Witcher1st Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, phanispal είπε Άραγε όσοι είναι για Standing A θα τους παίρνει να πάνε και πιο αργά και να μπορέσουν να κάτσουν όσο πιο μπροστά γίνεται; Αυτο το ειχα και εγω απορια.. 4 ώρες πριν, soteras είπε Στο ΟΑΚΑ τις προαλλες που εγιναν οι Muse ειχαν στεισει κατασταση εξω απο το ΟΑΚΑ παντως Τι κατασταση δικε μου;
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Αυτο το ειχα και εγω απορια.. Τι κατασταση δικε μου; Ειχαν στεισει σκηνη εξω απο το γηπεδο με κιοσκια για μπυρες φαγητο κλπ. Εεκι διπλα απο το μακρυ συντριβανι και τη χαζομαρα που κιουνοταν. Αν ειναι με το Eject πολυ πολυ πιθανο να ειναι εκει Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από soteras
agn0spt93 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο χώρος που ετοίμασαν για να παίξουν οι Muse στο ΟΑΚΑ για τα δικά μου δεδομένα ήταν αποτυχία. Ένα στενό stage με έναν μεγάλο διάδρομο μπροστά. Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για την ένταση του ήχου. Κρίμα που το Eject δεν έγινε στην Πλατεία νερού όπως το Release. Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτοί οι δύο χώροι.. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από agn0spt93 1
Twisted_Metal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Oι U2 στο ΟΑΚΑ παντως (2010 "360 Tour") είχαν καλό ήχο. Οι Chilli Peppers (ΟΑΚΑ 2012) πιο μέτριο. Eίναι και ανάλογα το στήσιμο της κάθε μπάντας. *Χειρότερο venue για δυνατή συναυλία (κατ' εμέ) είναι το κλειστό του Ταε Κβον Ντο, στο Φαληρο. Είχαν αδικηθεί πολύ οι Prodigy εκεί το 2010, ενώ όλες τις υπόλοιπες φορές που τους απόλαυσα σε ανοιχτά μέρη (Terravibe παμπολλες φορες, Λυκαβηττός) ήταν υπερ-τέλειος ο ηχος τους. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Twisted_Metal
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Εγω θυμαμαι το 2008 στο Terra Vibe τους Maiden. Με VIP εισητιρια ημασταν αριστρα της σκηνης αρκετα κοντα. Τοτε ειχαμε δωσε 90 ευρω/ατομο (νομιζω δεν παιρνω και ορκο) Σιγουρα στο ΟΑΚΑ θα ειναι πολυ καλυτερα. Παντως 26.07 Φρανκφουρτη οι τιμες ειναι ακομα καλες.
yonah Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ολόκληρο ΟΑΚΑ είναι παιδιά, και εάν κρίνουμε απ τους Muse, ο ήχος θα είναι άψογος. Σίγουρα δεν θα είναι όπως στους Dream Theater το 19 στο Γκάζι που δεν ακούγαμε τίποτα γαμω το κέρατο.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, haris013 είπε Ψήνεστε να μαζευτούμε οι Ινσομνιακς για maiden? Ναι αλλά να λέμε και πού θα είμαστε.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 1:37 ΜΜ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Θα συναντήσεις προβλήματα επειδή βρίσκεται στο πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας με υπερβολική κίνηση, τσιμέντο και δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ γύρω. Οτι να ναι πραγματικά. Όσο για τις θέσεις. Όταν έχεις μερικές δεκάδες χιλιάδες άτομα έως ολόκληρο ΟΑΚΑ, είναι λογικό και αναμενόμενο ότι οπουδήποτε και να βρισκόταν το στάδιο δεν θα βρείτε θέσεις στάθμευσης εκτός κι αν παρκάρετε πολύ μακριά και περπατήσετε κανένα 10 λεπτό και βάλε. Τα ΜΜΜ θα έχουν πήξει.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Με ΗΣΑΠ δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον Roger Waters το 2011 και το 2013 πάντως.
Witcher1st Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Η λυση του να παρκαρουμε στο The Mall παιζει ή μπα; 2
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για την αυριανή συναυλία Scorpions/Cooper ανακοινώθηκε αυτό Αναφορά σε κείμενο *** Θα υπάρξει επέκταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ για να εξυπηρετηθεί το κοινό μετά τη συναυλία. ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ (OAKA) ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - TIMETABLE: 23.25- 23.39- 23.52- 00.09- 00.24- 00.39- 00.54 - 01.19- 01.39 *(τελευταίο μέχρι τον σταθμό ΟΜΌΝΟΙΑ) ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ (OAKA) ΠΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - TIMETABLE: 23.58- 00.11- 00.26- 00.39- 00.56- 01.11- 01.26- 01.51 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Nabuko 1 4
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Παίδες, που να παρκάρω; Δεν έχω πρόβλημα να περπατήσω 20'+ αρκεί να βρω κάποιο πάρκινγκ που να προσφέρει ασφάλεια και να είναι εύκολο να πάρω μετά το δρόμο επιστροφής για Πειραιά. Πχ βλέπω στο google maps ότι εκεί "κοντά" είναι το μαιευτήριο Μητέρα ή η κλινική Υγεία. Μπορώ να παρκάρω εκεί; Ή στο Mall;
Speculoos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Παίδες, που να παρκάρω; Δεν έχω πρόβλημα να περπατήσω 20'+ αρκεί να βρω κάποιο πάρκινγκ που να προσφέρει ασφάλεια και να είναι εύκολο να πάρω μετά το δρόμο επιστροφής για Πειραιά. Πχ βλέπω στο google maps ότι εκεί "κοντά" είναι το μαιευτήριο Μητέρα ή η κλινική Υγεία. Μπορώ να παρκάρω εκεί; Ή στο Mall; Έχω να περάσω μια τετραετία από την περιοχή μεταξύ Υγεία και ΟΑΚΑ. Τότε είχε στηθεί κάτι σαν καταυλισμός τσιγγάνων, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Θα κοιτούσα στο κομμάτι μεταξύ του Jumbo (νερατζιωτισα) και των γηπέδων τένις, δες το στο μαπς. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Speculoos 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 3/7/2022 στις 9:26 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Οτι να ναι πραγματικά. Όσο για τις θέσεις. Όταν έχεις μερικές δεκάδες χιλιάδες άτομα έως ολόκληρο ΟΑΚΑ, είναι λογικό και αναμενόμενο ότι οπουδήποτε και να βρισκόταν το στάδιο δεν θα βρείτε θέσεις στάθμευσης εκτός κι αν παρκάρετε πολύ μακριά και περπατήσετε κανένα 10 λεπτό και βάλε. Τα ΜΜΜ θα έχουν πήξει. Μάλλον δεν ξέρεις την περιοχή φαίνεται, δίπλα είναι η περιβόητη Βωβούπολη το μεγαλύτερο τρελοκομείο σε όλη την Ευρώπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα