Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. 
Ημουν ανάμεσα σε αυτό το thread και στο μπλα μπλα, θεώρησα ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα.

Κοιτάω εισιτήρια για iron maiden στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο επειδή δεν εχω πάει ποτέ στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια συναυλίας, τι προτείνετε από πλευράς θέσεων; Κερκίδα ή μέσα στο γήπεδο; Μιλάω για τα «φτηνά» εισιτήρια. 
Ο λόγος που το σκέφτομαι για κερκίδα είναι γιατί θα ήθελα λιγότερο στρίμωγμα και θα ήθελα να αποφύγω το να πάω αρκετές ώρες νωρίτερα για να βρω μια νορμαλ «θέση».

Καθε πρόταση δεκτή!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχουν μείνει φτηνά κερκίδες.

Εγώ πάντως έκλεισα κερκίδα γιατί το 100ρι μου φάνηκε πολύ για ορθοστασία και έχω γεράσει πλεον. Βέβαια στα πίσω που έχω κλείσει χάνεις πολύ από εμπειρια

Δημοσ.

Και στις κερκίδες πανικός παίζει να γίνεται πάντως απλά είναι πιο οριοθετημένος ο χώρος. Ίσως στις πλαϊνές κερκίδες, που δεν θα βλέπεις βέβαια καλά την σκηνή, να είναι πιο χαλαρά 

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και εγώ σχετικά με την συναυλία. Έχω κλείσει και εγώ εισητηρια κερκίδα. Λέει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 3 το μεσημέρι και οι Iron maiden μπαινουν στις 9 το βράδυ. 3 το μεσημέρι για ποιο λόγο; Εγώ τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί; Παιζει εάν δε παω νωρίς να μου πιάσουν την θέση; Συνιστάται να μεταβώ εκεί με το όχημα μου ή με κάποιο μεταφορικό μέσο; Λογικά θα γίνεται χαμός με την κίνηση; Δεν έχω ξαναπάει σε συναυλία!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και εγώ σχετικά με την συναυλία. Έχω κλείσει και εγώ εισητηρια κερκίδα. Λέει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 3 το μεσημέρι και οι Iron maiden μπαινουν στις 9 το βράδυ. 3 το μεσημέρι για ποιο λόγο; Εγώ τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί; Παιζει εάν δε παω νωρίς να μου πιάσουν την θέση; Συνιστάται να μεταβώ εκεί με το όχημα μου ή με κάποιο μεταφορικό μέσο; Λογικά θα γίνεται χαμός με την κίνηση; Δεν έχω ξαναπάει σε συναυλία!!

Έχει και άλλα συγκροτήματα, ειδικά οι airborne  είναι πάρα πολλοί καλοί. Οπότε από νωρίς για να δεις όλο το σετ. 

Το καλό με το ΟΑΚΑ είναι ότι έχει την υποδομή για τοσο κόσμο, είναι σαν να έχει μεγάλο αγώνα ποδοσφαίρου. 

Δεν θα σου πιάσει κανένας την θέση μην ανυσηχεις, είναι αριθμημένες. 

Μπορείς να πάρεις είτε αυτοκίνητο και να παρκάρεις μέσα στο οακα(να είσαι νωρίς όμως) είτε ηλεκτρικό που είναι κοντα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Μπορείς να πάρεις είτε αυτοκίνητο και να παρκάρεις μέσα στο οακα(να είσαι νωρίς όμως)

Είχα πάει το 2011 και το 2013 αλλά με ΗΣΑΠ, τώρα σκέφτομαι να πάω με μηχανάκι. Θα το βρω όμως μετά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Είχα πάει το 2011 και το 2013 αλλά με ΗΣΑΠ, τώρα σκέφτομαι να πάω με μηχανάκι. Θα το βρω όμως μετά;

Δεν ξέρω για μηχανάκι αλλά είναι safe γενικά το οακα, θα εχει και αστυνομία/τροχαία full. 

Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά εω θα πήγαινα με μηχανάκι αφοβα

Δημοσ.

Θα συναντήσεις προβλήματα επειδή βρίσκεται στο πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας με υπερβολική κίνηση, τσιμέντο και δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ γύρω.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Λογικά θα γίνεται χαμός με την κίνηση;

Αν ήταν καθημερινή, μετά τη συναυλία θα έτρωγες καναδυό ώρες μέχρι να φτάσεις σπίτι σου. Εκτός κι αν μένεις κοντά. Βάλε στην εξίσωση ότι θα είναι και Σάββατο βράδυ. Με αμάξι όλα αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Και μετά πώς θα γυρίσεις; Δεν σταματάει ο ηλεκτρικός πχ 12;

Δεν εχω ιδεα απο μεταφορικα μεσα! Για πειτε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...