Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα. εργάζομαι σε μια από τις big-4, για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω σε ποιά, και μπορώ να πω πως οι προσδοκίες δεν έχουν αντιστοίχιση με τα όσα βιώνω. Τα όσα μας είπαν μέσες άκρες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις και επαγγελματική ανέλιξη βάση ανεικειμενικής αξιολόγησης δεν τα έχει δει κανείς μας και γενικά τα πράγματα είναι αρκετά ομιχλώδη. όταν προσπαθούμε να μάθουμε τίποτα λαμβάνουμε γενικές απαντήσεις - εκμεταλλεύονται την αδυναμία/ανάγκη μας. υπάρχει κανείς εδώ, έστω και σε μήνυμα να ξέρει τί παίζει? Εν ολίγοις προοπτικές υπάρχουν ή μια ζωή στον βασικό. Παρακαλώ μονάχα σοβαρές απαντήσεις και όχι τρολ.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ λογιστής. Τα πράγματα πηγαίνουν να γίνουν automated και πολλές δουλειές που είναι εύκολες θα πάνε Ινδία. Μην περιμένεις εξέλιξη μέσα στην εταιρεία σου, εκτός αν είσαι έτοιμος για πολλές ώρες δουλειάς και να πατήσεις πάνω σε πτώματα.

Δημοσ.

Συνοπτικά. 

Στις "Big 4" πας για την προϋπηρεσία, όχι για τα λεφτά. Δουλεύεις 2-3 χρόνια, μαθαίνεις όσα μπορείς και μετά συνεχίζεις στην ελεύθερη αγορά και ο μισθός σου ανεβαίνει. Φυσικά ο μισθός δεν ανεβαίνει με την προϋπηρεσία μόνο. Πρέπει να έχεις ένα σύνολο δεξιοτήτων. Οι big4 απλά ειναι το μέσο να αποκτήσεις την προϋπηρεσία. 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι στον άνθρωπο.

Πολλοί θα σου πουν ότι είναι χάλια, ότι όλοι είναι απρόσωποι, ότι δεν αναγνωρίζουν τπτ κτλ.

Έχω δουλέψει 3 χρόνια με πολύ καλές αναμνήσεις και θα ξαναπήγαινα.

Απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι, έχει αρκετές φορές δύσκολα ωράρια.

Αν δεν έχεις προϋπηρεσία ή εμπειρία να πας με τα 1000.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 1:31 ΠΜ, atomo10 είπε

καλημέρα. εργάζομαι σε μια από τις big-4, για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω σε ποιά, και μπορώ να πω πως οι προσδοκίες δεν έχουν αντιστοίχιση με τα όσα βιώνω. Τα όσα μας είπαν μέσες άκρες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις και επαγγελματική ανέλιξη βάση ανεικειμενικής αξιολόγησης δεν τα έχει δει κανείς μας και γενικά τα πράγματα είναι αρκετά ομιχλώδη. όταν προσπαθούμε να μάθουμε τίποτα λαμβάνουμε γενικές απαντήσεις - εκμεταλλεύονται την αδυναμία/ανάγκη μας. υπάρχει κανείς εδώ, έστω και σε μήνυμα να ξέρει τί παίζει? Εν ολίγοις προοπτικές υπάρχουν ή μια ζωή στον βασικό. Παρακαλώ μονάχα σοβαρές απαντήσεις και όχι τρολ.

Σου έχουν πληρώσει την πιστοποίηση του Σολ η το acca; από περιέργεια ρωτάω 

Γιατί έχω ακούσει ότι αυτό είναι ένα μεγάλο συν τους γιατί είναι αρκετά χρήματα 

Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 4:14 ΠΜ, v-tidus είπε

Είναι στον άνθρωπο.

Πολλοί θα σου πουν ότι είναι χάλια, ότι όλοι είναι απρόσωποι, ότι δεν αναγνωρίζουν τπτ κτλ.

Έχω δουλέψει 3 χρόνια με πολύ καλές αναμνήσεις και θα ξαναπήγαινα.

Απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι, έχει αρκετές φορές δύσκολα ωράρια.

Αν δεν έχεις προϋπηρεσία ή εμπειρία να πας με τα 1000.

Τι μισθό είχες?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Τι μισθό είχες?

Είχα μπει με 800 μικτά, αλλά όσο κάθεσαι ανεβαίνουν.

Δημοσ.

Φίλος μου που είχε μπει με μεταπτυχιακό ΜΒΑ και προυπηρεσία 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ( σε λογιστικό γραφείο), πήρε 850 ευρώ καθαρά

Δημοσ.
8 ώρες πριν, v-tidus είπε

Είχα μπει με 800 μικτά, αλλά όσο κάθεσαι ανεβαίνουν.

7 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Φίλος μου που είχε μπει με μεταπτυχιακό ΜΒΑ και προυπηρεσία 2 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ( σε λογιστικό γραφείο), πήρε 850 ευρώ καθαρά

Που φτάσαμε να πληρώνουν ψίχουλα τόσο μεγάλες εταιρείες 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Που φτάσαμε να πληρώνουν ψίχουλα τόσο μεγάλες εταιρείες 

Για χωρίς εμπειρία καλά είναι (και για πριν από 7 χρόνια). Τώρα τα entry είναι υψηλότερα από όσο ξέρω.

Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 9:31 ΠΜ, dhmak είπε

Ποιές είναι οι μεγάλες τέσσερις ;;

Slayer Anthrax Megadeth Metallica 😝

Αρκετοί νομίζω βάζουν και την Accenture στις big-4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...