Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση για συγγενή (άυλη alpha)

Πριν από λίγο ήρθαν και τα μηνύματα, προστέθηκε στο πορτοφόλι και είναι έτοιμη για ξόδεμα, οσονούπω. 

Spoiler

Screenshot_20220813-095741_Chrome.jpg

Spoiler

Screenshot_20220816-103245_Chrome.jpg

Επεξ/σία από dhmak
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/8/2022 στις 11:35 ΠΜ, georgep800 είπε

Καλημέρα,

Ήρθε σήμερα sms από την Alpha Bank ότι η κάρτα είναι έτοιμη, όμως όταν μπαίνω στην εφαρμογή ΔΕΝ την εμφανίζει. Καμια ιδέα?

Συνεχίζει δυστυχώς να μην εμφανίζει την κάρτα. Είναι άραγε κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει καθυστέρηση από την στιγμή που σ' ενημερώσουν ότι έγινε η έκδοση της κάρτας?

Επεξ/σία από georgep800

18 λεπτά πριν, georgep800 είπε

Συνεχίζει δυστυχώς να μην εμφανίζει την κάρτα. Είναι άραγε κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει καθυστέρηση από την στιγμή που σ' ενημερώσουν ότι έγινε η έκδοση της κάρτας?

Μηπως εχει εκδοθει σε καινουριο λογαριασμο alpha bank. Στον πατερα μου, ενω ειχε λογαριασμο στην alpha bank, η αυλη εκδοθηκε σε καινουριο και ηθελε την διαδικασια εγγραφης απο την αρχη.

4 λεπτά πριν, tasossl είπε

Μηπως εχει εκδοθει σε καινουριο λογαριασμο alpha bank. Στον πατερα μου, ενω ειχε λογαριασμο στην alpha bank, η αυλη εκδοθηκε σε καινουριο και ηθελε την διαδικασια εγγραφης απο την αρχη.

Χμμμ πολύ πιθανό...

Πώς μπορώ να διαπιστώσω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Locke_John είπε

για χρήση εγκεκριμένου fuel pass, άλλου προσώπου, με τη συσκευή κινητού μου, θα πρέπει αρχικά ν περάσω τους κωδικούς ebanking στο κινητό με το nfc του οποίου θα γίνει η πληρωμή στο πρατήριο, σωστά;

μετά, κανονικά τις οδηγίες του sms...

Οχι. Δεν χρειαζεται να περασεις τους κωδικους του ebanking. Στο google wallet (αν εχεις android κινητο) συμπληρωσε τα στοιχεια της αυλης που εγκριθηκε (αριθμο,ονοματεπωνυμο,ccv).Στη συνεχεια θα ερθει ενα μηνυμα επιβεβαιωσης με κωδικο στο κινητο του ατομου που ανηκει η αυλη,οποτε ή θα πρεπει να εισαι διπλα του ή να τον παρεις τηλεφωνο να σου στειλει τον κωδικο.Συμπληρωνεις τον κωδικο στο google wallet και τελος.

7 λεπτά πριν, georgep800 είπε

Χμμμ πολύ πιθανό...

Πώς μπορώ να διαπιστώσω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο? 

Αν στο sms που ηρθε απο την alpha bank αναφερει το username του νεου λογαριασμου και λεει και πως θα κανεις την διαδικασια ενεργοποιησης,πως θα βρεις το password(πρεπει να σου εχει ερθει και email στο οποιο αναφερει καποια ψηφια για να βρεις τον προσωρινο κωδικο του λογαριασμου), τοτε η αυλη εκδοθηκε σε νεο λογαριασμο.Δες καλα ολα τα  sms απο την alpha που εχουν ερθει στο κινητο και τυχον  email.

Επεξ/σία από tasossl

1 ώρα πριν, runner1 είπε

Και ναι χθες μετά από 13 μέρες (9 εργάσιμες) αποφάσισε η Viva (ή το Υπουργείο ή οποιοσδήποτε!!!) να μου στείλει κωδικούς. ΑΦΜ 0 είχα!

Άρα ήσουν στο τέλος...  Κάλιο αργά παρά ποτέ 🙂

• Like 1

57 λεπτά πριν, tasossl είπε

Οχι. Δεν χρειαζεται να περασεις τους κωδικους του ebanking. Στο google wallet (αν εχεις android κινητο) συμπληρωσε τα στοιχεια της αυλης που εγκριθηκε (αριθμο,ονοματεπωνυμο,ccv).Στη συνεχεια θα ερθει ενα μηνυμα επιβεβαιωσης με κωδικο στο κινητο του ατομου που ανηκει η αυλη,οποτε ή θα πρεπει να εισαι διπλα του ή να τον παρεις τηλεφωνο να σου στειλει τον κωδικο.Συμπληρωνεις τον κωδικο στο google wallet και τελος.

Αν στο sms που ηρθε απο την alpha bank αναφερει το username του νεου λογαριασμου και λεει και πως θα κανεις την διαδικασια ενεργοποιησης,πως θα βρεις το password(πρεπει να σου εχει ερθει και email στο οποιο αναφερει καποια ψηφια για να βρεις τον προσωρινο κωδικο του λογαριασμου), τοτε η αυλη εκδοθηκε σε νεο λογαριασμο.Δες καλα ολα τα  sms απο την alpha που εχουν ερθει στο κινητο και τυχον  email.

Ευχαριστώ πολύ.

Τα στοιχεία της άυλης, φαίνονται απ' το λινκ του sms απευθείας;

2 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Αυτο δεν το θυμαμαι.Νομιζω οχι.Νομιζω πρεπει να μπεις στον λογαριασμο της alpha ή της viva για να τα δεις.Για σιγουρια ας απαντησει καποιος αλλος.

3 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Ευχαριστώ πολύ.

Τα στοιχεία της άυλης φαίνονται στο e-banking αλλά μόνο από την mobile έκδοση, αν μπεις μέσω web δεν φαίνονται.

Πάντως στο 1ο fuel pass, αν θυμάμαι καλά, για να το κάνω για γονέα μου, έπρεπε να απεγκαταστησω την εφαρμογή της alphabank απ' το κινητό, να κάνω login με λογαριασμό ebanking γονέα και στη συνέχεια να καταχωρίσω τα στοιχεία αυλης στο google wallet.

3 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Πάντως στο 1ο fuel pass, αν θυμάμαι καλά, για να το κάνω για γονέα μου, έπρεπε να απεγκαταστησω την εφαρμογή της alphabank απ' το κινητό, να κάνω login με λογαριασμό ebanking γονέα και στη συνέχεια να καταχωρίσω τα στοιχεία αυλης στο google wallet.

Αυτό είναι πρόβλημα της alpha bank. Θέλει εκκαθάριση δεδομένων, όχι αναγκαστικά επανεγκατάσταση 

• Like 1

9 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Αυτό δεν ήταν θέμα fp1, είναι θέμα εφαρμογής. Όταν βάλεις στην εφαρμογή κωδικούς alpha web banking τότε η εφαρμογή "παντρεύεται" με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, και δεν μπορείς να βάλεις άλλον αν πρώτα δεν κάνεις επανεγκατάσταση ή τουλάχιστον αν δεν κάνεις εκκαθάριση δεδομένων.

Πάντως αν ο δικαιούχος της άυλης έχει στο κινητό του την εφαρμογή alpha με τους δικούς του κωδικούς μπορείς από εκεί να δεις τα στοιχεία της άυλης, να τα σημειώσεις κάπου, και μετά να τα περάσεις στο Gpay του κινητού που έχει NFC.

17 minutes ago, PAOK1926GCP said:

Ρε παιδιά γιατί δεν μου έχει έρθει κανένα sms με κωδικούς; ποτέ θα μπει η άυλη?

Και εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμη ο κωδικός για alpha. Θα περιμένω δύο μέρες ακόμη και μετά θα τους πάρω τηλ. Σου προτείνω να κάνεις υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...