alikipapi87 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας ο γιος μου πάει α'γυμνασιου έδωσε εξετάσεις κ γραπτά και προφορικά ...σήμερα μου έστειλαν την βαθμολογία του και γράφει στον έλεγχο γραπτά...ενώ για τον Σεπτέμβρη επανεξέταση έχει και γραπτά και προφορικά βαθμολογία....τώρα δεν θα έπρεπε να δούμε και στα προφορικά του την βαθμολογία του;;;;δεν θα έπρεπε και τώρα να βαθμολογηθεί και για γραπτά και προφορικά;;;
velociraptoras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 δεν καταλαβα τι ακριβως εννοείς αν μπορείς ανέβασε εδω ή στείλε μου μια φωτογραφία του ελεγχου να φαίνονται μονο τα μαθήματα όχι τα στοιχεία του παιδιου ή του σχολείου. Εμάς δεν μας εστειλαν ακομα. Γενικά όμως ως γραπτα θεωρούνται τα μαθήματα που έδωσε το παιδί τελικές εξετασεις (ασχετα αν τις έδωσε γραπτά ή προφορικα). προφορικά το Σεπτέμβρη εξετάζονται τα μαθήματα που δεν εχουν τελικές εξετάσεις πχ η οικιακή οικονομία. Επίσης στις μαθησιακές δυσκολίες το παιδί προάγεται με γενικό ΜΟ 12 κι όχι 13 όπως ισχύει για τους υπόλοιπους μαθητές.
alikipapi87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Η διευθύντρια μου λέει ότι ο μ.ο του παιδιού είναι 11.5 ......απλά μου κάνει εντύπωση ότι τα προφορικά του δεν έπαιξαν ρόλο πουθενά στης εξετάσεις Ιουνίου;;;;;;;δεν μπορεί να ήταν δύο ώρες μέσα στα προφορικά και να μην έγραφε τίποτα αυτό νομίζω είναι αδύνατον 8 ώρες πριν, velociraptoras είπε δεν καταλαβα τι ακριβως εννοείς αν μπορείς ανέβασε εδω ή στείλε μου μια φωτογραφία του ελεγχου να φαίνονται μονο τα μαθήματα όχι τα στοιχεία του παιδιου ή του σχολείου. Εμάς δεν μας εστειλαν ακομα. Γενικά όμως ως γραπτα θεωρούνται τα μαθήματα που έδωσε το παιδί τελικές εξετασεις (ασχετα αν τις έδωσε γραπτά ή προφορικα). προφορικά το Σεπτέμβρη εξετάζονται τα μαθήματα που δεν εχουν τελικές εξετάσεις πχ η οικιακή οικονομία. Επίσης στις μαθησιακές δυσκολίες το παιδί προάγεται με γενικό ΜΟ 12 κι όχι 13 όπως ισχύει για τους υπόλοιπους μαθητές. 2 λεπτά πριν, alikipapi87 είπε Η διευθύντρια μου λέει ότι ο μ.ο του παιδιού είναι 11.5 ......απλά μου κάνει εντύπωση ότι τα προφορικά του δεν έπαιξαν ρόλο πουθενά στης εξετάσεις Ιουνίου;;;;;;;δεν μπορεί να ήταν δύο ώρες μέσα στα προφορικά και να μην έγραφε τίποτα αυτό νομίζω είναι αδύνατον
vaggos231 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 αν θυμαμαι καλα, στις πρωτες ταξεις γυμνασιου, ο παιδι ουσιαστικα "υπαγορευε" και εγραφε η καθηγητρια και το περνουσαν ως γραπτα, δεν νομιζω να εχει 2ο tab μονο για προφορικα 1
alikipapi87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Ναι έτσι πάει όπως το λέτε σωστά απλά μου έκανε εντύπωση ότι για Σεπτεμβρίο έχει 2 tab
velociraptoras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, alikipapi87 είπε Ναι έτσι πάει όπως το λέτε σωστά απλά μου έκανε εντύπωση ότι για Σεπτεμβρίο έχει 2 tab Για Σεπτέμβρη έχει αρχαία, μαθηματικά, ιστορία και αγγλικά. Αν ειχε κοπεί σε μαθημα που δεν εδωσε εξετάσεις πχ στην τεχνολογία τότε θα πήγαινε στην προφορική εξέταση Σεπτεμβριου. Ασχετα με τον τρόπο που δίνει το παιδί, στα εξεταζόμενα μαθήματα ο βαθμός εξέτασης καταχωρείται στα "γραπτά". Επίσης το παιδί έχει παράλληλη στήριξη/ένταξη? μηπως χρειάζεται επαναξιολόγηση απο ΚΕΔΑΣΥ?
alikipapi87 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Ναι μου επιβεβαίωσαν σήμερα μίλησα με το σχολείο σας ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες σας όλα καλά ....
The_Other_One Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 20/6/2022 στις 10:22 ΜΜ, alikipapi87 είπε Καλησπέρα σας ο γιος μου πάει α'γυμνασιου έδωσε εξετάσεις κ γραπτά και προφορικά ...σήμερα μου έστειλαν την βαθμολογία του και γράφει στον έλεγχο γραπτά...ενώ για τον Σεπτέμβρη επανεξέταση έχει και γραπτά και προφορικά βαθμολογία....τώρα δεν θα έπρεπε να δούμε και στα προφορικά του την βαθμολογία του;;;;δεν θα έπρεπε και τώρα να βαθμολογηθεί και για γραπτά και προφορικά;;; Θα διαβάσουμε καμιά δακρύβρεχτη ιστορία για μαθησιακές δυσκολίες/δυσλεξία ή θα περάσουμε επόμενο λέβελ αυτισμός κτλ; Καθίστε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και να τα βοηθήσετε και αφήστε τα παραμύθια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα