Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πιστεύω ότι θα ακυρώθηκαν εξορμήσεις σε χωριά και μακρινά εξοχικά από πολλούς που θα χάλαγαν 50αρικο+ σε καύσιμα για να πάνε εκεί και δεν τους περίσσευαν. Είχαν υπολογίσει δωρεάν καύσιμα από το επίδομα. Απίθανο το χεις;

Ε ναι βρε, είναι όντως απίθανο...όχι όμως ακατόρθωτο...

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ε ναι.. Απίθανο το θεωρώ.. Δηλαδή δεν είχαν να βάλουν αυτό το ποσο για πανε... Εξάλλου αυτό ήταν  ένα μικρό επιδομα.. Και πως θα περνουσαν εκεί... Με πετρες.. Μην είμαστε υπερβολικοί.. 

:P :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Kαλησπερα παιδια... πριν μιση ωρα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο για το fuel pass με οδηγιες λεει στο email.  E mail δεν εχει ερθει ακομα. Εχει συμβει και σε εσας να αργει ετσι?

Μόλις τώρα, fogeo933 είπε

Kαλησπερα παιδια... πριν μιση ωρα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο για το fuel pass με οδηγιες λεει στο email.  E mail δεν εχει ερθει ακομα. Εχει συμβει και σε εσας να αργει ετσι?

Ε ναι.. Μπορεί να ερθει σε λίγο.. Υπομονή είπαμε.. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, fogeo933 είπε

Τι είχες επιλέξει? Ποια από τις δύο?

Μφχ

Μόλις τώρα, kormos είπε

Alpha μπορεί να κάνει απ όσο έχω δει έως τώρα και 1 ημέρα...

Eιχα κανει και στου πατερα μου με viva πριν μια βδομαδα ειχε ερθει κατευθειαν.. Τι να πω για 80 ευρω να περιμενω 12 μερες ενω αμα εβαζα λογαριασμο την επομενη θα εμπαιναν. Κουραζουν

1 λεπτό πριν, fogeo933 είπε

Eιχα κανει και στου πατερα μου με viva πριν μια βδομαδα ειχε ερθει κατευθειαν.. Τι να πω για 80 ευρω να περιμενω 12 μερες ενω αμα εβαζα λογαριασμο την επομενη θα εμπαιναν. Κουραζουν

Αν δεν τα θέλεις μην τα χρησιμοποιείς.. Αστα.. Αφού σου καθυστέρησαν.. 

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αν δεν τα θέλεις μην τα χρησιμοποιείς.. Αστα.. Αφού σου καθυστέρησαν.. 

Αυτο καταλαβες εσυ? Βρισκεις λογικο να κανει 2 βδομαδες να μπει ? Σε αυτοματοποιημενα συστηματα με επιβεβαιωμενο και email και κινητο? Φυσικα και τα θελω οπως ολοι ειτε παιρνω 500 ευρω το μηνα ειτε 3000 . Εσυ στο υπουργειο δουλευεις και ειρωνευεσαι?

4 λεπτά πριν, fogeo933 είπε

Αυτο καταλαβες εσυ? Βρισκεις λογικο να κανει 2 βδομαδες να μπει ? Σε αυτοματοποιημενα συστηματα με επιβεβαιωμενο και email και κινητο? Φυσικα και τα θελω οπως ολοι ειτε παιρνω 500 ευρω το μηνα ειτε 3000 . Εσυ στο υπουργειο δουλευεις και ειρωνευεσαι?

Δεν σου ειπα κάτι.. Και δεν σε ειρωνεύτηκαμε.. Απλά η διαδικασία πηγε παραπανω σε μέρες.. Αλλά μπήκαν.. 

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Δεν σου ειπα κάτι.. Και δεν σε ειρωνεύτηκαμε.. Απλά η διαδικασία πηγε παραπανω σε μέρες.. Αλλά μπήκαν.. 

Αν δεν τα θέλεις μην τα χρησιμοποιείς.. Αστα.. Αφού σου καθυστέρησαν.. .

Καθολου ειρωνια. Τελος παντων . Ευχαριστω για τη βοηθεια στην ερωτηση μου

57 λεπτά πριν, kormos είπε

Alpha μπορεί να κάνει απ όσο έχω δει έως τώρα και 1 ημέρα...

Χμμμ... λογικά θα έχουν και αυτοί κάποια χρονοκαθυστέρηση...

Ενταξει μπηκα στη viva και ηταν εκει η καρτα...δεν χρειαστηκε να μπω μεσα απο το email. 

1 ώρα πριν, fogeo933 είπε

Ίσως λόγω των ημερών αργίας.

Μέσω ΙΒΑΝ και εγώ είχα κάνει το πρώτο όπου σε 2-3 ημέρες είχαν μπει αλλά ήταν ουσιαστικά -15€...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...