Nabuko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, dtzgr είπε Και μετά πώς θα γυρίσεις; Δεν σταματάει ο ηλεκτρικός πχ 12; 17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Δεν εχω ιδεα απο μεταφορικα μεσα! Για πειτε!! 9 βγαίνουν η maiden, πόσο θα παίξουν? ένα 2ωράκι γεμάτο? Το τελευταίο ησαπ από Ειρήνη είναι γύρω στις 00.40 και το μετρό Παρ Και Σαβ έχει παράταση ωραρίου 1
dtzgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ας πούμε ότι βγαίνουν 9+ και παίζουν 2 ώρες. Μαζί με το χρόνο που θέλεις για να βγεις από το στάδιο, ας πούμε ότι βγαίνεις 23:30. Αλλά από το στάδιο μέχρι τον ΗΣΑΠ έχει και 15 λεπτά περπάτημα, ίσως και 20 αν έχει κόσμο. Ας πούμε ότι φτάνεις 23:50 στην αποβάθρα (μαζί με μερικές εκατοντάδες ακόμα). Με τη συχνότητα που έχουν τα τρένα εκείνη την ώρα, να περάσουν 3-4 μέχρι τη λήξη; Έχεις 3-4 ευκαιριες να χωρέσεις σε έναν από αυτούς τους συρμούς, αλλιώς πρέπει να ψάξεις ταξί.
Nabuko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, dtzgr είπε ας πούμε 9 λεπτά πριν, dtzgr είπε Ας πούμε Ας πούμε, αλλά δεν λέμε, γιατί έχεις ξεχειλώσει τον χρόνο στο μάξιμουμ.😅 Και στο φινάλε όποιος φοβάται ή όποιος δε θέλει να μπλέξει με πολυκοσμία, κάνει ότι κάνουν όλο οι παλιοί και έμπειροι από συναυλίες. Φεύγεις καναδυό τραγούδια πριν το τέλος.
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 το κακο με τις κερκιδες ειναι οτι στις ροκ-μεταλ καποιοι κανουν την αρχη και σηκωνονται οποτε αναγκαστικα σηκωνονται ολοι για να βλέπουν. βεβαια μεταλ συναυλια σε καθισμα ειναι λιγο ξενερα.
imr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Ας πούμε, αλλά δεν λέμε, γιατί έχεις ξεχειλώσει τον χρόνο στο μάξιμουμ.😅 Και στο φινάλε όποιος φοβάται ή όποιος δε θέλει να μπλέξει με πολυκοσμία, κάνει ότι κάνουν όλο οι παλιοί και έμπειροι από συναυλίες. Φεύγεις καναδυό τραγούδια πριν το τέλος. Το πάνε ανάποδα φέτος και θα κλείσουν με aces high, δεν το αφήνεις για να φύγεις 😛
BrocasHelm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, imr είπε Το πάνε ανάποδα φέτος και θα κλείσουν με aces high, δεν το αφήνεις για να φύγεις 😛 Βασικά τα 5 πρώτα τραγούδια τα χάνεις άνετα και δεν σε νοιάζει, από το Sign of the Cross και μετά θες να είσαι εκεί όμως μέχρι το τέλος. Μεταξύ μας όμως, αν έχετε να δίνετε τα κατοστάρια στους Μέιντεν, δεν νομίζω να σας πειράζει να πάρετε ένα ταξί μετά. 1
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στο ΟΑΚΑ τις προαλλες που εγιναν οι Muse ειχαν στεισει κατασταση εξω απο το ΟΑΚΑ παντως
tasvar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 3:12 ΠΜ, Witcher1st είπε Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και εγώ σχετικά με την συναυλία. Έχω κλείσει και εγώ εισητηρια κερκίδα. Λέει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 3 το μεσημέρι και οι Iron maiden μπαινουν στις 9 το βράδυ. 3 το μεσημέρι για ποιο λόγο; Εγώ τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί; Παιζει εάν δε παω νωρίς να μου πιάσουν την θέση; Συνιστάται να μεταβώ εκεί με το όχημα μου ή με κάποιο μεταφορικό μέσο; Λογικά θα γίνεται χαμός με την κίνηση; Δεν έχω ξαναπάει σε συναυλία!! Φρόντισε την ενυδατωση σου οπωσδήποτε. Είναι πολλές οι ώρες. Αν είστε παρέα, πάρτε ένα όχημα και αφήστε το σε σημείο έτσι ώστε μετά να μπορείτε να φύγετε σχετικά γρήγορα.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Άραγε όσοι είναι για Standing A θα τους παίρνει να πάνε και πιο αργά και να μπορέσουν να κάτσουν όσο πιο μπροστά γίνεται;
MAFAKA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, tasvar είπε Φρόντισε την ενυδατωση σου οπωσδήποτε. Είναι πολλές οι ώρες. Εδώ είσαι
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μαλλον με ηλεκτρικο θα παω. Μενω μακρυα για αμαξι. Αργυρουπολη. κι εγω, παμε μαζι
polaki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Θα συναντήσεις προβλήματα επειδή βρίσκεται στο πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας με υπερβολική κίνηση, τσιμέντο και δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ γύρω. Υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας το ΟΑΚΑ στο Μαρούσι; Γελαει ο κόσμος!! 3
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, Ntinaras είπε κι εγω, παμε μαζι Φτιάχνουμε ένα insomniacs group; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα