνει
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τι δεν κάνει Και αν δεν έχεις 10.000€, δεν παιρνυ το επίδομα ?
agnostos13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και αν δεν έχεις 10.000€, δεν παιρνυ το επίδομα ? Χαλάει το γούρι...
StamTheMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, ultimamage είπε Μόλις έπεσε τηλέφωνο και καλα απο τον λογιστή μου να μου βάλουν τα λεφτά του Power Pass. Δεν ειναι καινουργιο αυτο,παιζει πολυ η κομπινα με το "λογιστη". Και δυστυχως την πατησε και φιλος μου,γιατι ειχε βρει και το ονομα ο αλητης και του σκαει στο τηλ : Ελα ο Παναγιωτης ειμαι,ο λογιστης,και ο αλλος το πιστεψε.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πωω άρχισαν τώρα και με αυτό. Καλά αυτοί περιμένουν πότε η κάθε κυβέρνηση θα αρχίσει να δίνει επιδόματα από μια Α πλατφόρμα και θα σκάνε τα τηλέφωνα. 24 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ειναι καινουργιο αυτο,παιζει πολυ η κομπινα με το "λογιστη". Και δυστυχως την πατησε και φιλος μου,γιατι ειχε βρει και το ονομα ο αλητης και του σκαει στο τηλ : Ελα ο Παναγιωτης ειμαι,ο λογιστης,και ο αλλος το πιστεψε. Ήξεραν το όνομα του λογιστή του; Από κάπου το εντόπισε η το πέταξε έτσι στην τύχη..... Σε θείο μου με επιχείρηση έχει τύχει να του έρθει ένα scam mail μαζι με scam fax απο ενα νούμερο, και τα σου του έγραφαν να κάνει εγγραφή σε κάποιο μητρώο για επιχειρήσεις και είχε κανονικά ΑΦΜ και αριθμούς σωστούς. Χεστηκε ο θείος μου και το έδωσε στον ξάδερφο μου ο οποίος με την σειρά του το έστειλε σε κάτι γνωστούς από κρατικη υπηρεσία να δούν τι ήταν. Του απαντάνε να σβήσει άμεσα το email και να πετάξει το χαρτί όπως είναι, απατεώνες που με κάποιο τρόπο ήθελαν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία ιδιοκτητών επιχειρήσεων για να κάνουν βρωμοδουλειες και απάτες. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Basilhs23___
StamTheMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ήξεραν το όνομα του λογιστή του; Από κάπου το εντόπισε η το πέταξε έτσι στην τύχη..... Το βρηκε,δεν ηταν στην τυχη,σιγουρα.
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Πλήρωσε ακριβά το... Power Pass -Τον εξαπάτησε δήθεν λογιστής, τράβηξε 5.400 ευρώ από τον λογαριασμό του Θύμα απάτης έπεσε ένας ανυποψίαστος άνδρας στην Πάτρα, από άνθρωπο που του είπε ότι θα του κάνει το Power Pass. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα tempo24.news, το θύμα της απάτης στην Πάτρα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος του συστήθηκε ως βοηθός του λογιστή του και του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού για να μπορέσει να του πιστώσει το ποσό του επιδόματος για τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Μη υποψιασμένος για το ότι δεν είχε ακούσει ξανά τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο ανυποψίαστος έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη τους κωδικούς του λογαριασμού του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει... φτερά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το ποσό των 5.400 ευρώ. Όταν το θύμα της απάτης κατάλαβε τι είχε συμβεί, ήταν πλέον αργά και εμβρόντητος ειδοποίησε τις Αρχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα