Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

43 λεπτά πριν, Beyondc27 είπε

Τι θα γίνει ρε μάγκες πότε θα μπούνε τα λεφτά να πάω για κάνα μπάνιο. Από 3/08 μου λέει ότι τα στέλνουν στη τράπεζα και τπτ ακομα

Καλημέρα... Μπαίνουν τα χρήματα... Υπομονή λίγο... Έχεις ζητήσει να μπουν μέσω κατάθεσης;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Beyondc27 είπε

Τι θα γίνει ρε μάγκες πότε θα μπούνε τα λεφτά να πάω για κάνα μπάνιο. Από 3/08 μου λέει ότι τα στέλνουν στη τράπεζα και τπτ ακομα

Δεν είσαι ο μόνος. Την πατήσαμε όλοι με βιβα. Στο προηγούμενο τα είχε βάλει μέσα σε 5 μέρες.

• Like 2

3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν είσαι ο μόνος. Την πατήσαμε όλοι με βιβα. Στο προηγούμενο τα είχε βάλει μέσα σε 5 μέρες.

Ωχχ ωραίος ναι και εγώ μέσω βιβα. Ευχαριστώ μάγκες υπομονή τότε χαχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε νέα από το γραφείο εξυπηρέτησης 210 7000800.Πιο πολύ από περιέργεια πήρα να δω αν απαντάνε. Μετά από 8λεπτη αναμονή, ο κύριος που το σήκωσε ούτε καν με ρώτησε όνομα, αφμ κλπ. Του είπα ότι είναι από 3 του μήνα η αίτηση. Και μου απάντησε ότι αν η κατάσταση γράφει προς αποστολή στην τράπεζα θα ολοκληρωθεί εντός αυτής της εβδομάδας. Για να δούμε λέει αλήθεια ή του έχουν πει να λέει σε όλους το ποίημα για να ξεμπερδεύει;

Επεξ/σία από 1comment

19 λεπτά πριν, 1comment είπε

Έχουμε νέα από το γραφείο εξυπηρέτησης 210 7000800.Πιο πολύ από περιέργεια πήρα να δω αν απαντάνε. Μετά από 8λεπτη αναμονή, ο κύριος που το σήκωσε ούτε καν με ρώτησε όνομα, αφμ κλπ. Του είπα ότι είναι από 3 του μήνα η αίτηση. Και μου απάντησε ότι αν η κατάσταση γράφει προς αποστολή στην τράπεζα θα ολοκληρωθεί εντός αυτής της εβδομάδας. Για να δούμε λέει αλήθεια ή του έχουν πει να λέει σε όλους το ποίημα για να ξεμπερδεύει;

Και σε εμένα χτες έγινε η όλη η διαδικασία..Μου ήρθε email  και SMS.. Από 4/8... Υπομονή.... Γιατί αυτή την φορά μάλλον πολύ επέλεξαν την Viva..

18 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εντός της εβδομάδας? και λες και το είπε οτι και τυχεροί είμαστε που θα τα βάλουν μέσα στην βδομάδα?

Έλεος..

Δε λένε όμως να δώσουν παράταση μετά το τέλος Οκτώβρη.

13 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Εντός της εβδομάδας? και λες και το είπε οτι και τυχεροί είμαστε που θα τα βάλουν μέσα στην βδομάδα?

Έλεος..

Δε λένε όμως να δώσουν παράταση μετά το τέλος Οκτώβρη.

Δε λες να είναι όντως μέσα στην εβδομάδα; Γιατί το κόβω να πηγαίνει και την άλλη. Μπάχαλο τα έκαναν. Υπάρχει κόσμος που έχει βασιστεί σε αυτό για να βάλει καύσιμα και πολλοί ίσως να ακύρωσαν διακοπές-ταξίδια λόγω αυτού. Στο φεκ έλεγε 3 εργάσιμες. Ας έλεγαν 30 να έπεφταν μέσα και δεν θα γράφαμε ούτε μια σελίδα εδώ. 

• Like 3

4 ώρες πριν, johnagelo είπε

Καλημέρα   , συγνώμη αν  το έχετε  πει παραπάνω αλλά  στα γρήγορα δεν  μπόρεσα να το βρω .

Με  g wallet  ή viva  wallet  θα  μου ζητήσει  κωδικό pin  ?  

Την ίδια απορία έχω. Έχουμε και pin;

2 ώρες πριν, Beyondc27 είπε

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Μπαίνουν τα χρήματα... Υπομονή λίγο... Έχεις ζητήσει να μπουν μέσω κατάθεσης;

Υπομονή :)

1 ώρα πριν, 1comment είπε

Χμμ όπως δείχνει η Viva αργεί παραπάνω απ ότι η Alpha

1 ώρα πριν, Beyondc27 είπε

Ωχχ ωραίος ναι και εγώ μέσω βιβα. Ευχαριστώ μάγκες υπομονή τότε χαχα 

Ωραίος :P 

42 λεπτά πριν, 1comment είπε

Άρα υπάρχει μια μεγαλύτερη καθυστέρηση από την εν λόγω εταιρεία...

4 ώρες πριν, johnagelo είπε

Καλημέρα   , συγνώμη αν  το έχετε  πει παραπάνω αλλά  στα γρήγορα δεν  μπόρεσα να το βρω .

Με  g wallet  ή viva  wallet  θα  μου ζητήσει  κωδικό pin  ?  

5 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Την ίδια απορία έχω. Έχουμε και pin;

Εφόσον είναι χρήση μέσα από το Wallet όχι...

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δε λες να είναι όντως μέσα στην εβδομάδα; Γιατί το κόβω να πηγαίνει και την άλλη. Μπάχαλο τα έκαναν. Υπάρχει κόσμος που έχει βασιστεί σε αυτό για να βάλει καύσιμα και πολλοί ίσως να ακύρωσαν διακοπές-ταξίδια λόγω αυτού. Στο φεκ έλεγε 3 εργάσιμες. Ας έλεγαν 30 να έπεφταν μέσα και δεν θα γράφαμε ούτε μια σελίδα εδώ. 

Καλά.. Πιστευεις οτι ακυρώθηκαν διακοπές γιατί περιμεναν  αυτό το ποσο.. Και κόσμος που περιμενε για να φύγει με αυτό το ποσο.. Τι να πω.. 

• Like 1

13 λεπτά πριν, 1comment είπε

4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλά.. Πιστευεις οτι ακυρώθηκαν διακοπές γιατί περιμεναν  αυτό το ποσο.. Και κόσμος που περιμενε για να φύγει με αυτό το ποσο.. Τι να πω.. 

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε....μαύρες διακοπές θα πάνε, αν τους λείπουν αυτά τα x€ από το Pass...

Μφχ

• Like 3

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πιστεύω ότι θα ακυρώθηκαν εξορμήσεις σε χωριά και μακρινά εξοχικά από πολλούς που θα χάλαγαν 50αρικο+ σε καύσιμα για να πάνε εκεί και δεν τους περίσσευαν. Είχαν υπολογίσει δωρεάν καύσιμα από το επίδομα. Απίθανο το χεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πιστεύω ότι θα ακυρώθηκαν εξορμήσεις σε χωριά και μακρινά εξοχικά από πολλούς που θα χάλαγαν 50αρικο+ σε καύσιμα για να πάνε εκεί και δεν τους περίσσευαν. Είχαν υπολογίσει δωρεάν καύσιμα από το επίδομα. Απίθανο το χεις;

Ε ναι.. Απίθανο το θεωρώ.. Δηλαδή δεν είχαν να βάλουν αυτό το ποσο για πανε... Εξάλλου αυτό ήταν  ένα μικρό επιδομα.. Και πως θα περνουσαν εκεί... Με πετρες.. Μην είμαστε υπερβολικοί.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...