Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει καταφερει κανεις να μεταφερει αυτα τα λεφτα της καρτας καπου αλλου; και αν ναι με ποιον τροπο. μεχρι στιγμης, δοκιμασα να φορτισω απευθειας τη revo και εμμεσα μεσω της curve και απετυχε. τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω μεσω paypal.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Sellout είπε

εχει καταφερει κανεις να μεταφερει αυτα τα λεφτα της καρτας καπου αλλου; και αν ναι με ποιον τροπο. μεχρι στιγμης, δοκιμασα να φορτισω απευθειας τη revo και εμμεσα μεσω της curve και απετυχε. τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω μεσω paypal.

Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει.. Αφού απευθυνεται για κάποιον ειδικό σκοπό.. Γιατί να το κάνεις; Πήγαινε να βάλεις καυσίμα και άσε τα άλλα μεταφορές... 

• Like 2

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει.. Αφού απευθυνεται για κάποιον ειδικό σκοπό.. Γιατί να το κάνεις; Πήγαινε να βάλεις καυσίμα και άσε τα άλλα μεταφορές... 

ενας λογος αδερφε μου που καποιος μπορει να θελει να το κανει ειναι επειδη δεν εχει πχ nfc, γι αυτο αν το καταφερει καποιος θα πρεπει να αναφερθει.

1 λεπτό πριν, Sellout είπε

ενας λογος αδερφε μου που καποιος μπορει να θελει να το κανει ειναι επειδη δεν εχει πχ nfc, γι αυτο αν το καταφερει καποιος θα πρεπει να αναφερθει.

Αν δεν είχες συσκευή με NFC  θα δηλωνες άμεση κατάθεση σε τράπεζα να τελειώνεις.. Το έκαναν αυτοί που έχουν συσκευή τέτοια.. 

Η βρίσκεις κάποιον γνωστό σου με τέτοια συσκευή να σε εξυπηρέτηση.. 

• Like 3
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, Sellout είπε

Πραγματικά γιατι να το κανεις αυτο; αφου καποια στιγμγη θα βαλεις βενζινη αργα η γρηγορα. Αν θες τα μετρητα αμεσα, πες σε ενα φιλο να πατε να βαλει βενζινη να στα δωσει στο χερι. 

• Like 3
  • Thanks 1

Από την προηγούμενη βδομάδα έκανα αίτηση και κατάθεση με viva. Είχα ανοίξει λογαριασμό σε αυτή από το πρώτο fuel pass, αλλά ακόμα δεν μου έχει σταλεί η αυλή. Πόσο καιρό θέλει; 

• Like 1

14 λεπτά πριν, kistos είπε

Από την προηγούμενη βδομάδα έκανα αίτηση και κατάθεση με viva. Είχα ανοίξει λογαριασμό σε αυτή από το πρώτο fuel pass, αλλά ακόμα δεν μου έχει σταλεί η αυλή. Πόσο καιρό θέλει; 

Να έχεις υπομονή λιγο.. Κοίταξε 3-5 σελίδες πισω.. 

• Like 2

αυτο που ρωτας κατι και απαντανε ορισμενοι οτι τους κατεβει στο μυαλο αντι να μην πουν τιποτα εφοσον δε γνωριζουν την απαντηση στην ερωτηση που τιθεται πραγματικα παντα θα με εκπλησει σε αυτο το forum...

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sellout είπε

Πού και πώς το χρησιμοποιώ;

H άυλη ψηφιακή κάρτα (η εγκατάσταση και χρήση της οποίας απαιτούν υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC) χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα, μέχρι 31/10/2022.

Το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά.

Η άυλη ψηφιακή κάρτα Fuel Pass ΙΙ δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπό σας μέχρι την 31η/10/2022.

Οπότε η επιλογή των μετρητών ήταν η καλύτερη κι ας "χάνατε " 15€ για οποιαδήποτε άλλη αγορά σε οποιαδήποτε μορφή / εφαρμογή / σελίδα κτλ πέραν καυσίμων 

Ή βάζετε καύσιμα ή την "πουλάτε" σε γνωστό - συγγενή - άγνωστο και παίρνετε τα μετρητά ή μέσω μεταφοράς την αξία της 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 2

2 λεπτά πριν, Sellout είπε

αυτο που ρωτας κατι και απαντανε ορισμενοι οτι τους κατεβει στο μυαλο αντι να μην πουν τιποτα εφοσον δε γνωριζουν την απαντηση στην ερωτηση που τιθεται πραγματικα παντα θα με εκπλησει σε αυτο το forum...

Παρομοίως, αυτό το να βρίσκονται πονηροί που προσπαθούν να βρουν παράθυρα προκειμένου να παρακάμψουν διαδικασίες και εμένα με εκπλήσσει σε αυτό το forum

• Like 3
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Sellout είπε

Δηλαδή.. Ζητάς κάτι εξειδικευμένο.. Και περιμενεις απάντηση.. Έχεις ζητήσει να παρεις το επίδομα για τα καυσιμα και εσύ θέλεις να τα βάλεις άλλου.. Δεν είναι παραξενο.. 

Σημερινή απάντηση της βιβα για την καθυστέρηση της κάρτας (αίτηση από 3 Αυγούστου): 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως έλεγξα αν έχει ενεργοποιηθεί το Fuel Pass με βάση τα στοιχεία που μου αναφέρατε, όμως εντοπίζω πως αναμένουμε ακόμη την αποστολή της αίτησής σας από το Υπουργείο. Καθώς έχετε ορίσει το ίδιο τηλέφωνο για να λάβετε το Fuel Pass, μόλις ενεργοποιηθεί και μπαίνοντας στον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να το δείτε σε αυτόνομο λογαριασμό που θα ονομάζεται Fuel Pass 2. Nα γνωρίζετε πως θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα με SMS και email, ώστε να ξέρετε άμεσα πότε θα έχει ενεργοποιηθεί.

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Σημερινή απάντηση της βιβα για την καθυστέρηση της κάρτας (αίτηση από 3 Αυγούστου): 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως έλεγξα αν έχει ενεργοποιηθεί το Fuel Pass με βάση τα στοιχεία που μου αναφέρατε, όμως εντοπίζω πως αναμένουμε ακόμη την αποστολή της αίτησής σας από το Υπουργείο. Καθώς έχετε ορίσει το ίδιο τηλέφωνο για να λάβετε το Fuel Pass, μόλις ενεργοποιηθεί και μπαίνοντας στον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να το δείτε σε αυτόνομο λογαριασμό που θα ονομάζεται Fuel Pass 2. Nα γνωρίζετε πως θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα με SMS και email, ώστε να ξέρετε άμεσα πότε θα έχει ενεργοποιηθεί.

Καλησπέρα.. Αυτή την απάντηση από που την πηρες.. Μέσω τηλέφωνου , μέσω email.. Πότε ζήτησες ενημέρωση; 

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Αυτή την απάντηση από που την πηρες.. Μέσω τηλέφωνου , μέσω email.. Πότε ζήτησες ενημέρωση; 

Μέσω του online chat. Έχω λογαριασμό επαγγελματικό βιβα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...