Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

42 λεπτά πριν, elmario είπε

2 ερωτήσεις: 

1. Αν δεν έχω nfc, μπορώ λέγοντας απλά τον 16ψηφιο κωδικό στον βενζινά να περάσει χειροκίνητα τον κωδικό της αυλης καρτας και να γίνει η χρέωση έτσι; 

2. Π.χ Αν θέλω να κάνω μια αγορά μέσω ebay και βάλω τον κωδικό της κάρτας θα γίνει δεκτή η πληρωμή; 

Ευχαριστώ 

1) Υπήρξε αναφορά στο προηγούμενο ότι είχε γίνει , αλλά μη το δένεις και κόμπο 

2) Εαν ο πωλητής είναι Ελληνικό πρατήριο υγρών καυσίμων ναι ... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, lasithi12 είπε

Πρηγούμενη Τρήτη αίτηση για αυλη σε Alpha

Πέμπτη SMS από άλφα

Σήμερα Έκδοση της κάρτας.

ΑΦΜ σε 2.

Καλημέρα, φαντάζομαι πρώτα σου ήρθε το email με το username και μετά από δυο ημέρες ο κωδικός με sms? Γιατί κ εγώ αναμένω τον κωδικό.. 

1 ώρα πριν, terry308 είπε

2) Εαν ο πωλητής είναι Ελληνικό πρατήριο υγρών καυσίμων ναι ... 

Αγορές μέσω ίντερνετ θελουν ημερομηνία και cvv

3 λεπτά πριν, greekparot είπε

Καλημέρα, φαντάζομαι πρώτα σου ήρθε το email με το username και μετά από δυο ημέρες ο κωδικός με sms? Γιατί κ εγώ αναμένω τον κωδικό.. 

Aποστολη νεου password γιατι δεν κάνεις; ; Απλα προσοχή γιατί ζηταει 2 εξαψηφιους εναν απο sms και εναν απο εμαιλ...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Αγορές μέσω ίντερνετ θελουν ημερομηνία και cvv

Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου αφού η fuel pass κάρτα περνάει μόνο σε πρατήρια και ρώτησε για αγορά μέσω ebay 

Επεξ/σία από terry308

2 λεπτά πριν, terry308 είπε

Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου αφού η fuel pass κάρτα περνάει μόνο σε πρατήρια και ρώτησε για αγορά μέσω ebay 

Συγνώμη μεγάλωσα με The naked gun

1 ώρα πριν, stefan123 είπε

Aποστολη νεου password γιατι δεν κάνεις; ; Απλα προσοχή γιατί ζηταει 2 εξαψηφιους εναν απο sms και εναν απο εμαιλ...

Δεν έχω παραλάβει καν τον κωδικό και φοβάμαι μην μπλοκάρει κάτι. Στο email έχει μια αριθμό σειρά και γράφει ότι θα έρθει sms με ποια νούμερα να διαλέξω από την αριθμό σειρά για να δημιουργηθεί ο κωδικός. Το μόνο sms που έχω λάβει είναι αυτό :

OI YΠHPEΣIEΣ MYALPHA CODE ENEPΓOΠOIHΘHKAN EΠITYXΩΣ ΣTHN ΣYNΔPOMH ΣAΣ KAI ΘA ΛAMBANETE TOYΣ KΩΔIKOYΣ ΣE AYTON TON APIΘMO.

48 λεπτά πριν, georgep800 είπε

Καλημέρα,

Ήρθε σήμερα sms από την Alpha Bank ότι η κάρτα είναι έτοιμη, όμως όταν μπαίνω στην εφαρμογή ΔΕΝ την εμφανίζει. Καμια ιδέα?

έχεις λογαριασμό alpha bank ή απλά επέλεξες τώρα λόγω fp2 την alpha έναντι της viva ; 

εαν τη δήλωσες μόνο για το fp πρέπει να περιμένεις email με το username και άλλο sms 

Αντε να δούμε και σήμερα αν θα έρθει κάτι.. ελεγα οτι θα δώσουν απο Τρίτη αλλα βλέπω δίνουν και σήμερα.. θα μας φαει το refresh πάλι.

3 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Αντε να δούμε και σήμερα αν θα έρθει κάτι.. ελεγα οτι θα δώσουν απο Τρίτη αλλα βλέπω δίνουν και σήμερα.. θα μας φαει το refresh πάλι.

Παιδιά υπομονή να έχουμε... Σιγά σιγά θα δούμε τα χρήματα.. Μόνο αν είναι κάτι πολυ επείγων.. 

Δεν είστε δικαιούχος του Fuel Pass . .   Το προηγούμενο ήταν οκ. Φορολογική εντάξει. Υπάρχει κανένα email η μόνο το τηλέφωνο; Εχω πάρει και δεν ξέρουν τίποτα.(τι το έχουν το τηλέφωνο τότε ?)

9 λεπτά πριν, linman είπε

Δεν είστε δικαιούχος του Fuel Pass . .   Το προηγούμενο ήταν οκ. Φορολογική εντάξει. Υπάρχει κανένα email η μόνο το τηλέφωνο; Εχω πάρει και δεν ξέρουν τίποτα.(τι το έχουν το τηλέφωνο τότε ?)

Μήπως με την τωρινή δεν είσαι.. Κάτι θα έγινε και άλλαξε.. Μπες και ψάξε για   Υπουργείο οικονομικών, ανάπτυξης για email, κτλπ.. Μπες στην σελίδα για την παροχη αυτή.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...