Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, fortenick είπε

Αν πάτε στα ΚΕΠ να κάνετε αίτηση θα σας πουν το λόγο που δεν είστε δικαιούχος. 

Σε διαφορα σαιτ λεει πως αυτο γινεται μεσω των κωδικων του taxis μας παλι και απλα μας βοηθαει ο υπαλληλος. Αν ισχυει, δεν πολυ εχει νοημα καθως τωρα μολις βαζω τους κωδικους μου λεει πως δεν ειμαι δικαιουχος εξ αρχης και τελος. Δεν αφηνει να συμπληρωσεις οτιδηποτε. 
image.png.a854d80c17d17a1c49b17b718d24c50e.png

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Σε διαφορα σαιτ λεει πως αυτο γινεται μεσω των κωδικων του taxis μας παλι και απλα μας βοηθαει ο υπαλληλος. Αν ισχυει, δεν πολυ εχει νοημα καθως τωρα μολις βαζω τους κωδικους μου λεει πως δεν ειμαι δικαιουχος εξ αρχης και τελος. Δεν αφηνει να συμπληρωσεις οτιδηποτε. 

Κάτι θα έχει γίνει... Δεν μπορεί... Έχει γίνει η φορολογική δήλωση για το 2021;Εχει  γίνει η εκκαθάριση; Κανένα άλλο λάθος.. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Σε γνωστό μου που πήγε να κάνει τη δήλωση στα ΚΕΠ και τελικά δεν το δικαιούταν του έδωσαν ένα χαρτί με μήνυμα που ελεγε:υπέρβαση ορίου εισοδήματος. 

IMG_20220819_175510.jpg

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fortenick είπε

Σε γνωστό μου που πήγε να κάνει τη δήλωση στα ΚΕΠ και τελικά δεν το δικαιούταν του έδωσαν ένα χαρτί με μήνυμα που ελεγε:υπέρβαση ορίου εισοδήματος. 

IMG_20220819_175510.jpg

Καλά, έπρεπε να πάει στα ΚΕΠ για να μάθει το εισόδημα του!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, takoulou είπε

Κάτι θα έχει γίνει... Δεν μπορεί... Έχει γίνει η φορολογική δήλωση για το 2021;Εχει  γίνει η εκκαθάριση; Κανένα άλλο λάθος.. 

ναι κανονικά πριν το 15αυγουστο. Πιο πριν έβγαζε ότι δεν έγινε η φορολογική και μετά το παραπάνω μήνυμα.  Εκκαθάριση έγινε αλλά δεν πλήρωσα ακόμη. 

5 ώρες πριν, fortenick είπε

IMG_20220819_175510.jpg

Ευχαριστώ θα πάω από κοντά και θα δω! Τι στο καλό δεν μπορώ να καταλάβω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Καλά, έπρεπε να πάει στα ΚΕΠ για να μάθει το εισόδημα του!

δεν θυμόταν πόσο δήλωνε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει το fuell pass 2. Το πέρασα στην εφαρμογή της alpha bank και στην εφαρμογή alpha bank wallet. Πρέπει να το περάσω και στο G pay?

Η μπορώ να πληρώσω και από την εφαρμογή alpha wallet?

Επεξ/σία από PAOK1926GCP
Δημοσ.

Έκανα σήμερα την πρώτη ενέργεια.

Με Apple Wallet, Alpha. Τυπική διαδικασία όπως με όλες τους υπόλοιπες κάρτες, χωρίς κολλήματα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Με Apple Wallet, Alpha. Τυπική διαδικασία όπως με όλες τους υπόλοιπες κάρτες, χωρίς κολλήματα...

Και γω εκεί την πέρασα. Άρα πάω  βάζω βενζίνη, ανοίγω το app ,το σκαναρω και τελος;

1 λεπτό πριν, terry308 είπε

με gpay πληρώνεις 

με gpay πληρώνεις 

Με alpha wallet δεν πληρώνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Ετσι ακριβώς 

διπλό πάτημα δεξιου πλαινου κουμπιού,ανοίγει το Apple Wallet (τουλάχιστον στο 13αρι),περνάς και όλα καλά, προχθές έβαλα και εγώ ένα 20ευρω

2 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Και γω εκεί την πέρασα. Άρα πάω  βάζω βενζίνη, ανοίγω το app ,το σκαναρω και τελος;

Με alpha wallet δεν πληρώνω;

Apple Wallet ! iPhone δηλαδή!

Τι έχεις τελικά iPhone ή Android;;;; 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Ετσι ακριβώς 

διπλό πάτημα δεξιου πλαινου κουμπιού,ανοίγει το Apple Wallet (τουλάχιστον στο 13αρι),περνάς και όλα καλά, προχθές έβαλα και εγώ ένα 20ευρω

Apple Wallet γραφει ! iPhone δηλαδή!

Τι έχεις τελικά iPhone ή Android;;;; 

Εγώ έχω Android 

Μόλις τώρα, PAOK1926GCP είπε

Εγώ έχω Android 

Εμένα γράφει my alpha wallet 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...