Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και ελπίζω να έχω σε σωστή θέση το ερώτημα.

Ο γιος μου όταν μετά από νέα εγκατάσταση των windows 10 (home 64bit αυθεντικά) λόγο κρασάρισμα δίσκου, προσπάθησε να συνδεθεί στο κανάλι του του ζήτησε φυσικά αρχικά το e-mail. To έδωσε και μετά του ζητά τον κωδικό. Ο κωδικός με τον οποίο προχώρησε η διαδικασία δεν ήταν ο κωδικός που έχει ο λογαριασμός mail αλλά κάποιος άλλος. Να υποθέσω εδώ ότι τον είχε αλλάξει ο γιος μου τον κωδικό;

Η όλη διαδικασία προχώρησε και έφτασε στην ''Επαλήθευση σε 2 βήματα'' της google. Όπως θα δείτε και στην φώτο που επισυνάπτω η πρώτη επιλογή είναι απενεργοποιημένη, η τρίτη επιλογή με τον 8ψηφιο κωδικό δεν μπορώ να την βάλω γιατί δεν υπάρχει 8ψηφιος κωδικό!

Πάμε λοιπόν στην δεύτερη και εδώ ξεκινούν τα ωραία, εννοείτε ότι θα σταλεί ένας κωδικός σε τηλ ή tablet που αρχικά είχε δηλωθεί. Έλα όμως που η συσκευή που εννοείτε θα σταλεί ο κωδικός ποτέ δεν υπήρχε στην κατοχή κανενός από την οικογένεια!

Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζω, πάει κανενός το μυαλό τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

YouTube και 2 ακόμη σελίδες - Προσωπικό - Microsoft_ Edge 20_6_2022 8_18_54 μμ.png

Δημοσ.

Θα σε συμβούλευα να κάνεις επαναφορά κωδικού. Αν μπορέσεις να κάνεις επαναφορά τότε μπορείς να πας από ένα υπολογιστή στην Διαχείριση λογαριασμού, Ασφάλεια, Οι συσκευές σας και αφού διαλέξεις την συσκευή που σε ταλαιπωρεί να κάνεις Αποσύνδεση. Έτσι δεν θα σε ξανά-ταλαιπωρήσει αυτή την συσκευή.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ αλλά τ

ο δοκίμασα αλλά και εκεί δεν μου στέλνει σε mail για την επαναφορά αλλά πάλι σε τηλ ή tablet που δεν έχουμε στην οικογένεια!  Τι να πω από το 1988 που ασχολούμαι επαγγελματικά με υπολογιστές δεν μου έχει ξανά τύχει παρόμοια παραξενιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...