atomo10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 καλημέρα. εργάζομαι σε μια από τις big-4, για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω σε ποιά, και μπορώ να πω πως οι προσδοκίες δεν έχουν αντιστοίχιση με τα όσα βιώνω. Τα όσα μας είπαν μέσες άκρες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις και επαγγελματική ανέλιξη βάση ανεικειμενικής αξιολόγησης δεν τα έχει δει κανείς μας και γενικά τα πράγματα είναι αρκετά ομιχλώδη. όταν προσπαθούμε να μάθουμε τίποτα λαμβάνουμε γενικές απαντήσεις - εκμεταλλεύονται την αδυναμία/ανάγκη μας. υπάρχει κανείς εδώ, έστω και σε μήνυμα να ξέρει τί παίζει? Εν ολίγοις προοπτικές υπάρχουν ή μια ζωή στον βασικό. Παρακαλώ μονάχα σοβαρές απαντήσεις και όχι τρολ.
Allan-Wake Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Είμαι και εγώ λογιστής. Τα πράγματα πηγαίνουν να γίνουν automated και πολλές δουλειές που είναι εύκολες θα πάνε Ινδία. Μην περιμένεις εξέλιξη μέσα στην εταιρεία σου, εκτός αν είσαι έτοιμος για πολλές ώρες δουλειάς και να πατήσεις πάνω σε πτώματα.
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Συνοπτικά. Στις "Big 4" πας για την προϋπηρεσία, όχι για τα λεφτά. Δουλεύεις 2-3 χρόνια, μαθαίνεις όσα μπορείς και μετά συνεχίζεις στην ελεύθερη αγορά και ο μισθός σου ανεβαίνει. Φυσικά ο μισθός δεν ανεβαίνει με την προϋπηρεσία μόνο. Πρέπει να έχεις ένα σύνολο δεξιοτήτων. Οι big4 απλά ειναι το μέσο να αποκτήσεις την προϋπηρεσία. 2
DrLo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, dhmak είπε Ποιές είναι οι μεγάλες τέσσερις ;; https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_accounting_firms Deloitte, Ernst & Young, KPMG and PwC.
v-tidus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Είναι στον άνθρωπο. Πολλοί θα σου πουν ότι είναι χάλια, ότι όλοι είναι απρόσωποι, ότι δεν αναγνωρίζουν τπτ κτλ. Έχω δουλέψει 3 χρόνια με πολύ καλές αναμνήσεις και θα ξαναπήγαινα. Απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι, έχει αρκετές φορές δύσκολα ωράρια. Αν δεν έχεις προϋπηρεσία ή εμπειρία να πας με τα 1000. 1
gii Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 1:31 ΠΜ, atomo10 είπε καλημέρα. εργάζομαι σε μια από τις big-4, για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω σε ποιά, και μπορώ να πω πως οι προσδοκίες δεν έχουν αντιστοίχιση με τα όσα βιώνω. Τα όσα μας είπαν μέσες άκρες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις και επαγγελματική ανέλιξη βάση ανεικειμενικής αξιολόγησης δεν τα έχει δει κανείς μας και γενικά τα πράγματα είναι αρκετά ομιχλώδη. όταν προσπαθούμε να μάθουμε τίποτα λαμβάνουμε γενικές απαντήσεις - εκμεταλλεύονται την αδυναμία/ανάγκη μας. υπάρχει κανείς εδώ, έστω και σε μήνυμα να ξέρει τί παίζει? Εν ολίγοις προοπτικές υπάρχουν ή μια ζωή στον βασικό. Παρακαλώ μονάχα σοβαρές απαντήσεις και όχι τρολ. Σου έχουν πληρώσει την πιστοποίηση του Σολ η το acca; από περιέργεια ρωτάω Γιατί έχω ακούσει ότι αυτό είναι ένα μεγάλο συν τους γιατί είναι αρκετά χρήματα
Allan-Wake Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 4:14 ΠΜ, v-tidus είπε Είναι στον άνθρωπο. Πολλοί θα σου πουν ότι είναι χάλια, ότι όλοι είναι απρόσωποι, ότι δεν αναγνωρίζουν τπτ κτλ. Έχω δουλέψει 3 χρόνια με πολύ καλές αναμνήσεις και θα ξαναπήγαινα. Απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι, έχει αρκετές φορές δύσκολα ωράρια. Αν δεν έχεις προϋπηρεσία ή εμπειρία να πας με τα 1000. Τι μισθό είχες?
v-tidus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Τι μισθό είχες? Είχα μπει με 800 μικτά, αλλά όσο κάθεσαι ανεβαίνουν.
airtrelomike13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Φίλος μου που είχε μπει με μεταπτυχιακό ΜΒΑ και προυπηρεσία 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ( σε λογιστικό γραφείο), πήρε 850 ευρώ καθαρά
Allan-Wake Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, v-tidus είπε Είχα μπει με 800 μικτά, αλλά όσο κάθεσαι ανεβαίνουν. 7 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Φίλος μου που είχε μπει με μεταπτυχιακό ΜΒΑ και προυπηρεσία 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ( σε λογιστικό γραφείο), πήρε 850 ευρώ καθαρά Που φτάσαμε να πληρώνουν ψίχουλα τόσο μεγάλες εταιρείες
v-tidus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Που φτάσαμε να πληρώνουν ψίχουλα τόσο μεγάλες εταιρείες Για χωρίς εμπειρία καλά είναι (και για πριν από 7 χρόνια). Τώρα τα entry είναι υψηλότερα από όσο ξέρω.
airtrelomike13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε Που φτάσαμε να πληρώνουν ψίχουλα τόσο μεγάλες εταιρείες Γι αυτό φεύγει κόσμος στο Εξωτερικό
oneiricocelot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 21/6/2022 στις 9:31 ΠΜ, dhmak είπε Ποιές είναι οι μεγάλες τέσσερις ;; Slayer Anthrax Megadeth Metallica 😝 Αρκετοί νομίζω βάζουν και την Accenture στις big-4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα