Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, 1comment είπε

Δεν τρελάθηκα ακόμα! Λέμε ότι κακώς έρχεται μεσάνυχτα γιατί μπορεί να μας ξυπνήσει. να το είχαν κάνει να έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι 10 το βράδυ και μετά από τις 9 το πρωί. Σίγουρα θα γίνεται απλά κανείς δεν ασχολήθηκε. 

Ναι βρε, το καταλαβαίνω.

Όπως δείχνει πως είναι αυτοματοποιημένα αυτά και λογικά περνάνε τον έλεγχο και φεύγει το SMS.

Εκτός αν κατ εξαίρεση λόγο μεγάλου όγκου έχουν 24ωρο τμήμα που ασχολείται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

47 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν τρελάθηκα ακόμα! Λέμε ότι κακώς έρχεται μεσάνυχτα γιατί μπορεί να μας ξυπνήσει. να το είχαν κάνει να έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι 10 το βράδυ και μετά από τις 9 το πρωί. Σίγουρα θα γίνεται απλά κανείς δεν ασχολήθηκε. 

Έχουν και τα sms ώρες κοινής ησυχίας? Εμένα δλδ που μου ήρθε 02:36, μπορώ να το καταγγείλω στην αστυνομία για να τιμωρηθεί η τράπεζα?

• Thanks 1

11 ώρες πριν, valantis123 είπε

Παμε στο πρατηριο και βαζουμε 10 - 10 τα ευρώ γιατί περιμένουμε την Viva αί σιχτιρ 

Ναι ρε φίλε, !  Έχω κάνει 102 φουλαρίσματα στο αμάξι (κρατάω στατιστικά κατανάλωσης κλπ) και τις τελευταίες φορές έχω βάλει ένα 15άρι και ένα 20άρι ....  Έχω καταστρέψει τα στατιστικά εντελώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΦΜ σε 9 βγήκε η κάρτα από alpha προχθές, όλα καλά.

Πάντως μέσα από την εφαρμογή της βλέπεις κανονικά τα πλήρη στοιχεία της. Επειδή κάποιος έγραψε ότι δε μπορείς και χρειάζεσαι το  gpay. Στο gpay από την άλλη δε βρίσκω πως μπορώ να τα δω.

Επεξ/σία από eliascm21

6 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Πάντως μέσα από την εφαρμογή της βλέπεις κανονικά τα πλήρη στοιχεία της. Επειδή κάποιος έγραψε ότι δε μπορείς και χρειάζεσαι το  gpay. Στο gpay από την άλλη δε βρίσκω πως μπορώ να τα δω.

Αυτό που είχαμε γράψει είναι ότι δεν μπορείς να δεις τις λεπτομέρειες της κάρτας από την web έκδοση του alpha web banking, μόνο από τη mobile μπορείς.

• Like 1

7 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Εμένα την Παρασκευή. Τα πλήρη στοιχεία της καρτάς σωστά και φαίνονται μέσα από το my Alpha Mobile.

21 ώρες πριν, stefan123 είπε

Τελικα τα έκανα ολα σωστα και βρηκα την 80αρα καρτα...Την πέρασα και στο πορτοφόλι--- πρώην Google pay και ολα μια χαρα....Οποιος εχει απορια με ρωταει... 

Μου ηρθε πριν μέρες το παρακατω μήνυμα. H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO HTTPS://ALPHAB.GR/FPII

Μπαίνω στο app αλλά δεν βλέπω καμία αυλη κάρτα. Τι στα κομμάτια παίζει?

50 λεπτά πριν, PAOK1926GCP είπε

Μου ηρθε πριν μέρες το παρακατω μήνυμα. H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO HTTPS://ALPHAB.GR/FPII

Μπαίνω στο app αλλά δεν βλέπω καμία αυλη κάρτα. Τι στα κομμάτια παίζει?

Συνδέθηκες με τα στοιχεία μέσω της εφαρμογής my Alpha mobile και στις κάρτες δεν υπάρχει?

Με το [email protected] και με το [email protected] για 2 διαφορετικές αιτήσεις έπαιξε...απλή ενημέρωση

9 ώρες πριν, Free Bird είπε

Ναι ρε φίλε, !  Έχω κάνει 102 φουλαρίσματα στο αμάξι (κρατάω στατιστικά κατανάλωσης κλπ) και τις τελευταίες φορές έχω βάλει ένα 15άρι και ένα 20άρι ....  Έχω καταστρέψει τα στατιστικά εντελώς

Offtopic :

Έχω φίλο που έχει σημειωματάριο στο αμάξι και γράφει ΠΑΝΤΑ πόσο βενζίνη έβαλε, πόσα λεφτά , και πόσα χλμ γράφει ο χιλιομετρητης.

Αλήθεια όμως τώρα. Μετά από καιρό το νόημα έχει; 5 λίτρα πάνω 5 λίτρα κάτω τι καταλαβαίνεις; Μόνο για ocd το καταλαβαίνω 

3 ώρες πριν, kormos είπε

Συνδέθηκες με τα στοιχεία μέσω της εφαρμογής my Alpha mobile και στις κάρτες δεν υπάρχει?

Δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η tourism pass

Δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η tourism pass

56 λεπτά πριν, mpregos είπε

Με το [email protected] και με το [email protected] για 2 διαφορετικές αιτήσεις έπαιξε...απλή ενημέρωση

Offtopic :

Έχω φίλο που έχει σημειωματάριο στο αμάξι και γράφει ΠΑΝΤΑ πόσο βενζίνη έβαλε, πόσα λεφτά , και πόσα χλμ γράφει ο χιλιομετρητης.

Αλήθεια όμως τώρα. Μετά από καιρό το νόημα έχει; 5 λίτρα πάνω 5 λίτρα κάτω τι καταλαβαίνεις; Μόνο για ocd το καταλαβαίνω 

Offtopic : Το ξεκίνησα σε καινούριο αυτοκίνητο για να ξέρω τι λίτρα καίω στα 100χλμ αλλά κάνω και άλλες δύο μετρήσεις, πόσα χλμ κάνω με 1 € και πόσο μου κοστίζει το κάθε χλμ.
Το πιο σημαντικό είναι αν δω μεγάλη απόκλιση στην κατανάλωση σε συνθήκες που ξέρω οπότε σε αυτήν την περίπτωση χτυπάνε καμπανάκια ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Offtopic : Το ξεκίνησα σε καινούριο αυτοκίνητο για να ξέρω τι λίτρα καίω στα 100χλμ αλλά κάνω και άλλες δύο μετρήσεις, πόσα χλμ κάνω με 1 € και πόσο μου κοστίζει το κάθε χλμ.
Το πιο σημαντικό είναι αν δω μεγάλη απόκλιση στην κατανάλωση σε συνθήκες που ξέρω οπότε σε αυτήν την περίπτωση χτυπάνε καμπανάκια ....

Και εγώ το φουλάρω (σχεδόν) πάντα και συγκρίνω το πόσα λίτρα λέει η αντλία ότι έβαλε μέχρι να πέσει το αυτόματο και πόσα μου λέει το αμάξι ότι έχει καταναλώσει. Αλλά γενικά δυστυχώς το πότε πέφτει το αυτόματο μάλλον παίζει από αντλία σε αντλία.

Επεξ/σία από eliascm21

2 ώρες πριν, PAOK1926GCP είπε

Δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η tourism pass

Δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η tourism pass

Ανέμενε μήπως από αύριο που είναι εργάσιμη γίνει κάποια ενημέρωση.

Καλημέρα   , συγνώμη αν  το έχετε  πει παραπάνω αλλά  στα γρήγορα δεν  μπόρεσα να το βρω .

Με  g wallet  ή viva  wallet  θα  μου ζητήσει  κωδικό pin  ?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...