Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι συνεχεία από το άλλο post

https://www.insomnia.gr/forums/topic/777218-από-πρώην-hol-σε-vodafone-τώρα-nova-και-τα-προβλήματα/#comment-58799989

Είμαι συνδρομητής  NOVA 7 μήνες τώρα, την γραμμή μου   χαρακτήρισαν  ( Χωρίς επίλυση ) πριν μια εβδομάδα είχα για πρώτη φορά αποσύνδεσής όχι από το VDSL αλλά PPPoE κι VOIP αυτό γίνετε κάθε 6 ώρες περνώ την Nova μεσημέρι 1 ώρα μου λέει θα το ελέγξουμε   θα σε ειδοποιήσουμε σε μια ώρα το πολύ οκ κι το κλίνω, κι με παίρνει 9:30 βραδύ, κι μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι  η  γραμμή  ( Χωρίς επίλυση)  θα πρέπει να πατέ πάλι ADSL  μου λέει , εγώ «αρνήθηκα» .

Κι ακόμα πληρώνω την τιμή για το πακέτο 100 Mpbs.

Κι αποφάσισα να πάω στην cosmote για την 50 ταχύτητα Παρασκευή  μεσημέρι όλα κομπλέ δώσαν router κ περιμένω όλο το σαββατοκύριακο  σήμερα με περνούν τηλ. Από ΟΤΕ δίστιχός δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν την γραμμή σε 50ρα  κι θέλουν να παω από το κατάστημα να ζητήσω ADSL για να έρθει τεχνικός να κάνει μέτρησης με ADSL.

Δεν ξέρω τώρα τι να κάνω δλδ δεν θα προχώρησή η αίτηση ? αν δεν πάω από το κατάστημα?  , δλδ δεν μπορούν με  μετρήσουν την σύνδεση με VDSL ?

Με ADSL έπιανα  8 Μbps , με VDSL 22-23 Mbps, δεν παλεύετε με 8-ρα.   

Δημοσ.

Με πηρέ ΤΗΛ η nova για να με κρατήσει στο δίκτυο της Με πρότεινε για να μείνω με 50 Mbps γραμμή

Αλλιώς   μου λέει ότι θα πληρώσεις 126 ευρώ τέλος διακοπής.

ενώ ο τεχνικός μου είπε δεν θα τα πληρώσεις λόγο που  γραμμή σας την χαρακτήρισαν  ( Χωρίς επίλυση )

τις ανέφερα ότι με το είπε ο τεχνικός με τα μασούσε η NOVA ο τεχνικός  ανέφερε μόνο « υποβάθμισή ταχύτητας μονο »  όχι για το τέλος διακοπής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 21/06/2022 at 16:21, chicken_chaser84 said:

Με πηρέ ΤΗΛ η nova για να με κρατήσει στο δίκτυο της Με πρότεινε για να μείνω με 50 Mbps γραμμή

Αλλιώς   μου λέει ότι θα πληρώσεις 126 ευρώ τέλος διακοπής.

ενώ ο τεχνικός μου είπε δεν θα τα πληρώσεις λόγο που  γραμμή σας την χαρακτήρισαν  ( Χωρίς επίλυση )

τις ανέφερα ότι με το είπε ο τεχνικός με τα μασούσε η NOVA ο τεχνικός  ανέφερε μόνο « υποβάθμισή ταχύτητας μονο »  όχι για το τέλος διακοπής.

αλλο υποβαθμιση αλλο διακοπη οσο ξερω.αλλωστε οπως φαινεται οπου πας θα πας adsl με εξαιρεση αν βαλεις κανα speedbooster

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, vasilissouvlaki said:

καλησπερα παιδια εχω nova και θα ηθελα να ρωτησω τα σφαλματα αυτα ειναι λογικα?

δεν ειναι τπτ τρελλο αλλα κανε και το παρακατω για να παρεις τα μεγιστα

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.

Νομίζω ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός τις  nova

Έχει επάνω

τέλος διακοπής VDSL FTTC

τέλος διακοπής υπηρεσίας

ερώτηση αυτός είναι ο τελικός λογαριασμός η θα έρθει και η ρήτρα σε κάνα μήνα ?

δλδ η κλιμακωτή ΤΕΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

Δημοσ.
19 hours ago, chicken_chaser84 said:

Νομίζω ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός τις  nova

Έχει επάνω

τέλος διακοπής VDSL FTTC

τέλος διακοπής υπηρεσίας

ερώτηση αυτός είναι ο τελικός λογαριασμός η θα έρθει και η ρήτρα σε κάνα μήνα ?

δλδ η κλιμακωτή ΤΕΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

αν το πληρωσεις τωρα και δεν ειναι εκκαθαριστικος απλα θα ερθει καποια στιγμη και ο επομενος και ειτε θα ειναι χρεωστικο ειτε πιστωτικο το υπολοιπο αναλογως την περιπτωση. αλλα οπως το λες αυτος μου κανει για εκκαθαριστικος

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, poulinos said:

αν το πληρωσεις τωρα και δεν ειναι εκκαθαριστικος απλα θα ερθει καποια στιγμη και ο επομενος και ειτε θα ειναι χρεωστικο ειτε πιστωτικο το υπολοιπο αναλογως την περιπτωση. αλλα οπως το λες αυτος μου κανει για εκκαθαριστικος

στο site τους μπήκα στο myaccount πάω στην Ανάλυση λογαριασμού κάπου εκεί έχει  (Χρέωση λόγω αθέτησης δέσμευσης) το ίδιο ποσό με αν βαλω κι τα 2 + ΦΠΑ (τέλος διακοπής VDSL FTTC + τέλος διακοπής υπηρεσίας + ΦΠΑ )

Δημοσ.

γενικως το my account ειναι το πιο ενημερωμενο συγκριτικα με εντυπους λογαριασμους/

18 hours ago, chicken_chaser84 said:

στο site τους μπήκα στο myaccount πάω στην Ανάλυση λογαριασμού κάπου εκεί έχει  (Χρέωση λόγω αθέτησης δέσμευσης) το ίδιο ποσό με αν βαλω κι τα 2 + ΦΠΑ (τέλος διακοπής VDSL FTTC + τέλος διακοπής υπηρεσίας + ΦΠΑ )

Δημοσ.

Όταν η nova χαρακτηρίζει μια βλάβη μη επίλυσιμη γιατί γίνεται αυτό? Γίνεται να χαρακτηρίζει ο ΟΤΕ μια βλάβη ως μη επιλυσιμη? Αν πάει ο πελάτης σε άλλον παροχο μπορεί να του δώσουν την ίδια ταχύτητα χωρίς καποιο πρόβλημα ?

Δημοσ.
On 16/07/2022 at 13:42, eidikos33 said:

Όταν η nova χαρακτηρίζει μια βλάβη μη επίλυσιμη γιατί γίνεται αυτό? Γίνεται να χαρακτηρίζει ο ΟΤΕ μια βλάβη ως μη επιλυσιμη? Αν πάει ο πελάτης σε άλλον παροχο μπορεί να του δώσουν την ίδια ταχύτητα χωρίς καποιο πρόβλημα ?

Μη επιλυσιμο σημαινει οτι ο οτε ειπε οτι ειναι μη επιλυσιμο και η Nova στο μεταφερει. κοινως δεν μπορει να γινει κατι καλυτερο.ειτε ειναι λογω αποστασης ειτε λογω ποιοτητας χαλκου.οποτε σε οποιο παροχο και να πας θα παρεις απο τον ιδιο χαλκο.ειδικα στην περιπτωση του vdsl θα παρεις και απο το ιδιο Kv. μονο αν εχεις adsl θα παρεις απο αλλο dslam. και μονο αν εχεις adsl και πας vdsl μπορεις να δεις ασπρη μερα. ο οτε δεν θα κατσει πχ να σκαψει να ριξει νεο χαλκο ή δεν ξερω τι.αν δεν εχει αλλο ζευγαρι επισης να σου δωσει και το δικο σου εχει προβλημα παλι δεν θα κατσει να σκασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...