Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@terry308 το έζησα και αυτό 🤪

Παλεύω από την Παρασκευή, έχω μιλήσει με το Support της Alpha, μου ανέφερες και εσύ όλα αυτά και τελικά....

Μάντεψε 🙄

Έκανα ένα Force shutdown & Power on και λύθηκε το κόλλημα...

Τι να πω...🙃

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, kormos είπε

@terry308 το έζησα και αυτό 🤪

Παλεύω από την Παρασκευή, έχω μιλήσει με το Support της Alpha, μου ανέφερες και εσύ όλα αυτά και τελικά....

Μάντεψε 🙄

Έκανα ένα Force shutdown & Power on και λύθηκε το κόλλημα...

Τι να πω...🙃

Και δεν έχω συμπληρώσει ούτε.... 34 ώρες στο ios 😂 και το είχα για δυσκολότερο 😂 πριν λίγο  έψαξα για screenshot γιατί μού έβαζε κλήσεις sos  ο πως το δοκίμαζα 😂

Καλοξοδευτα 

7 λεπτά πριν, terry308 είπε

Και δεν έχω συμπληρώσει ούτε.... 34 ώρες στο ios 😂 και το είχα για δυσκολότερο 😂 πριν λίγο  έψαξα για screenshot γιατί μού έβαζε κλήσεις sos  ο πως το δοκίμαζα 😂

Καλοξοδευτα 

Την πρώτη φορά είπα να μην μπλέξω και τα είχα βάλει σε ΙΒΑΝ.

Αλλά τώρα... Θα το "κάψουμε" 🙂

• Like 3

Αίτηση στις 3/8 και μου ήρθε μήνυμα από viva πριν λίγο. Είχα βάλει στοίχημα ότι δε θα μου έρθει πριν τον Δεκαπεντάγουστο. Για λίγα λεπτά έπεσα έξω😄

Μόλις τώρα, kostas_teach είπε

Αίτηση στις 3/8 και μου ήρθε μήνυμα από viva πριν λίγο. Είχα βάλει στοίχημα ότι δε θα μου έρθει πριν τον Δεκαπεντάγουστο. Για λίγα λεπτά έπεσα έξω😄

Γύρισε τα πίσω τώρα🙂🙃

27 λεπτά πριν, kostas_teach είπε

Καλά είσαι. Εμείς από 3-8 ακόμα τίποτα! Και να σου λένε στο support της βιβα ότι ακόμα το υπουργείο δεν τους έχει στείλει την αίτηση!

Το κουλό θα είναι να μας έρθει sms τα μεσάνυχτα εν μέσω ύπνου και να μας πετάξει στον αέρα. Βλέπω μερικοί που λένε ότι πριν μια ώρα τους ήρθε. Καλά στον αυτόματο είναι το σύστημα; Ότι να ναι πραγματικά. 

Υπάρχει και ένα καλό στην αναμονή.Όσο καθυστερείς το φουλάρισμα τόσο πιο πολύ βενζίνη θα βάλεις, μιας και πέφτει συνέχεια η τιμή τελευταία.

• Like 1

48 λεπτά πριν, 1comment είπε

Το κουλό θα είναι να μας έρθει sms τα μεσάνυχτα εν μέσω ύπνου και να μας πετάξει στον αέρα. Βλέπω μερικοί που λένε ότι πριν μια ώρα τους ήρθε. Καλά στον αυτόματο είναι το σύστημα; Ότι να ναι πραγματικά. 

Κατι μου λεει οτι τα μεσανυχτα δεν κοιμασαι ετσι και αλλιως :P

7 ώρες πριν, 1comment είπε

Προφανώς όλα αυτόματα τα κάνει το σύστημα, εσύ δλδ τι περίμενες, υπάλληλος της alpha να στέλνει ένα ένα τα sms και μόνο σε εργάσιμες ημέρες και ώρες?

Βάλτο στο αθόρυβο καλύτερα μια και σε πολλούς έρχεται ξημερώματα, όπως και σε μένα.

Spoiler

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς όλα αυτόματα τα κάνει το σύστημα, εσύ δλδ τι περίμενες, υπάλληλος της alpha να στέλνει ένα ένα τα sms και μόνο σε εργάσιμες ημέρες και ώρες?

Βάλτο στο αθόρυβο καλύτερα μια και σε πολλούς έρχεται ξημερώματα, όπως και σε μένα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μακάρι να γινόταν. Έχω συνδεδεμένο συναγερμό με το κινητό. Θα κάνω αθόρυβα τα μηνύματα...

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Κατι μου λεει οτι τα μεσανυχτα δεν κοιμασαι ετσι και αλλιως :P

Κι όμως κοιμήθηκα!

9 ώρες πριν, skiabox είπε

Υπάρχει και ένα καλό στην αναμονή.Όσο καθυστερείς το φουλάρισμα τόσο πιο πολύ βενζίνη θα βάλεις, μιας και πέφτει συνέχεια η τιμή τελευταία.

Στο μεσοδιάστημα εντωμεταξύ έχω βάλει τουλάχιστον 110Ε. Και να δεις που θα ρθει η κάρτα αυτές τις μέρες που είναι 60% γεμάτο. 🤣

Επεξ/σία από 1comment

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Μακάρι να γινόταν. Έχω συνδεδεμένο συναγερμό με το κινητό. Θα κάνω αθόρυβα τα μηνύματα...

Κι όμως κοιμήθηκα!

Γιατί θα πήγαινες στις 3 τα ξημερώματα να φουλαρεις? :P

1 λεπτό πριν, kormos είπε

Γιατί θα πήγαινες στις 3 τα ξημερώματα να φουλαρεις? :P

Δεν τρελάθηκα ακόμα! Λέμε ότι κακώς έρχεται μεσάνυχτα γιατί μπορεί να μας ξυπνήσει. να το είχαν κάνει να έρχονται ειδοποιήσεις μέχρι 10 το βράδυ και μετά από τις 9 το πρωί. Σίγουρα θα γίνεται απλά κανείς δεν ασχολήθηκε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...