Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενεργοποιήσει την γνωστη προσφορα του προηγουμενου καιρου της κοσμοτε με τα απεριόριστα δεδομενα, λεπτα ομιλιας , μηνύματα κλπ. Πήγα σε κατάστημα να ενεργοποιήσω την εξτρα σιμ που μου ειχε πει στην τηλεφωνικη προώθηση της κοσμοτε οτι θα δικαιούμαι με 3 ευρω/μηνα και προφανως δεν μου ειχε αναφερει κάτι για εγγύηση , ομως στο κατάστημα μου ζητάνε κατηγορηματικά 100 ευρω. Αντιμετώπισε κάποιος αυτο το θέμα και αν ναι το έλυσε κάπως; 

Δημοσ.

Σε εμένα προσωπικά έτυχε το εξής.

Είχα σύνδεση με roaming και πήγα στο εξωτερικό και έκανα λογαριασμούς 200-300 ευρώ του οποίους τους πλήρωνα κανονικά. Μια φορά έτυχε ένας λογαριασμός περίπου 100 ευρώ να έρθει ληγμένος λόγο ταχυδρομείου τον οποίο αν και ληγμένο τον πλήρωσα κανονικά. Όταν ήρθε μετά από καιρό ο χρόνος να κάνω ανανέωση του συμβολαίου μου είπαν ότι χρειάζεται να πάω από κάποιο κατάστημα και εκεί μου είπαν στα ίσια ότι λόγο εκείνου του λογαριασμού μπήκα σε blacklist και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να κάνω ανανέωση συμβολαίου θα ήταν αν πλήρωνα 300 ευρώ εγγύηση !!! Ε αφού τους γ@μοστ#^%$ το έκανα κάρτα και δεν ξανά ασχολήθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...