Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται κάνουν κάθε μέρα στέλνουν Μήνυματα και email... Και σε εμένα που είχα κάνει αυτό 4/8 μου τα έστειλαν 15/8...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Με ΑΦΜ 7  και εγκεκριμενη απο 14 αυγουστου ακομα καμια ειδοποιηση απο viva. Καλα παμε....

Μάλλον θα περιμένεις λίγο ακόμα.. Υπομονή.. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Με ΑΦΜ 7  και εγκεκριμενη απο 14 αυγουστου ακομα καμια ειδοποιηση απο viva. Καλα παμε....

Ε έπεσες καθαρά σε αίτημα μέσα στην αργία.

Υπομονή θέλει,  έχεις λίγο δρόμο...

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, antbyron είπε

Και εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμη ο κωδικός για alpha. Θα περιμένω δύο μέρες ακόμη και μετά θα τους πάρω τηλ. Σου προτείνω να κάνεις υπομονή.

Έχω πάρει 100 τηλ. Δεν το σηκώνει κανείς. Σήμερα θα πάω στην τράπεζα. Μια μέρα ήρθε μόνο ένα μήνυμα που έλεγε ότι η αυλη κάρτα είναι έτοιμη και μπες στην σελίδα άλφα μπάνκα να δεις πως θα την δεις στο απ.  Αλλά ως εκεί τπτ άλλο. 

Μου ηρθε πριν μέρες το παρακατω μήνυμα. H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO HTTPS://ALPHAB.GR/FPII

Μόνο αυτό. Τίποτε άλλο. Γνωρίζει κανείς κάτι άλλο ρε παιδιά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Έχω πάρει 100 τηλ. Δεν το σηκώνει κανείς. Σήμερα θα πάω στην τράπεζα. Μια μέρα ήρθε μόνο ένα μήνυμα που έλεγε ότι η αυλη κάρτα είναι έτοιμη και μπες στην σελίδα άλφα μπάνκα να δεις πως θα την δεις στο απ.  Αλλά ως εκεί τπτ άλλο. 

Μου ηρθε πριν μέρες το παρακατω μήνυμα. H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO HTTPS://ALPHAB.GR/FPII

κανονικά, αν έχετε την εφαρμογή ebanking της αλφαμπανκ στο κινητό, θα πρέπει στις κάρτες σας, να βλέπετε τη νέα, εγκεκριμένη, με τα 80ευρώ.

χρειάζεστε τα στοιχεία της μόνο, τα οποία περνάτε στην εφαρμογή google wallet την οποία θ κατεβάσετε από το play store. 

έπειτα, πάτε σε πρατήριο, βάζετε πχ. 40ευρώ, ανοίγετε την εφαρμογή google wallet, επιλέγετε την κάρτα την άυλη και πληρώνετε τα 40ευρώ στο pos, υπό την προϋπόθεση ότι το κινητό υποστηρίζει nfc τεχνολογία.

Δημοσ.

Ούτε sms ούτε τίποτα 

1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

κανονικά, αν έχετε την εφαρμογή ebanking της αλφαμπανκ στο κινητό, θα πρέπει στις κάρτες σας, να βλέπετε τη νέα, εγκεκριμένη, με τα 80ευρώ.

χρειάζεστε τα στοιχεία της μόνο, τα οποία περνάτε στην εφαρμογή google wallet την οποία θ κατεβάσετε από το play store. 

έπειτα, πάτε σε πρατήριο, βάζετε πχ. 40ευρώ, ανοίγετε την εφαρμογή google wallet, επιλέγετε την κάρτα την άυλη και πληρώνετε τα 40ευρώ στο pos, υπό την προϋπόθεση ότι το κινητό υποστηρίζει nfc τεχνολογία.

Δεν βλέπω τίποτα. 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Ούτε sms ούτε τίποτα 

Δεν βλέπω τίποτα. 

Μιλάμε για τραγικά πράματα 

Μόλις τώρα, Locke_John είπε

όταν κάνατε αίτηση, ως iban δηλώσατε αυτό της αλφαμπανκ ?

Δεν έδωσα κανένα iban

Μόλις τώρα, PAOK1926GCP είπε

Δεν έδωσα κανένα iban

Γιατί έκανα για αυλη. Όχι να μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Δεν έδωσα κανένα iban

Γιατί έκανα για αυλη. Όχι να μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό 

σωστά. θα έπρεπε ν εμφανίζεται στις κάρτες σας, εμένα έτσι είναι. δε ξέρω γτ όχι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Locke_John είπε

σωστά. θα έπρεπε ν εμφανίζεται στις κάρτες σας, εμένα έτσι είναι. δε ξέρω γτ όχι.

Να πάω σε τράπεζα δλδ;

10 ώρες πριν, takoulou είπε

Μάλλον θα περιμένεις λίγο ακόμα.. Υπομονή.. 

Εμένα εγκεκριμένη από αρχές και ακόμα τπτ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PAOK1926GCP είπε

Να πάω σε τράπεζα δλδ;

για αρχή θα πρότεινα ένα τηλέφ. στην εξυπ. πελατών της αλφαμπανκ, ή στο τηλ. εξυπηρέτ. του fuelpass.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Locke_John είπε

για αρχή θα πρότεινα ένα τηλέφ. στην εξυπ. πελατών της αλφαμπανκ, ή στο τηλ. εξυπηρέτ. του fuelpass.

Δεν το σηκώνει κανείς 

Υπάρχει περίπτωση να έρθει πιο μετά το sms με τους κωδικούς της αυλης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα σε βενζινάδικο να πληρώσω με nfc και δεν τα κατάφερα. 

Πρόσεξα στις ρυθμίσεις του nfc αυτήν την επιλογή.εμενα ήταν στη θέση winbank. 

Μήπως πρέπει να το πάω στο Google pay για να τα καταφέρω;;; 

Επεξ/σία από antnatal
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PAOK1926GCP είπε

Προσπάθησε να καλέσεις μετά τις 15:30

2 ώρες πριν, Locke_John είπε

όταν κάνατε αίτηση, ως iban δηλώσατε αυτό της αλφαμπανκ ?

ΙΒΑΝ δηλώνεις μόνο όταν θες κατάθεση

2 ώρες πριν, PAOK1926GCP είπε

Να πάω σε τράπεζα δλδ;

Εμένα εγκεκριμένη από αρχές και ακόμα τπτ

Να αναμένεις...

1 ώρα πριν, PAOK1926GCP είπε

Δεν το σηκώνει κανείς 

Υπάρχει περίπτωση να έρθει πιο μετά το sms με τους κωδικούς της αυλης;

Κάνε υπομονή...

31 λεπτά πριν, antnatal είπε

Προσπάθησα σε βενζινάδικο να πληρώσω με nfc και δεν τα κατάφερα. 

Πρόσεξα στις ρυθμίσεις του nfc αυτήν την επιλογή.εμενα ήταν στη θέση winbank. 

Μήπως πρέπει να το πάω στο Google pay για να τα καταφέρω;;; 

Απ' όσο έχει αναφερθεί ίσως χρειάζεται να την ορίσεις και πρωτεύων κάρτα στο πορτοφόλι αλλά και να έχεις δεδομένα ανοιχτά.

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...