Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Aristotelissif είπε

Αν μπεις στο Fuel Pass 2 με τους κωδικούς taxis σου θα σου δείξει ποιο κινητό και email έχεις καταχωρήσει 

τα εχω δοκιμασει ολα πραγματικα απλα εκανα την χαζομαρα λογω nfc να περασω 2 fuell pass στο κινητο και καπου εκει εγινε το κακο 😕
τεσπα δεν πειραζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, stel106 είπε

τα εχω δοκιμασει ολα πραγματικα απλα εκανα την χαζομαρα λογω nfc να περασω 2 fuell pass στο κινητο και καπου εκει εγινε το κακο 😕
τεσπα δεν πειραζει

Αν εβαλες email που μολις ειχες κανει, χωρις να κρατησεις κωδικο, δοκιμασε επαναφορα. Αν οχι, την επομενη φορα δεν ειναι κακο να χρησιμοποιησετε κοινους κωδικους, αφου δεν θυμαστε τους νεους.

• Like 1

Μπορει καποιος να με βοηθησει; Δεν εχω καταφερει 2 φορες που προσπαθησα να πληρωσω μεσω google pay. Ανοιγω την εφαρμογη παταω επανω στην καρτα και πλησιαζω στο poss αλλα δεν γινεται τιποτα απολυτως. Στο καπακι μπαινω στο winbank και μπορω να πληρωσω κατευθειαν με την χρεωστικη. Το nfc ειναι μονιμα ανοιχτο. Στο google pay εχω μονο την καρτα fuell pass και ειναι επιλεγμενη ως προεπιλογη. Εχει αντιμετωπισει καποιος τετοιο προβλημα;

Σήμερα το πρωί μου ήρθε μνμ και μετά από δύο ώρες μου ήρθε και το μέιλ. Εμφανίστηκε η κάρτα στο viva wallet και μόλις πήγα να την χρησιμοποιήσω μου έβγαλε κόκκινο μνμ " κάρτα σε αναστολή ". Έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιον άλλον; Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό; 

22 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Μπορει καποιος να με βοηθησει; Δεν εχω καταφερει 2 φορες που προσπαθησα να πληρωσω μεσω google pay. Ανοιγω την εφαρμογη παταω επανω στην καρτα και πλησιαζω στο poss αλλα δεν γινεται τιποτα απολυτως. Στο καπακι μπαινω στο winbank και μπορω να πληρωσω κατευθειαν με την χρεωστικη. Το nfc ειναι μονιμα ανοιχτο. Στο google pay εχω μονο την καρτα fuell pass και ειναι επιλεγμενη ως προεπιλογη. Εχει αντιμετωπισει καποιος τετοιο προβλημα;

Στο 1ο fp ειχαν αναφερει οτι θελει ξεκλειδωτη οθονη , ανοιχτη τη εφαρμογη με την κάρτα επιλεγμένη κι ανοιχτά δεδομένα 

Βέβαια αρκετοί είχαν αναφέρει και οτι δε περνουσε σε καποια συγκεκριμένα πρατήρια 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε

Θέλει ανοιχτά δεδομένα σε μερικά κινητά. Επίσης καλό θα ήταν να πας στο πρατήριο που πήγες και την πρώτη φορά και πέρασε η κάρτα γιατί σε πολλά πρατήρια δεν.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Όταν, αμέσως μετά την απόπειρα πληρωμής με Google Pay, πας να πληρώσεις με το Winbank app, σου βγάζει κάποιο μήνυμα το κινητό να ορίσεις την εφαρμογή ως προεπιλογή στις ανέπαφες πληρωμές, προκειμένου να σε αφήσει να συνεχίσεις; Αν όχι, αυτό σημαίνει πως έχεις μόνιμα τη Winbank σαν προεπιλογή στις πληρωμές μέσω NFC και είναι απολύτως λογικό να μη δουλεύει το Google Pay. Για να μην υπάρξει παρανόηση, άλλο πράγμα η προεπιλεγμένη κάρτα εντός του Google Pay και άλλο η προεπιλεγμένη εφαρμογή στη χρήση του NFC.
Έλεγξέ το από τις ρυθμίσεις του NFC και όρισε την προεπιλεγμένη εφαρμογή που επιθυμείς.
Αν δεν ξέρεις πώς, δες εδώ.
https://www.businessinsider.com/how-to-use-google-pay-in-stores?r=US&IR=T

Επεξ/σία από Vista32
  • Thanks 1

37 λεπτά πριν, Vista32 είπε

Όταν, αμέσως μετά την απόπειρα πληρωμής με Google Pay, πας να πληρώσεις με το Winbank app, σου βγάζει κάποιο μήνυμα το κινητό να ορίσεις την εφαρμογή ως προεπιλογή στις ανέπαφες πληρωμές, προκειμένου να σε αφήσει να συνεχίσεις; Αν όχι, αυτό σημαίνει πως έχεις μόνιμα τη Winbank σαν προεπιλογή στις πληρωμές μέσω NFC και είναι απολύτως λογικό να μη δουλεύει το Google Pay. Για να μην υπάρξει παρανόηση, άλλο πράγμα η προεπιλεγμένη κάρτα εντός του Google Pay και άλλο η προεπιλεγμένη εφαρμογή στη χρήση του NFC.
Έλεγξέ το από τις ρυθμίσεις του NFC και όρισε την προεπιλεγμένη εφαρμογή που επιθυμείς.
Αν δεν ξέρεις πώς, δες εδώ.
https://www.businessinsider.com/how-to-use-google-pay-in-stores?r=US&IR=T

Χίλια ευχαριστώ! Πράγματι στις ρυθμίσεις είχε προεπιλεγμένο το winbank και αμέσως από κάτω μια άλλη ρύθμιση που έλεγε "χρήση προεπιλεγμένης εφαρμογής πάντα".

Έβαλα το google pay ως προεπιλογή τώρα και στη άλλη επιλογη να μην είναι αποκλειστική η δυνατότητα πληρωμής μόνο με την προεπιλεγμένη εφαρμογή. Ελπίζω να τα έβαλα σωστά και να μην έχω θέμα όταν πάω να ξαναβάλω καύσιμα.

Αν ερθει το email για την αυλη καρτα και κανω την ενεργοποιηση μετα τις 1 Σεπτεμβριου θα εχω προβλημα?Γιατι θα φυγω για διακοπες και ο πατερας μου δεν ξερει να κανει την διαδικασια που χρειαζεται.Η αιτηση εχει εγκριθει

12 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Χίλια ευχαριστώ! Πράγματι στις ρυθμίσεις είχε προεπιλεγμένο το winbank και αμέσως από κάτω μια άλλη ρύθμιση που έλεγε "χρήση προεπιλεγμένης εφαρμογής πάντα".

Έβαλα το google pay ως προεπιλογή τώρα και στη άλλη επιλογη να μην είναι αποκλειστική η δυνατότητα πληρωμής μόνο με την προεπιλεγμένη εφαρμογή. Ελπίζω να τα έβαλα σωστά και να μην έχω θέμα όταν πάω να ξαναβάλω καύσιμα.

Βάλε και την κάρτα της Πειραιώς στο google wallet και είσαι άρχοντας 

Μου αρεσε που η Πειραιως δεν χρειαζοταν ουτε ιντερνετ ουτε συνδεση στον λογαριασμο για πληρωμη. Απλα το δακτυλικο και δεν ασχοληθηκα με το google pay

για χρήση εγκεκριμένου fuel pass, άλλου προσώπου, με τη συσκευή κινητού μου, θα πρέπει αρχικά ν περάσω τους κωδικούς ebanking στο κινητό με το nfc του οποίου θα γίνει η πληρωμή στο πρατήριο, σωστά;

μετά, κανονικά τις οδηγίες του sms...

Και ναι χθες μετά από 13 μέρες (9 εργάσιμες) αποφάσισε η Viva (ή το Υπουργείο ή οποιοσδήποτε!!!) να μου στείλει κωδικούς. ΑΦΜ 0 είχα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...