Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν ανοίγεις εσύ κάτι αλλά η Alpha ή η Viva για λογαριασμό σου, αν και εφόσον δεν είσαι υφιστάμενος πελάτης τους.

Μφ

Οκ.. Τα είδα μέσα τώρα στην Viva wallet.. 

Φαίνονται μέσα.. 

Τώρα παω με την συσκευή ενεργοποιώ  το NFC.. Όταν παω για την αγορά.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Οκ.. Τα είδα μέσα τώρα στην Viva wallet.. 

Φαίνονται μέσα.. 

Τέλεια, είδες πόσο εύκολο είναι... 🙂

Καλό "φαγωτα"

Δημοσ.

Εμένα η αίτηση έχει εγκριθεί από την Παρασκευή που μας πέρασε. Μου έστειλε η viva στις 05/08 ένα sms που λεει ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ FUEL PASS 2. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ EMAIL ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ. Το email ομως άφαντο. Έχω κάνει επιβεβαίωση και του mail και του κινητού μου. Άρα απλά περιμένω να μου στείλουν το email από την viva για να βάλω την κάρτα στο κινητό; 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σε ευχαριστώ.. 

🙂

4 λεπτά πριν, Aristotelissif είπε

Εμένα η αίτηση έχει εγκριθεί από την Παρασκευή που μας πέρασε. Μου έστειλε η viva στις 05/08 ένα sms που λεει ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ FUEL PASS 2. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ EMAIL ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ. Το email ομως άφαντο. Έχω κάνει επιβεβαίωση και του mail και του κινητού μου. Άρα απλά περιμένω να μου στείλουν το email από την viva για να βάλω την κάρτα στο κινητό; 

Σωστά 🙂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Aristotelissif είπε

Πόσο λες να κάνει περίπου; 

Λογικά τώρα που μπαίνουμε σε ρυθμούς πάλι πιστεύω 2-4 ημέρες

Δημοσ.

Αν στον λογαριασμο που εκανα για fuell pass  2 ξεχασα τα παντα απο mail τηλεφωνα κλπ υπαρχει καμια λύση  η τα κανω δωρο?  :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stel106 είπε

Αν στον λογαριασμο που εκανα για fuell pass  2 ξεχασα τα παντα απο mail τηλεφωνα κλπ υπαρχει καμια λύση  η τα κανω δωρο?  :D

Αν μπεις στο Fuel Pass 2 με τους κωδικούς taxis σου θα σου δείξει ποιο κινητό και email έχεις καταχωρήσει 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stel106 είπε

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kormos είπε

Ανέμενε μήπως από αύριο που είναι εργάσιμη γίνει κάποια ενημέρωση.

Τίποτα και σήμερα 

17 ώρες πριν, kormos είπε

Ανέμενε μήπως από αύριο που είναι εργάσιμη γίνει κάποια ενημέρωση.

Προσ αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα γράφει όταν μπαίνω με τους κωδικούς taxis στο fuell pass.gov

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Τίποτα και σήμερα 

Προσ αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα γράφει όταν μπαίνω με τους κωδικούς taxis στο fuell pass.gov

Αν θυμάμαι καλά μετά από αυτό το μύνημα που αναφέρεις θέλει περίπου 2-3 ημέρες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αίτηση που έκανα για άυλη alpha (02/08) και τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν μόλις μπήκανε (11/08), ακόμη προς αποστολή γράφει στην σελίδα 

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Αν θυμάμαι καλά μετά από αυτό το μύνημα που αναφέρεις θέλει περίπου 2-3 ημέρες..

Έχει περάσει μια βδομάδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...