Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως όπως παρατηρώ, το μεγαλύτερο θέμα υπάρχει σε Android μιας και υπάρχουν οι δύο εκδοχές, Alpha Wallet και Google Wallet.

Ενώ σε iPhone που είναι μονόδρομος το Apple Wallet είναι όλα εντάξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση:

Για λογαριασμό συγγενή, έχει εγκριθεί η κάρτα άυλη (μέσω alphabank) και θέλω ν την περάσω στο google wallet.

Στο 1ο fuel pass, είχα κάνει login με στοιχεία του και όλα καλά.

Όμως δε θυμάμαι ούτε username ούτε password. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν έχει κάρτα χρεωστική στο όνομά του.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Υγ.θα ήθελα αν γίνεται να κάνω εγώ ενέργειες.

Υγ2.στη χειρότερη, φαντάζομαι, επικοινωνεί ο ίδιος με άλφα να του υπενθυμίσουν κωδικούς ebanking.

Επεξ/σία από Locke_John

2 ώρες πριν, Locke_John είπε

Ερώτηση:

Για λογαριασμό συγγενή, έχει εγκριθεί η κάρτα άυλη (μέσω alphabank) και θέλω ν την περάσω στο google wallet.

Στο 1ο fuel pass, είχα κάνει login με στοιχεία του και όλα καλά.

Όμως δε θυμάμαι ούτε username ούτε password. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν έχει κάρτα χρεωστική στο όνομά του.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Υγ.θα ήθελα αν γίνεται να κάνω εγώ ενέργειες.

Υγ2.στη χειρότερη, φαντάζομαι, επικοινωνεί ο ίδιος με άλφα να του υπενθυμίσουν κωδικούς ebanking.

Αν δεν έχει κάρτα χρεωστική στο όνομα του και δεν θυμάται (έστω θυμάσαι) το username, τότε αναγκαστικά θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημα.

• Sad 1

6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν δεν έχει κάρτα χρεωστική στο όνομα του και δεν θυμάται (έστω θυμάσαι) το username, τότε αναγκαστικά θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημα.

Σ'ευχαριστώ.

όλα καλά, ο Η/Υ θυμόταν το username οπότε εντάξει..

Καλά χλμ σε όλους.

Πάντως, για εξυπηρέτηση σε φίλους, που δεν έχουν κινητό nfc, χρειαζόμαστε μόνο τα στοιχεία της άϋλης που τους έχει εγκριθεί, την περνάμε στο πορτοφόλι gpay του κινητού μας και είναι έτοιμοι;

• Like 1

Πάει και το fuel pass... 2 φορές έβαλα από 40άρι και εξαφανίστηκε, τουλάχιστον μου μείναν 80 ευρώ να τα προσθέσω  στα 400 που πρέπει να τους βάλω στο taxis τέλη του μήνα.

Θα μπορούσαν να τα κάνουν σαν έκπτωση φόρου και να είχε αξιοποιηθεί πιο σωστά αυτό το κεφάλαιο, τουλάχιστον να πήγαινε σε ανθρώπους που πληρώνουν φόρους και δηλώνουν το πραγματικό τους εισόδημα...

2 λεπτά πριν, DeareN είπε

Πάει και το fuel pass... 2 φορές έβαλα από 40άρι και εξαφανίστηκε, τουλάχιστον μου μείναν 80 ευρώ να τα προσθέσω  στα 400 που πρέπει να τους βάλω στο taxis τέλη του μήνα.

Θα μπορούσαν να τα κάνουν σαν έκπτωση φόρου και να είχε αξιοποιηθεί πιο σωστά αυτό το κεφάλαιο, τουλάχιστον να πήγαινε σε ανθρώπους που πληρώνουν φόρους και δηλώνουν το πραγματικό τους εισόδημα...

Άλλο το ένα κομμάτι άλλο το άλλο...

Δεν έχουν σχέση οι οφειλές της εφορίας με αυτό.

Από δική μου εμπειρία, έκανα την αίτηση για vivawallet για δυο fuel pass, ήρθε μετά απο 10 μέρες το email καλωσορίσματος και για τα δυο, δεν κατέβασα την εφαρμογή, απλά συνδέθηκα στο browser, πήρα τα στοιχεία των καρτών, τα πέρασα στο google pay και η πληρωμή έγινε κανονικά. 

Επειδή δεν βρήκα κάποια παρόμοια περίπτωση να έχει απαντηθεί μέχρι στιγμής στο θέμα, μήπως κάποιος γνωρίζει εάν κάτοχος αυτοκινήτου που έχει κατατεθειμένες πινακίδες, ο οποίος θα κάνει άρση της ακινησίας τον Αύγουστο 2022, δικαιούται το Fuel Pass 2;

5 λεπτά πριν, kostas1569 είπε

Επειδή δεν βρήκα κάποια παρόμοια περίπτωση να έχει απαντηθεί μέχρι στιγμής στο θέμα, μήπως κάποιος γνωρίζει εάν κάτοχος αυτοκινήτου που έχει κατατεθειμένες πινακίδες, ο οποίος θα κάνει άρση της ακινησίας τον Αύγουστο 2022, δικαιούται το Fuel Pass 2;

Να υποθεσω οτι την ωρα που κάνεις αίτημα ελέγχεται αν εχεις αυτοκινητο σε κυκλοφορία η οχι

• Like 1

8 λεπτά πριν, kostas1569 είπε

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα, μοτοσυκλέτα-μοτοποδήλατο να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο και να μην οφείλονται γι’ αυτό τέλη κυκλοφορίας.

Η υποβολή αιτήσεων λήγει την 1/9/2022.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα δεις κι άλλες πληροφορίες.

https://vouchers.gov.gr/fuelpass/appfront

Μφχ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια τι μπερδεμα ειναι αυτο  με την αυλη στα android, προσπαθω να βοηθησω ενα φιλο που εχει android γιατι δεν ξερει ο ανθρωπος και τα εχω βρει μπαστουνια, στο iphone εγω απλα πατησα προσθηκη της καρτας στο πορτοφολι και τελος ενα δευτερολεπτο ηταν .

Εχουνε σταλει οι κωδικοι απο την alphabank εχουμε μπει επιτυχημενα και εχουμε τα στοιχεια της αυλης καρτας, τωρα που ειναι τοι βελτιστο να περασουμε την καρτα στο gpay η στο alpha wallet?

Επεξ/σία από Pwpwpw

• Moderators
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ρε παιδια τι μπερδεμα ειναι αυτο  με την αυλη στα android, προσπαθω να βοηθησω ενα φιλο που εχει android γιατι δεν ξερει ο ανθρωπος και τα εχω βρει μπαστουνια, στο iphone εγω απλα πατησα προσθηκη της καρτας στο πορτοφολι και τελος ενα δευτερολεπτο ηταν .

Εχουνε σταλει οι κωδικοι απο την alphabank εχουμε μπει επιτυχημενα και εχουμε τα στοιχεια της αυλης καρτας, τωρα που ειναι τοι βελτιστο να περασουμε την καρτα στο gpay η στο alpha wallet?

Βαλτην στo google wallet. Καλα δεν περιορίζεται κιολας, και στα δύο να την βάλεις δεν υπαρχει θέμα αφου ορίζεις default εφαρμογή για paying αν θέλεις.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εχουνε σταλει οι κψδικοι εχουμε μπει επιτυχημενα και εχουμε τα στοιχεια της καρτας, τωρα που ειναι τοι βελτιστο να περασουμε την καρτα στο gpay η στο alpha wallet?

Και σε android το ίδιο απλό είναι, με το που μπαίνεις στην εφαρμογή my alpha mobile και δεις την κάρτα ακριβώς δίπλα έχει κουμπάκι "προσθήκη κάρτας σε google pay", αυτό πατάς και τέλος.

Εκτός και αν το κινητό που θέλεις να βάλεις την κάρτα είναι άλλο, μόνο τότε περνάς τα στοιχεία της κάρτας με το χέρι, το έχω κάνει δυο φορές σε gpay χωρίς πρόβλημα, alpha wallet δεν έχω δοκιμάσει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...