Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα και σε σχέση με το 2019 η πτώση είναι μικρή. Λεφτά υπάρχουν οπότε κάθε τρεις μήνες (και αν) χαρτζιλίκι από το κράτος και όλα καλά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 22/6/2022 στις 3:24 ΜΜ, Klausx είπε

Στην γειτονιά πάνω από 4-5 αυτοκίνητα μόνιμα παρκαρισμένα....και όσο πάει θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Δεν μου κάνει εντύπωση όταν η βενζίνη πριν περίπου 15 χρόνια άγγιξε το ένα ευρώ λέγαμε σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας με 1 ευρώ την βενζίνη 😂😂

Που να ξέραμε.....

• Like 1

4 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Και όχι μόνο δυστηχώς. Μπορεί εντός αθήνας να έχουν απαγορευτεί, αλλά στον δρόμο (επαρχία) όλο diesel βλέπω. Και σε συζητήσεις, πάλι για diesel πάνε οι περισσότεροι. 

Λογικό είναι. Αυτήν τη στιγμή με τις τιμές της βενζίνης και του Diesel, το κόστος είναι σχεδόν το μισό. 

Κι εμείς έχουμε στην οικογένεια 2 βενζίνης και 1 Diesel. Όποτε είναι δυνατό, όλοι το Diesel παίρνουμε και ας μην αρέσει σε κανέναν μας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε

παιδες iphone se 2016 .. υποστηριζει γενικα αυτο με το nfc και την αυλη καρτα? (για το fuelpass και γενικα για οτι βγαζουν πλεων για τετιες πληρωμες )

NFC: Yes (Apple Pay only)

https://www.gsmarena.com/apple_iphone_se-7969.php

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

52 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ναι... αλλα οποτε η ολη διαδικασια με τις αυλες καρτες που σε αναγκαζουν ειναι οκ iphones και   apple  pay οποτε? γιατι μονο για android κινητα ειδα αναφορες

2 hours ago, NIKOSKURT said:

ναι... αλλα οποτε η ολη διαδικασια με τις αυλες καρτες που σε αναγκαζουν ειναι οκ iphones και   apple  pay οποτε? γιατι μονο για android κινητα ειδα αναφορες

μια χαρά ειναι 

• Like 1

Αν κάποιος έχει στο όνομά του αυτοκίνητο και μοτοποδήλατο, δικαιούται επιδότηση μόνο για το ένα όχημα;

Η διατύπωση που έχει ο  Νόμος (με μπερδεύει που γράφει "και" αντί για διαζευτικό "ή" ) 

: "Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο."

Μπορώ να δηλώσω τον αριθμό στον κινητό μου που δεν έχει NFC και μετά να βαλω την κάρτα μου στο κινητό της κόρης μου που διαθετει για να πάρω 80 ευρώ;

20 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Πάντως την Εύβοια δεν την βλέπω στις περιοχές που θα δοθούν τα 100€

Γιατι να ειναι? Ενωνεται με την ηπειρωτικη Ελλαδα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βγάλεις άυλη κάρτα από την Alpha Bank μέσω της εφαρμογής στο κινητό ?
Το ψάχνω και δε βρίσκω κάτι .

Επίσης μπορώ να προσθέσω τη χρεωστική που έχω στην Alpha και είμαι οκ, ή πρέπει να βγάλω "άυλη" για να πάρω το 80άρι. 

Επεξ/σία από Free Bird

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...