Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για εμας που εχουμε σβήσει/χασει user και password στην alpha απο το fuel pass 1 υπαρχει καμια λυση? 

υγ δεν σηκωνουν τηλεφωνο ουτε με αιτηση 

Επεξ/σία από MySql
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

για εμας που εχουμε σβήσει user και password στην alpha υπαρχει καμια λυση? 

υγ δεν σηκωνουν τηλεφωνο ουτε με αιτηση 

...υπομονή μέχρι να τους εντοπίσεις. 

Σηκώνουν πάντως αρκεί να έχεις υπομονή και να καλέσεις μετά τις 15:30, ποιό εύκολα θα πιάσεις γραμμή.

Μφχ

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ε αν συνδεθεις στον λογαριασμο σου στην viva, ΝΑΙ. Θες απο κινητο? Θες απο pc? Υπαρχουν επιλογες.

Δεν έχω λογαριασμό στην Viva.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

...καλά κρασιά!

Είσαι βέβαιος ότι γνωρίζεις τι συζητάμε σε αυτό το νήμα?

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kormos είπε

...καλά κρασιά!

Είσαι βέβαιος ότι γνωρίζεις τι συζητάμε σε αυτό το νήμα?

Μφχ

Μου ήρθε το email και το SMS.. Εκανα όλα τα βήματα που μου είπαν εκεί.. 

Εγώ το έκανα μέσω της Εθνικής Τράπεζας.. Εκεί έχω τον λογαριασμό.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Μου ήρθε το email και το SMS.. 

Εγώ το έκανα μέσω της Εθνικής Τράπεζας.. Εκεί έχω λογαριασμό.. 

Πόσο σίγουρος είσαι ξαναλέω ότι γνωρίζεις τι συζητάμε αλλά και ποιά είναι η διαδικασία για το pass αυτό?

Μφχ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Άρα ζήτησες κατάθεση στον λογαριασμό σου? Θα μπεις στον λογαριασμό σου στην εθνική και θα δεις αν βλέπεις 65 (ή 85 λόγω νησιού) κατάθεση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Πόσο σίγουρος είσαι ξαναλέω ότι γνωρίζεις τι συζητάμε αλλά και ποιά είναι η διαδικασία για το pass αυτό?

Μφχ

Καλώς.. Για πες μου.. Ωραία θα μου εξηγήσεις εσύ;

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Άρα ζήτησες κατάθεση στον λογαριασμό σου? Θα μπεις στον λογαριασμό σου στην εθνική και θα δεις αν βλέπεις 65 (ή 85 λόγω νησιού) κατάθεση. 

Εχω ζητήσει μέσω Viva.. Δεν επέλεξα κατάθεση των χρημάτων.. 

Δημοσ.

Θα το αναφέρω ακόμα μια φορά πως σίγουρα δεν γνωρίζεις τι συζητάμε γιατί ξέρεις ότι έχεις δηλώσει ΙΒΑΝ για κατάθεση ποσού σε τραπζεικό λογαριασμό σου στην Εθνική Τράπεζα και ρωτάς πως μπορείς μέσω της Viva να δεις το υπόλοιπό σου...

Αν κατανόησες τι ψάχνεις ίσως βρεις τη λύση :) 

Μφχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Θα το αναφέρω ακόμα μια φορά πως σίγουρα δεν γνωρίζεις τι συζητάμε γιατί ξέρεις ότι έχεις δηλώσει ΙΒΑΝ για κατάθεση ποσού σε τραπζεικό λογαριασμό σου στην Εθνική Τράπεζα και ρωτάς πως μπορείς μέσω της Viva να δεις το υπόλοιπό σου...

Αν κατανόησες τι ψάχνεις ίσως βρεις τη λύση :) 

Μφχ

Δεν έδωσα iban... Είπα η διαδικασία να γίνει μέσω της αυλής κάρτα Viva wallet.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοεις? Ακολουθεις τις οδηγιες στο Mail, συνδεεσαι, βλεπεις την καρτα και την περνας σε google wallet/apple pay.

Αν δεν σε βγαζει στην σελιδα δημιουργιας κωδικου, δες το καρφιτσωμενο μηνυμα πανω στην σελιδα εδω. 

59 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τα έχω κάνει όλα αυτά.. Θελω να τα δω στο πορτοφολι της Viva.. 

16 λεπτά πριν, takoulou είπε

11 λεπτά πριν, takoulou είπε

9 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εχω ζητήσει μέσω Viva.. Δεν επέλεξα κατάθεση των χρημάτων.. 

5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τη μια λες ότι έκανες τα βήματα, την άλλη ότι δεν έχεις λογαριασμό, μετά πετάς ότι έχεις λογαριασμό στην εθνική, μετά που επέλεξες viva. 

Αν έχεις επιλέξει άϋλη, θα σου έρθουν οδηγίες στο mail. Αν δεν έχουν έρθει, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. 

Αν έχεις επιλέξει κατάθεση, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. 

Αυτά από εμένα. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι μια λες ότι έκανες τα βήματα, την άλλη ότι δεν έχεις λογαριασμό, μετά πετάς ότι έχεις λογαριασμό στην εθνική, μετά που επέλεξες viva. 

Αν έχεις επιλέξει άϋλη, θα σου έρθουν οδηγίες στο mail. Αν δεν έχουν έρθει, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. 

Αν έχεις επιλέξει κατάθεση, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. 

Αυτά από εμένα. 

Είπα πριν ότι μου ήρθαν όλα...Διαβασες τι αναφέρω..Αλλά δεν άνοιξα λογαριασμό στην Viva wallet...  Εκανα όλα όσα μου ζήτησαν.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σίγουρα δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε και ποιά είναι η διαδικασία αλλά και ούτε μπαίνεις στη διαδικασία να διαβάσεις...

Πέρα των άλλων, έχεις κάνει ότι έχεις κάνει ως ενέργειες που μόνο εσύ γνωρίζεις...

Αν έχεις λάβει κάποιο email / sms από Alpha ή Viva απλά αναμένεις την επιβεβαίωση ότι έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό σου η άυλη κάρτα και εν συνεχεία τα στοιχεία σύνδεσης που θα λάβεις/αν δεν έχεις λάβει για να συνδεθείς στην ανάλογη πλατφόρμα και να προσθέσεις την άυλη κάρτα στη συσκευή σου ώστε να την κάνεις χρήση.

Μφχ

Δημοσ.

Είπα πριν ότι μου ήρθαν όλα... Αλλά δεν άνοιξα λογαριασμό στην Viva wallet...  Εκανα όλα όσα μου ζήτησαν.. 

Πως έκανες όλα όσα σου ζήτησαν, αλλά ακόμα δεν έχεις λογαριασμό? Άρα δεν έκανες όλα όσα σου ζήτησαν. Φτιάχνεις λογαριασμό, από το κουμπί που έχει στο mail. 

Δημοσ.

Είπα πριν ότι μου ήρθαν όλα... Αλλά δεν άνοιξα λογαριασμό στην Viva wallet...  Εκανα όλα όσα μου ζήτησαν.. 

Δεν ανοίγεις εσύ κάτι αλλά η Alpha ή η Viva για λογαριασμό σου, αν και εφόσον δεν είσαι υφιστάμενος πελάτης τους.

Μφχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...