Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

ρε παιδια μια βοηθεια γιατι εχασα τον μπουσουλα....

επειδη ο πατερας μου δεν εχει κινητο με NFC εδωσα το δικο μου μαιλ και κινητο και σημερα μου ηρθε sms οτι η αυλη ειναι ετοιμη. Και εγω και ο πατερας μου εχουμε web banking και λογαριασμο (ξεχωριστο) στην Alpha. Κωδικοι δεν ηρθαν τιποτα σε μενα μονο οτι η αυλη ειναι ετοιμη. 

Μπαινω στο δικο μου web banking δεν υπαρχει τιποτα σαν καρτα. 

Να μπει ο πατερας μου απο το δικο μου κινητο στον δικο του για να περασω την καρτα? Τι κανω λαθος?

Ευχαριστω πολυ

Θα μας τρελάνεις, εφόσον το sms ήρθε στο δικό σου κινητό το οποίο το είχες δηλώσει στην αίτηση του πατέρα σου, πως περιμένεις να βρεις την κάρτα στο δικό σου alpha web banking?

Κοινή λογική χρειάζεται.

Ο πατέρας σου πρέπει να μπει στον δικό του λογαριασμό alpha web banking με το δικό του κινητό για να βρει την δική του κάρτα fuel pass, να σημειώσει τα στοιχεία της, και μετά να τα βάλει στο ψηφιακό πορτοφόλι οποιουδήποτε κινητού διαθέτει NFC ώστε να μπορέσει να τα ξοδέψει.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε

πφφ δυστηχως δεν το βρηκα

Τι δεν βρήκες... Σου εστάλη email... Ήρθε μήνυμα με viper.. 

Δεν κοίταξες τις σελίδες... Υπάρχουν αναρτήσεις με άλλους χρήστες που αναφέρουν τι γίνεται.. 

• Like 1

Eχω από την Προηγούμενη έκδοση pass1 winbanking...δεν έχω κωδικούς είσοδου....όμως και η κάρτα έχει τοποθετηθεί στο πορτοφόλι.....δεν φαίνονται όλοι οι αριθμοί .....επίσης το τηλέφωνο επικοινωνίας...λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και ημέρες...πολυ μπέρδεμα.......ουφ...αν το ήξερα θα ζητούσα τοποθέτηση σε λογαριασμό....

1 hour ago, PedroG said:

Eχω από την Προηγούμενη έκδοση pass1 winbanking...δεν έχω κωδικούς είσοδου....όμως και η κάρτα έχει τοποθετηθεί στο πορτοφόλι.....δεν φαίνονται όλοι οι αριθμοί .....επίσης το τηλέφωνο επικοινωνίας...λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και ημέρες...πολυ μπέρδεμα.......ουφ...αν το ήξερα θα ζητούσα τοποθέτηση σε λογαριασμό....

Μακαρι να απαντουσαν σε εκεινο το τηλεφωνο. Μπορει να πιασεις κι 3 ωρες αναμονης χωρις καμια ανταποκριση.

Για το συγκεκριμενο θεμα δεν εισαι ο μονος. 

Κανεις δεν προειδοποίησε οτι πρεπει να κρατησουμε τους κωδικους απο την προηγουμενη εκδοση. Επισης η alpha στην ανακτηση username ζηταει αριθμο καρτας, ποιας καρτας της ΑΥΛΗΣ οπου στο κινητο δειχνει μονο τα τελευταια 4 ψηφια. 

Πολυ φοβαμαι οτι οσοι χασαμε το παλιο account απλα δεν θα παρουμε τα χρηματα ποτε.

• Sad 1

Δεν είμαι πελάτης της Α και πρώτη φορά αιτήθηκα με κάρτα. Έλαβα email με το username και γράφει παρακάτω το εξής:

Προσωρινό Password:  
Βρείτε το στα ψηφία της αριθμοσειράς που ακολουθεί, με τη βοήθεια του SMS που θα λάβετε. 
Μετα από 3 ώρες ήρθε sms:

OI YΠHPEΣIEΣ MYALPHA CODE ENEPΓOΠOIHΘHKAN EΠITYXΩΣ ΣTHN ΣYNΔPOMH ΣAΣ KAI ΘA ΛAMBANETE TOYΣ KΩΔIKOYΣ ΣE AYTON TON APIΘMO.

Να υποθέσω ότι θα λάβω και ακόμη ένα sms σωστά; 

Τελικά κάποιοι φίλοι εδώ που έλεγαν για μιζέρια κλπ, τί έχουν να πουν τώρα που υπάρχει κόσμος με αϋλες viva με αιτήσεις από 2/8, που όντως τελικά πάει μετά από 15Αυγουστο, όπως έλεγα; Καλές βουτιές και υπομονή!

• Like 4
  • Confused 2

δλδ να κρατησω τα password της αλφα για τα επομενα επιδοματα?

καλη φαση... τσιρκο

οσοι εχετε τετοιο προβλημα μαλλον σε καταστημα απο τέλη Αυγούστου. με τηλεφωνα δεν θα βγει ακρη.

• Thanks 4

Αίτηση από 3/8 με viva και ακόμα στην αναμονή "προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα". Καλά πήγε και αυτό. Καλές βουτιές και τα ξαναλέμε από Τρίτη! 

Τηλεφωνική αναμονή 1,5 ώρας για επαναποστολη username and καμία απολύτως απόκριση 

Δυστυχώς δεν κράτησα σημειωμένα ή άλλαξε το λογισμικο στο app η alpha με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση στο ebanking.

ο 12 ψηφιος κωδικός δεν φαίνεται στο πορτοφόλι της Google μιας και η κάρτα αυλή είναι δεν είναι φυσική.

Η λύση δωθηκε από φίλο που του έστειλα φωτογραφία με τη κάρτα στις 26.4.22 η πρώτη και με τα στοιχεία που φαινόταν τα πλήρη πέρασα σε διαδικασία επαναφοράς κωδικών πρόσβασης internet....φιουυυυυ...και ευτυχώς με έκοψε να τον βάλω να ψάξει στο ιστορικό...και τελικά.....ναι!!!!!

Η κάρτα είναι ήδη περασμένη μέσα στο λογαριασμό μου και έτοιμη για χρήση στο λεπτο δίχως την παραμικρή άλλη ενέργεια 

Παιδιά αν δεν ειμουν τόσο εξοικοιωμενος με τα στοιχεία αυτά δεν θα κατάφερνα ούτε σε μια εβδομάδα να εκδώσω την κάρτα....

Συμπέρασμα 1 Οι κάρτες αυτές κλπ απευθύνονται σε λίγους και εξοικειωμένους με νέες τεχνολογίες και όχι στον απλό Πολίτη

Συμπέρασμα 2 κρατάτε στοιχεία καρτών ή κωδικόυς e-banking γιατί όσο ανεβαίνουν οι πίστες και το ποσό πιο δύσκολα τα πράγματα...

• Like 2

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ο πατέρας σου πρέπει να μπει στον δικό του λογαριασμό alpha web banking με το δικό του κινητό για να βρει την δική του κάρτα fuel pass, να σημειώσει τα στοιχεία της, και μετά να τα βάλει στο ψηφιακό πορτοφόλι οποιουδήποτε κινητού διαθέτει NFC ώστε να μπορέσει να τα ξοδέψει.

Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση.

Έχω φτάσει στο σημείο που έχω τα πλήρη στοιχεία της κάρτας και θέλω να την προσθέσω στο Gpay άλλου κινητού με NFC.

Βάζω αριθμό κάρτας, λήξη και CVC αλλά μετά ζητάει πλήρη στοιχεία ονοματεπώνυμο, δ/νση, τηλέφωνο κτλ.

Είναι απαραίτητα στοιχεία? Και αν ναι, εκεί μπαίνουν του κατόχου της άυλης?

Ευχαριστώ!

Ρε παιδιά έλαβα email από alpha μετά από 10 μέρες επιτέλους...αλλά έχει μόνο το username και λέει ότι το password θα έρθει με sms...δεν έχω λάβει εδώ και 2 μέρες τίποτα,συνεβει και σε άλλους?

• Like 1

34 λεπτά πριν, babisgr είπε

Ρε παιδιά έλαβα email από alpha μετά από 10 μέρες επιτέλους...αλλά έχει μόνο το username και λέει ότι το password θα έρθει με sms...δεν έχω λάβει εδώ και 2 μέρες τίποτα,συνεβει και σε άλλους?

Ναι και σε εμένα το ίδιο, δες παραπάνω.

1 ώρα πριν, sbou είπε

Καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση.

Έχω φτάσει στο σημείο που έχω τα πλήρη στοιχεία της κάρτας και θέλω να την προσθέσω στο Gpay άλλου κινητού με NFC.

Βάζω αριθμό κάρτας, λήξη και CVC αλλά μετά ζητάει πλήρη στοιχεία ονοματεπώνυμο, δ/νση, τηλέφωνο κτλ.

Είναι απαραίτητα στοιχεία? Και αν ναι, εκεί μπαίνουν του κατόχου της άυλης?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, πριν κανα μισάωρο που το έκανα - και με 2 διαφορετικές κάρτες κιόλας - το Gpay ζήτησε μόνο αριθμό κάρτας CVV και λήξη, το επόμενο βήμα ήταν να διαλέξω πως μου στείλει η alpha τον κωδικό για την ένταξη της άυλης στο ψηφιακό πορτοφόλι (διάλεξα sms), και αυτό ήταν όλο. Το όνομα κατόχου της κάρτας το πήρε από την τράπεζα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...