Witcher1st Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Μάλλον δεν ξέρεις την περιοχή φαίνεται, δίπλα είναι η περιβόητη Βωβούπολη το μεγαλύτερο τρελοκομείο σε όλη την Ευρώπη. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Μάλλον δεν ξέρεις την περιοχή φαίνεται, δίπλα είναι η περιβόητη Βωβούπολη το μεγαλύτερο τρελοκομείο σε όλη την Ευρώπη. Αν θεωρείς εκείνη την περιοχή την χειρότερη της Αθήνας με το περισσότερο τσιμέντο τότε δεν έχεις ιδέα από Αθήνα γενικώς. Τα αστεία περί Βωβού τα αφήσω ασχολίαστα. Η περιοχή εκείνη είναι απλά ένα μέρος σχετικά ουδέτερο που δεν έχει πέραση/ζήτηση. Βρίσκονται κυρίως αθλητικές εγκαταστάσεις, η ΑΣΠΑΙΤΕ και κάποια κτίρια πολυκατοικιες και μονοκατοικιες.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αν θεωρείς εκείνη την περιοχή την χειρότερη της Αθήνας με το περισσότερο τσιμέντο τότε δεν έχεις ιδέα από Αθήνα γενικώς. Τα αστεία περί Βωβού τα αφήσω ασχολίαστα. Άν βρίσκεσαι εκεί δεν μπορείς να πας σε άλλα μέρη της Αθήνας έτσι και αλλιώς, στο απαγορεύει το κυκλοφοριακό φρακάρισμα.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Να ρωτήσω πώς ακριβώς δουλεύει το πράγμα με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια; Επειδή πουλάνε και στις αγγελίες τέτοια, φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να πας να μπεις με τέτοιο και να σου πουν ότι έχει επικυρωθεί ήδη. Ή ποτέ δεν ξέρεις;
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, phanispal είπε Να ρωτήσω πώς ακριβώς δουλεύει το πράγμα με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια; Επειδή πουλάνε και στις αγγελίες τέτοια, φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να πας να μπεις με τέτοιο και να σου πουν ότι έχει επικυρωθεί ήδη. Ή ποτέ δεν ξέρεις; Δεν θα το επιχειρουσα να αγοράσω από άλλους εκτός της επίσημης αρχής που εκδίδει τα εισιτήρια. 2
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ε κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω, ειδικά απ' τη στιγμή που φαίνεται να υπάρχουν εισιτήρια ακόμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς πόση βάση έχει το διάγραμμα με τα sections. Θέλω να πω, το Standing A παίζει να είναι τόσο αναλογικά με το Standing B όσο φαίνεται; Γιατί θέλω να είμαι αρκετά μπροστά, αλλά μη στηθώ και απ' τις 15:00 ντάλα ήλιο και θα 'χει και κανά 40άρι υπό σκιά και 50+ στον ήλιο. Αν όμως είναι περίπου 50-50 το Α με το Β, θα γίνει μάχη για να πας μπροστά, ή απλά δε θα γίνει αν πας πιο αργά.
sbou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Καλημέρα, δεν ανοίγω ξεχωριστό θέμα, μπορούμε να το κάνουμε "Συναυλίες - θέσεις κλπ" γενικά. Ορισμένες απορίες σχετικά με την συναυλία των Slipknot στις 23/07 στο Φάληρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5, τι ώρα προτείνετε να είναι κάποιος εκεί με εισιτήριο για αρένα? Δεν χρειάζεται να ήμαστε πρώτη σειρά αλλά μην πάμε και είναι γεμάτο γιατί θα πέσει γκρίνια 😆 Επίσης ανεβαίνω από επαρχία, τι παίζει με πάρκινγκ εκεί κοντά? Μήπως βολεύει να αφήσω το αυτοκίνητο κάπου αλλού και να κινηθούμε με τα μέσα? Ή καλύτερα κοντά για να φύγεις γρηγορότερα μετά? Γενικά αν έχετε καμιά συμβουλή γιατί είμαι ψιλοάσχετος, χατήρι στο έτερο ήμισυ κάνω οπότε καταλαβαίνετε!
BrocasHelm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, sbou είπε Καλημέρα, δεν ανοίγω ξεχωριστό θέμα, μπορούμε να το κάνουμε "Συναυλίες - θέσεις κλπ" γενικά. Ορισμένες απορίες σχετικά με την συναυλία των Slipknot στις 23/07 στο Φάληρο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5, τι ώρα προτείνετε να είναι κάποιος εκεί με εισιτήριο για αρένα? Δεν χρειάζεται να ήμαστε πρώτη σειρά αλλά μην πάμε και είναι γεμάτο γιατί θα πέσει γκρίνια 😆 Επίσης ανεβαίνω από επαρχία, τι παίζει με πάρκινγκ εκεί κοντά? Μήπως βολεύει να αφήσω το αυτοκίνητο κάπου αλλού και να κινηθούμε με τα μέσα? Ή καλύτερα κοντά για να φύγεις γρηγορότερα μετά? Γενικά αν έχετε καμιά συμβουλή γιατί είμαι ψιλοάσχετος, χατήρι στο έτερο ήμισυ κάνω οπότε καταλαβαίνετε! Πρώτα από όλα, ήρωας που σε πάει εκεί και θα αντέξεις. Στα σοβαρά τώρα, έκανα το ίδιο πριν σχεδόν 1 μήνα για Manowar. Έφτασα περίπου 16:30 Αθήνα και μου είχαν πει να δω την περιοχή κοντά στο κολυμβητήριο και μετά προς πλατεία Ικάρων. Τελικά ήμουν τρελά τυχερός και βρήκα Ευριπίδου (κοντά στην Φιλίππου) με την μία και με χαρακτηριστική άνεση. Ναι μεν είχε περπάτημα 15-20 λεπτά, αλλά ειδικά όταν φύγαμε ήταν απόλαυση. Τα αυτοκίνητα όλα κολλημένα εκεί (είχαν και τα mad awards) και πιο γρήγορα πήγαινα με τα πόδια σε σχέση με αυτούς με τα αμάξια. Και μόλις μπήκα στο αμάξι, με την μία πρακτικά βγήκα Συγγρού κι έφυγα, ούτε να κολλήσω σε κίνηση ούτε τίποτα. 5 παρά ήμουν εκεί, πήγα από νωρίς μπροστά, πρακτικά κάγκελο (όπως και το 19), άξιζε αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέχουν τα πόδια μου. Το αν θα αντέξεις από νωρίς δεν ξέρω, είναι και γενικά πιο γεμάτο το line up εκείνη την ημέρα (σε σχέση τουλάχιστον με Manowar που ήταν 80% για αυτούς κι ένα 20% για Christ, και πρακτικά κανείς για τις άλλες 2 μπάντες). 1
MAN0U Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, Βρήκα το topic ψάχνωντας για θέσεις στους Guns n Roses αλλά δεν απαντήθηκε το ερώτημα ποιες θέσεις είναι ΟΚ. Μιλάω για τις θέσεις Β' διαλογής εννοείται αφού οι άλλες έχουν κάτι 300αρια ευρώ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω όταν διαλέγεις θέση στο Ticketmaster. Για παράδειγμα δείτε την παρακάτω εικόνα όπου παίρνουμε τις πάνω σειρές, 8Α και 28Α. Πες ότι πάμε να κλείσουμε στο 8Α (ξέρει κανείς αν είναι καλά εκεί;) Στο πλάνο θέσεων, βλέπεις αυτό: Να υποθέσω ότι το κάτω μέρος είναι προς το stage? Αν πάμε π.χ. απέναντι στο 28Γ, βλέπουμε αυτό: Διαθέσιμα προς στιγμήν πάντως (χωρίς να χρειαστεί να πάρεις δάνειο) είναι τα 8Α, 8Β, 8C και τα 28A, 28B, 28C. Οι θέσεις 10 και 26 της πρώτης εικόνας νομίζω είναι πολύ πλάγια. Το κούρασα ίσως, αλλά θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος ξέρει να μου πει αν αυτές οι θεσεις αξίζουν και ίσως βοηθήσουμε και άλλους που ψάχνουν στο μέλλον (σε Google Search "καλες θεσεις στο οακα" to Insomnia με αυτό το ποστ είναι δεύτερο στα αποτελέσματα). Ευχαριστώ! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από MAN0U
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα