Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Όχι

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η καρτα μετα τον μηδενισμο δεν εχει καποια χρηση. Βγαζεις prepaid αν θες απο την τραπεζα ή βλεπεις για revolut

Ευχαριστώ πολύ 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Ευχαριστώ πολύ 

... επίσης, αν προσέξεις καλά στα στοιχεία της κάρτας έχει ημερομηνία λήξης, σε 4 μήνες. 🙂

Δημοσ.

Εγώ σήμερα πήγα να πληρώσω με το κινητο μεσω viva wallet, και το pos του βενζιναδικου δεν την δεχοταν την αυλη 2 φορες που δοκιμασε ο υπάλληλος. Δεν την συνέδεσα με gpay, είναι αναγκαστικό; το pos την εβλεπε την καρτα απλά δεν την δεχοταν για καποιον λογο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zestikios είπε

Εγώ σήμερα πήγα να πληρώσω με το κινητο μεσω viva wallet, και το pos του βενζιναδικου δεν την δεχοταν την αυλη 2 φορες που δοκιμασε ο υπάλληλος. Δεν την συνέδεσα με gpay, είναι αναγκαστικό; το pos την εβλεπε την καρτα απλά δεν την δεχοταν για καποιον λογο.

Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Εγώ πέρασα την άυλη στο alpha wallet app. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση πριν πάω στο βενζινάδικο;

την περνάτε και στο google wallet. 

10 ώρες πριν, zestikios είπε

σήμερα τη χρησιμοποίησα κανονικά, αμέσως μόλις είπα στον βενζινα' γέμισέ το, για να μη πάθει κάτι ο άνθρωπος, του είπα "fuelpass".

μετά το 1ο σκανάρισμα κινητού μου στο pos, μου ζήτησε δαχτ.αποτύπωμα, το χρησιμοποίησα και στο 2ο σκανάρισμα έγινε η πληρωμή. σκανάρισμα κάνουμε με ανοιχτή την εφαρμογή "πορτοφόλι" της google, έχοντας επιλεγμένη στην οθόνη την κάρτα μας με τα 80.

Δημοσ.

Από την προηγούμενη Παρασκευή έχει εγκριθεί η αίτηση. Την δήλωση την έχω κάνει από 1/8. Μέχρι σήμερα τίποτα, τι λέτε να κάνω; Το χω βάλει σε Viva Wallet.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, zestikios είπε

7 ώρες πριν, kormos είπε

Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός?

Προφανως και θελει το google pay. Το λενε ολες οι οδηγιες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Προφανως και θελει το google pay. Το λενε ολες οι οδηγιες. 

Λέει πως την βλέπει το POS την κάρτα αλλά δεν μπορούσε να κάνει συναλλαγή... Άλλο θέμα δεν είναι αυτό?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Λέει πως την βλέπει το POS την κάρτα αλλά δεν μπορούσε να κάνει συναλλαγή... Άλλο θέμα δεν είναι αυτό?

Με το viva wallet δεν παίζει να την έβλεπε, κλασικά κάτι άλλο θα εννοούσε. 

Το viva wallet δεν έχει ανέπαφες πληρωμές. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Α εντάξει :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοείς δεν έχει ανέπαφες; αφού στο fuel pass 1 έτσι είχα πληρώσει. Με viva wallet χωρις gpay

Πιθανολογώ πως ήταν θέμα του pos του βενζιναδικου, θα παω και αλλου να το τσεκαρω.

Επεξ/σία από zestikios
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zestikios είπε

Τι εννοείς δεν έχει ανέπαφες; αφού στο fuel pass 1 έτσι είχα πληρώσει. Με viva wallet χωρις gpay

Πιθανολογώ πως ήταν θέμα του pos του βενζιναδικου, θα παω και αλλου να το τσεκαρω.

Δεν είχες πληρώσει με το viva wallet μιας και δεν υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές. Λάθος θυμάσαι, αλλά οκ. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και οι οδηγίες στο site της Viva είναι λάθος :)

Δημοσ.

Εχει τύχει σε κανέναν να εμφανίζεται ως μη δικαιούχος, ενώ πληρεί όλα τα κριτήρια (<30000, τέλη, ασφάλεια) και έχει πάρει και το 1ο pass, και να έχει βρει κάποια άκρη;; Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν βγάζω και γραμμή. Εδώ στο φόρουμ έ νας ακόμα το έγραψε πριν καμια 15σελίδες, αλλά δεν είδα κάτι άλλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...