Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι για αγορά iPad και παρατηρώ μερικά μαγαζιά στο bestprice.gr έχουν πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Π.χ. Από bestprice.gr η τιμή αρχίζει από 317 ευρώ, skroutz.gr από 364 ευρώ και e-mac.eu απο  419 ευρώ.

Καταλαβαίνω αν αφαιρέσουν το ΦΠΑ με κάποιο τρόπο μπορούν να πέσουν στα 350 και να έχουν και κέρδος αλλά 317 μου φαίνεται ύποπτα χαμηλό.

Έχω αγοράσει στο παρελθόν από e-mac.eu και σε συζήτηση στο τηλεφώνο υπόθηκε πως μοντέλα εκτός γερμανίας (και άλλων χωρών με υψηλές προδιαγραφές) είναι υποδεέστερα.

Τι θα μπορούσε να φταίει για τόσο χαμηλές τιμές? Μήπως απλά τα προϊόντα της Apple είναι εξωφρενικά υπερτιμημένα?

Επεξ/σία από redmedusa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεστοκαρισμα? Ίσως προετοιμάζονται για το μοντέλο του 2022.

Υγ. Αυτό που ειπώθηκε για υποδεέστερα μοντέλα εκτός Γερμανίας κτλ. δεν ισχύει….

Επεξ/σία από atheatos
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, redmedusa είπε

Ενδιαφέρομαι για αγορά iPad και παρατηρώ μερικά μαγαζιά στο bestprice.gr έχουν πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Π.χ. Από bestprice.gr η τιμή αρχίζει από 317 ευρώ, skroutz.gr από 364 ευρώ και e-mac.eu απο  419 ευρώ.

Καταλαβαίνω αν αφαιρέσουν το ΦΠΑ με κάποιο τρόπο μπορούν να πέσουν στα 350 και να έχουν και κέρδος αλλά 317 μου φαίνεται ύποπτα χαμηλό.

Έχω αγοράσει στο παρελθόν από e-mac.eu και σε συζήτηση στο τηλεφώνο υπόθηκε πως μοντέλα εκτός γερμανίας (και άλλων χωρών με υψηλές προδιαγραφές) είναι υποδεέστερα.

Τι θα μπορούσε να φταίει για τόσο χαμηλές τιμές? Μήπως απλά τα προϊόντα της Apple είναι εξωφρενικά υπερτιμημένα?

Toσο κανει και εδω>

Screenshot 2022-06-20 233445.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...