Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση: έχει χρησιμοποιήσει κανείς για email: [email protected] και να του ήρθε το mail από viva;

Γιατί έπρεπε να κάνω για μάνα πατέρα αδερφή κου του λου, και χρησιμοποίησα το [email protected][email protected] κ.ο.κ και η επαλήθευση στο gov.gr έγινε μια χαρά.

Στο [email protected] μου ήρθε το mail από viva και τα πήρα.στα άλλα όμως ακόμα περιμένω. Και ψιλό φαντάζομαι ότι το gov δεν έχει έλεγχο για τα  unlimited Gmail accounts που μπορείς να έχεις με το +, ενώ η viva μπορεί να έχει και να τρώει άκυρο η αίτηση

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση από 03/08 με ΑΦΜ 9 και ήρθε σήμερα 13/08 sms από Alpha ότι είναι έτοιμη.

Μπήκα στην εφαρμογή της Alpha και την βρήκα περασμένη.

Επεξ/σία από Tony316
Δημοσ.
5 ώρες πριν, InsertCoinToJoi είπε

επειδη ο πατερας μου δεν εχει κινητο με NFC εδωσα το δικο μου μαιλ και κινητο και σημερα μου ηρθε sms οτι η αυλη ειναι ετοιμη. Και εγω και ο πατερας μου εχουμε web banking και λογαριασμο (ξεχωριστο) στην Alpha. Κωδικοι δεν ηρθαν τιποτα σε μενα μονο οτι η αυλη ειναι ετοιμη. 

Προφανώς και θα του συνδεθεί η κάρτα στο δικό του alpha. Τα στοιχεία που δίνετε, είναι στοιχεία επικοινωνίας και τίποτα παραπάνω. 

15 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Θα μπορέσω απο'κεί να ορίσω το Google Pay ως προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής;Στο NFC δεν έχει ρύθμιση για επιλογή τρόπου πληρωμής.Sony Logic.

Συνήθως οι εφαρμογές ρωτάνε για να ορίσεις προεπιλογή. Αν δεν μπορείς, αρκεί να έχεις ανοιχτό το google wallet την ώρα της συναλλαγής. Τα κάνει override αν δεν κάνω λάθος. 

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δλδ να κρατησω τα password της αλφα για τα επομενα επιδοματα?

καλη φαση... τσιρκο

Δεν μπορώ να καταλάβω γτ είναι τόσο δύσκολο να θυμάστε έναν κωδικό, ο οποίος θα μπορούσε να είναι κοινός με τα υπόλοιπα Ebanking. Ναι, λιγότερη ασφάλεια, αλλά αν ξεχνάτε τα πάντα, είναι λύση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γτ είναι τόσο δύσκολο να θυμάστε έναν κωδικό, ο οποίος θα μπορούσε να είναι κοινός με τα υπόλοιπα Ebanking. Ναι, λιγότερη ασφάλεια, αλλά αν ξεχνάτε τα πάντα, είναι λύση. 

Δεν ειναι το προβλημα ο κωδικος φιλε μου το username ειναι. Οταν δεν εχεις alpha στο fp1 σου φτιαξαν αυτοι ενα προσωρινο acc με username ενα 20ψηφιο νουμερο. Αυτο ειναι προβλημα να το θυμασαι αν το χεις χασει. Και η διαδικασια να το βρεις πισω δεν δουλευει διοτι σου ζηταει αριθμο καρτας την οποια δεν εχεις.

Επεξ/σία από doflamingo13
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Αίτηση από 03/08 με ΑΦΜ 9 και ήρθε σήμερα 13/08 sms από Alpha ότι είναι έτοιμη.

Μπήκα στην εφαρμογή της Alpha και την βρήκα περασμένη.

Να προσθέσω ότι στη σελίδα του fuel pass είναι ακόμη σε κατάσταση "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ".

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mpregos είπε

Ερώτηση: έχει χρησιμοποιήσει κανείς για email: [email protected] και να του ήρθε το mail από viva;

Γιατί έπρεπε να κάνω για μάνα πατέρα αδερφή κου του λου, και χρησιμοποίησα το [email protected][email protected] κ.ο.κ και η επαλήθευση στο gov.gr έγινε μια χαρά.

Στο [email protected] μου ήρθε το mail από viva και τα πήρα.στα άλλα όμως ακόμα περιμένω. Και ψιλό φαντάζομαι ότι το gov δεν έχει έλεγχο για τα  unlimited Gmail accounts που μπορείς να έχεις με το +, ενώ η viva μπορεί να έχει και να τρώει άκυρο η αίτηση

Κλαίω ... Αλήθεια...

Τι διαβάζουν τα μπιρμπιλωτα μου μάτια 

Δημοσ.

Με 2 viva ολα αψογα ενα αφμ τελειωνει σε 5 το αλλο σε 8 το πρωτο ηρθε πριν 3 μερες που εγραψα το αλλο σημερα πριν 4 ωριτσες. Το πρωτο ηδη εξαργυρωθηκε σε μισο λεπτο μπηκε gpay και πληρωσα με NFC 80 ευρω. Πιο απλη δουλεια δεν γινεται. Μην χανετε τσαμπα το 15αρι ακομα και αν δεν εχετε κινητο με NFC δωστε την καρτα σε καποιον κοντινο σας σας δινει το 80αρι και τελος. 

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε και σε μενα με κάρτα   αλφα bank αλλα για να μπω στο mobile να την βρω ζητουσε username και  το password  απο το fuel pass 1...τελικα βρηκα το username  απο παλιο email αλλα ζητησα αποστολη νεου password. Εκει τα μπουρδουκλωσα --ζητάει 2 κωδικούς εξαψηφιους,ενα απο μήνυμα και ενα απο εμαιλ.--και μου κλειδωσε για 24 ωρες...

Θα δοκιμασω αυριο να μπω...

Δημοσ.

Στο fp1 δήλωσα κατάθεση στο λογαριασμό
Στο fp2 δήλωσα άυλη στην Άλφα
Στο fp3,4,5  κλπ δε θα έχω πρόβλημα γιατί έχω κάνει ήδη print screen τα στοιχεία της κάρτας 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Στο fp1 δήλωσα κατάθεση στο λογαριασμό
Στο fp2 δήλωσα άυλη στην Άλφα
Στο fp3,4,5  κλπ δε θα έχω πρόβλημα γιατί έχω κάνει ήδη print screen τα στοιχεία της κάρτας 😂😂😂

Και ποιος σου ειπε οτι ειναι η ιδια καρτα; αλλη εκδίδεται καθε φορα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα και της γυναίκας μου με ΑΦΜ 8 και 7 αντίστοιχα,ακόμα τίποτα σε Viva.

Αλλά νταξει οπότε και να έρθουν δεν με νοιάζει ,τελείωσε η άδεια...

Edit:Άκυρο μόλις μου ήρθε sms και mail.

Μόνο η γυναίκα έμεινε τώρα.

Επεξ/σία από Fronimitis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mpregos είπε

Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ μάλλον..

Τι θα γίνει τώρα; Να επικοινωνήσουμε με την viva?

Δημοσ.

2 ερωτήσεις: 

1. Αν δεν έχω nfc, μπορώ λέγοντας απλά τον 16ψηφιο κωδικό στον βενζινά να περάσει χειροκίνητα τον κωδικό της αυλης καρτας και να γίνει η χρέωση έτσι; 

2. Π.χ Αν θέλω να κάνω μια αγορά μέσω ebay και βάλω τον κωδικό της κάρτας θα γίνει δεκτή η πληρωμή; 

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...