Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, terry308 είπε

έχεις λογαριασμό alpha bank ή απλά επέλεξες τώρα λόγω fp2 την alpha έναντι της viva ; 

εαν τη δήλωσες μόνο για το fp πρέπει να περιμένεις email με το username και άλλο sms 

Ναι, έχω κανονικά λογαριασμό Alpha Bank και χρεωστικές κάρτες. Επίσης έχω και την εφαρμογή στο κινητό και λειτουργεί απροβληματιστα!

Οσους φίλους ρώτησα, έβλεπαν άμεσα την κάρτα μετά την ειδοποίηση με sms στην εφαρμογή της Alpha Bank...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου ηρθε πριν μέρες το παρακατω μήνυμα. H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO HTTPS://ALPHAB.GR/FPII

Μπαίνω στο app αλλά δεν βλέπω καμία αυλη κάρτα. Τι στα κομμάτια παίζει ρε παιδιά;

Στις 10/8/2022 στις 10:33 ΜΜ, magdalhnh είπε

Δε ζητάει pin με nfc

Αν έχετε κι άλλες κάρτες στο Google pay πρέπει να την ορίσετε ως προεπιλεγμενη, αλλιώς δεν θα γίνει απ αυτήν η πληρωμή. 

Το Google pay που λες, γιατί θέλω να κάνω την διαδικασία που περιγράφεις, το κατεβάζω από που βρε παιδιά;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Το Google pay που λες, γιατί θέλω να κάνω την διαδικασία που περιγράφεις, το κατεβάζω από που βρε παιδιά;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

play store.... αν έχεις Android 

αλλά νομίζω να εχει γίνει πορτοφόλι (wallet) τελευταία 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Uberalles_gr είπε

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Πορτοφόλι

• Like 1

Στις 13/8/2022 στις 6:38 ΜΜ, stefan123 είπε

Ηρθε και σε μενα με κάρτα   αλφα bank αλλα για να μπω στο mobile να την βρω ζητουσε username και  το password  απο το fuel pass 1...τελικα βρηκα το username  απο παλιο email αλλα ζητησα αποστολη νεου password. Εκει τα μπουρδουκλωσα --ζητάει 2 κωδικούς εξαψηφιους,ενα απο μήνυμα και ενα απο εμαιλ.--και μου κλειδωσε για 24 ωρες...

Θα δοκιμασω αυριο να μπω...

Τελικα τα έκανα ολα σωστα και βρηκα την 80αρα καρτα...Την πέρασα και στο πορτοφόλι--- πρώην Google pay και ολα μια χαρα....Οποιος εχει απορια με ρωταει... 

Έχει κάνει κάποιος προσθήκη στο Apple Wallet από AlphaBank?

Μου εμφανίζει σφάλμα πως δεν μπορεί να την προσθέσει, μίλησα την Παρασκευή με το Support της Alpha, η υπάλληλος δεν ήξερε από συσκευές iPhone να με βοηθήσει...

Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να την δω σε μία συσκευή Android που έχω για κάποιες δοκιμές μέσα από την εφαρμογή Alpha Wallet.

11 λεπτά πριν, kormos είπε

Μου εμφανίζει σφάλμα πως δεν μπορεί να την προσθέσει, μίλησα την Παρασκευή με το Support της Alpha, η υπάλληλος δεν ήξερε από συσκευές iPhone να με βοηθήσει...

Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να την δω σε μία συσκευή Android που έχω για κάποιες δοκιμές μέσα από την εφαρμογή Alpha Wallet.

Εγώ εχθές που παρέλαβα τη συσκευή

Κατέβασε το  my alpha mobile από το  app store, κάνε login με το username και το password και θα τη δεις, επιλέγεις κάρτες, κάτω από την κάρτα έχει Στοιχεία κάρτας,πατάς σου στέλνει sms το περνάς και βλέπεις τα στοιχεία της, πας πορτοφόλι και της προσθέτεις

57 λεπτά πριν, kormos είπε

Απο alpha mobile πας σε google pay κατευθειαν...Το wallet εγω ουτε που το αγγιξα....Γιατι να μπεις εκει αφου η κάρτα ειναι στο mobile??

2 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Απο alpha mobile πας σε google pay κατευθειαν...Το wallet εγω ουτε που το αγγιξα....Γιατι να μπεις εκει αφου η κάρτα ειναι στο mobile??

iPhone έχει... Apple wallet 

11 ώρες πριν, greekparot είπε

Καλημέρα, φαντάζομαι πρώτα σου ήρθε το email με το username και μετά από δυο ημέρες ο κωδικός με sms? Γιατί κ εγώ αναμένω τον κωδικό.. 

Είμαι πελάτης άλφα είχα είδη αυτά που λες

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Εγώ εχθές που παρέλαβα τη συσκευή

Κατέβασε το  my alpha mobile από το  app store, κάνε login με το username και το password και θα τη δεις, επιλέγεις κάρτες, κάτω από την κάρτα έχει Στοιχεία κάρτας,πατάς σου στέλνει sms το περνάς και βλέπεις τα στοιχεία της, πας πορτοφόλι και της προσθέτεις

Αυτό είναι το θέμα, βγάζει σφάλμα. Δεν την περνάει, λέει δεν είναι δυνατή η προσθήκη της κάρτας αυτής.

35 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Για iPhone αναφέρομαι...

32 λεπτά πριν, terry308 είπε

iPhone έχει... Apple wallet 

Σωστά!

8 λεπτά πριν, kormos είπε

Αυτό είναι το θέμα, βγάζει σφάλμα. Δεν την περνάει, λέει δεν είναι δυνατή η προσθήκη της κάρτας αυτής.

Κι εμένα μου έβγαζε σφάλμα, άλλα είχα γράψει λάθος τον αριθμό της κάρτας (σε χαρτί ολα τα στοιχεία κι ένα ψηφίο το είχα λάθος,τσεκάρε και το ονοματεπώνυμο σου ), αν στην  εμφανίζει στην εφαρμογή τότε θα πρέπει να ανοίγεις την εφαρμογή μέχρις ότου να τη προθέσεις στο wallet 

4 λεπτά πριν, terry308 είπε

Κι εμένα μου έβγαζε σφάλμα, άλλα είχα γράψει λάθος τον αριθμό της κάρτας (σε χαρτί ολα τα στοιχεία κι ένα ψηφίο το είχα λάθος,τσεκάρε και το ονοματεπώνυμο σου ), αν στην  εμφανίζει στην εφαρμογή τότε θα πρέπει να ανοίγεις την εφαρμογή μέχρις ότου να τη προθέσεις στο wallet 

Μα χειροκίνητα δεν μπορείς να περάσεις πλέον 🙄

Μέσα από την εφαρμογή my Alpha mobile δεν μπορείς να την κάνεις χρήση. 🙄

Εσύ την έχεις προσθέσει χειροκίνητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...