Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά λίγο τη βοήθεια σας:

Έχω λάβει το μήνυμα για επανασύνδεση με Fuel pass 2 αλλά έχω ξεχάσει τους κωδικούς πρόσβασης και username.

Έχω την κάρτα 1 στο πορτοφόλι μου για να ζητησω εκ νέου username κλπ αλλά μου ζητά όλα τα ψηφία της κάρτας. Αυτό δεν μπορώ να βρω... αφού όταν ανοίγω το πορτοφόλι φαίνονται τα ΧΧΧΧ...4 μόνο τελευταία.

Πώς μπορώ να ενεργοποιησω την δεύτερη κάρτα εφόσον δεν θυμάμαι τους κωδικούς πρόσβασης και δεν φαιυ η πλήρης κάρτα της ,ΑLPHa??

ΥΓ νομίζω ότι όσο πάει και ανεβαίνουμε πίστα σε Fuel pass 2,3 κλπ δυσκολεύει το επίπεδο και μόνο οι εξπερ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση η κάνω λάθος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αιτηση 2/8 στην Α, εχοντας ηδη λογαριασμο και web banking κωδικους. Ηρθε το 1ο viber προχθες, αλλα ακομη τιποτε με το 2ο. 

Εχει κι αλλος τοση καθυστερηση? 

Πηρα τηλ χθες στην Αλφα και μου ειχαν πει οτι μεσα στην μερα πιθανως θα μου βαλουν την καρτα, αλλιως απο Τριτη. 

Ακομη τιποτα. 

9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

ναι με viva wallet, apple wallet και έτοιμος.

Σε android, νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι διαδοχικά περάσματα, δλδ ξόδεμα των πρώτων 80€, μετά απεγκατασταση κ ξαναπέρασα της εφαρμογής ebanking και ξόδεμα των επόμενων 80€.

Ευχαριστώ πάντως

12 hours ago, josuts said:

Καλησπερα παιδια,

μια χαζη ερωτηση.Μου εβαλαν τα λεφτα στην αυλη.Μπορω να πληρωνω σε σουπερ μαρκερ η οχι? Ρωτω διοτι παιρνω ενα επιδομα το μηνα κ εχω μεινει απο ρευστο.

Οχι

12 hours ago, massey said:

Γνωριζει καποιος μεχρι ποτε πρεπει να εχουμε καταναλωσει τα χρηματα της αυλης;

31/10/22

4 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Για να καταλάβω. Από όλες τις τραπεζάρες που έχουμε (4), μόνο η Alpha έχει άυλη κάρτα, και μετά παίζει και η viva? Οι άλλες 3, ύπνο;

Άυλες γενικώς έχουν όλες, απλά το κράτος για κάποιο λόγο επέλεξε να συνεργαστεί μόνο με την alpha.

• Like 1

13 ώρες πριν, josuts είπε

Καλησπερα παιδια,

μια χαζη ερωτηση.Μου εβαλαν τα λεφτα στην αυλη.Μπορω να πληρωνω σε σουπερ μαρκερ η οχι? Ρωτω διοτι παιρνω ενα επιδομα το μηνα κ εχω μεινει απο ρευστο.

Αν ήθελες αυτό ας δήλωνες ΙΒΑΝ και να πάρεις και πιο άμεσα τα -15€ που προκύπτει. 🙂

...αν έχεις τώρα την άυλη ώρες κάποιον γνωστό/συγγενή και κάνε "εξαργύρωση"

Μφχ

Μόλις πηγαίνα να γράψω ποτέ θα μπει η αυλή κάρτα εφόσον έχουμε λάβει ενημέρωση ότι έχει λάβει το αίτημα η Alpha Bank και πριν γράψω την πρώτη λέξη, μου ήρθε SMS ότι είναι έτοιμη 😂

Οτι πρέπει για την εξόρμηση των ημερών 👍

Μόλις μου ήρθε και η κάρτα από την Άλφα...

Ακόμα πιο εύκολη η διαδικασία μίας και είχα και στην πρώτη φάση πάλι την ίδια τράπεζα.

Τώρα απλά ένα sms όπου μου έλεγε να μπω στην εφαρμογή με τους ίδιους κωδικούς (απο την πρώτη φάση) και η κάρτα είχε προστεθεί μόνη της.

Ακόμα 2 κλικ για να την βάλω στο Google πορτοφόλι...

3 κλικ υπόθεση ήταν...

Screenshot_20220813-101152_Gallery.jpg

ρε παιδια μια βοηθεια γιατι εχασα τον μπουσουλα....

επειδη ο πατερας μου δεν εχει κινητο με NFC εδωσα το δικο μου μαιλ και κινητο και σημερα μου ηρθε sms οτι η αυλη ειναι ετοιμη. Και εγω και ο πατερας μου εχουμε web banking και λογαριασμο (ξεχωριστο) στην Alpha. Κωδικοι δεν ηρθαν τιποτα σε μενα μονο οτι η αυλη ειναι ετοιμη. 

Μπαινω στο δικο μου web banking δεν υπαρχει τιποτα σαν καρτα. 

Να μπει ο πατερας μου απο το δικο μου κινητο στον δικο του για να περασω την καρτα? Τι κανω λαθος?

Ευχαριστω πολυ

Μόλις τώρα, InsertCoinToJoi είπε

ρε παιδια μια βοηθεια γιατι εχασα τον μπουσουλα....

επειδη ο πατερας μου δεν εχει κινητο με NFC εδωσα το δικο μου μαιλ και κινητο και σημερα μου ηρθε sms οτι η αυλη ειναι ετοιμη. Και εγω και ο πατερας μου εχουμε web banking και λογαριασμο (ξεχωριστο) στην Alpha. Κωδικοι δεν ηρθαν τιποτα σε μενα μονο οτι η αυλη ειναι ετοιμη. 

Μπαινω στο δικο μου web banking δεν υπαρχει τιποτα σαν καρτα. 

Να μπει ο πατερας μου απο το δικο μου κινητο στον δικο του για να περασω την καρτα? Τι κανω λαθος?

Ευχαριστω πολυ

Για διάβασε τις πισω 3-4  σελίδες.. Έχει αυτό που σου έστειλαν οδηγίες.. Δεν μπαίνεις πουθενα.. Μόνο στο κινητό που έχει NFC      θα χρησιμοποιηθεί για τα λεφτά. 

• Like 1

Παιδιά πως μπορώ να βρω την κάρτα εικονική του fuel pass 1 για να βρω τους κωδικούς πρόσβασης από e-banking και να τοποθετηθεί η δεύτερη κάρτα; 

... μεγάλο μπέρδεμα αυτή η υπόθεση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...