Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Διάβασα ένα άρθρο πριν λίγο ότι συμβαίνει αυτό σε πολλούς οι οποίοι αγόρασαν μεταχειρισμένο πρόσφατα.Ο λόγος είναι ότι τα τζιμανια δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το σύστημα.... Εκεί έγραφαν ότι από την εξυπηρέτηση του είπαν ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθεί κάθε μέρα μπας και ενημερώσουν το σύστημα μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις......

Πάντως και με αναζήτηση στο Google δεν μου βγάζει κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Συνεχίζω να δοκιμάζω κάθε μέρα και βλέπουμε αλλά αν κλείσει η πλατφόρμα και δεν το πάρουμε εν τέλη τι γίνεται μετά; Δεν νομίζω να βρούμε καμία απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, silvester81 είπε

Μήπως γνωρίζεται στο myalphaweb πως βλέπω το cvv και την ημερομηνία λήξης για να τα προσθέσω στο wallet ?μπαινω από κινητό .

Μόνο στο myAlpha Mobile δείχνει όλα τα στοιχεία της κάρτας 

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 2

41 λεπτά πριν, doflamingo13 είπε

Ρε παιδιά αν έχει τύχει σε κάποιον:

Στο FP1 είχα κάνει αίτηση με alpha bank. Μου είχαν στείλει κωδικούς κλπ και είχε φτιαχτεί ένα account μόνο για το Fuel pass.

Τώρα έκανα πάλι αίτηση με alpha bank, αλλά αυτή τη φορά δεν μου στείλαν στοιχεία για account, αλλά απλά έγραψε το μήνυμα ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη. Προφανώς εννοεί στο account του fuel pass 1 της alpha που χε φτιαχτεί.

Τί γίνεται όμως αν έχεις ξεχάσει όλα τα στοιχεία ή δεν τα έχεις κρατήσει? (username, password). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

και σε μενα το ιδιο...ισως αν ψαξω στα email να βρω τους παλιους κωδικους αλλα προς το παρον θα περιμενω μερικες μερες ακομα μηπως στειλουν καινουριους

• Thanks 1

Μου ηρθε σημερα μηνυμα απο alpha bank για  fuel pass 2  το θεμα ειναι πως δεν θυμαμαι το pass ουτε το username (δεν εχω λογαριασμο στην alpha) και δεν βρισκω καποιο email απο το fuel pass 1 τα εχω σβησει.

Υπαρχει καποια λύση;

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, MySql είπε

Μου ηρθε σημερα μηνυμα απο alpha bank για  fuel pass 2  το θεμα ειναι πως δεν θυμαμαι το pass ουτε το username (δεν εχω λογαριασμο στην alpha) και δεν βρισκω καποιο email απο το fuel pass 1 τα εχω σβησει.

Υπαρχει καποια λύση;

Φιλε ακριβώς αυτο ρώτησα και εγω. Καλα τι φαση οι ανθρωποι πανε καλα; Δηλαδη γιατι δεν μας ειπαν οτι πρεπει να τα κρατησουμε αυτα τα στοιχεια;

Επισης για ανακτηση username ζητανε ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΑΣ!!! Ποιας καρτας ρε παιδια του fuel pass που οταν την κανεις add στο κινητο την βγαζει με αστερακια;;;;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, doflamingo13 είπε

Φιλε ακριβώς αυτο ρώτησα και εγω. Καλα τι φαση οι ανθρωποι πανε καλα; Δηλαδη γιατι δεν μας ειπαν οτι πρεπει να τα κρατησουμε αυτα τα στοιχεια;

Επισης για ανακτηση username ζητανε ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΑΣ!!! Ποιας καρτας ρε παιδια του fuel pass που οταν την κανεις add στο κινητο την βγαζει με αστερακια;;;;

παρε τηλεφωνο τριτη 211 107 3827 αυτο θα κανω και εγω εαν δεν μας δωσει καποιος φιλος λυση.

δεν νομιζω να μην υπαρχει τροπος

Υ.Γ μηπως μπορω να βρω την παλια καρτα που εσβησα απο το apple wallet?

Επεξ/σία από MySql

Μόλις τώρα, MySql είπε

παρε τηλεφωνο τριτη 211 107 3827 αυτο θα κανω και εγω εαν δεν μας δωσει καποιος φιλος λυση.

δεν νομιζω να μην υπαρχει λυση

Σε αυτο το τηλεφωνο δεν απαντανε κυριολεκτικα ποτε!

• Like 1

4 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Διάβασα ένα άρθρο πριν λίγο ότι συμβαίνει αυτό σε πολλούς οι οποίοι αγόρασαν μεταχειρισμένο πρόσφατα.Ο λόγος είναι ότι τα τζιμανια δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το σύστημα.... Εκεί έγραφαν ότι από την εξυπηρέτηση του είπαν ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθεί κάθε μέρα μπας και ενημερώσουν το σύστημα μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις......

Μήπως έκανε αίτηση ο προηγούμενος ιδιοκτήτης?

2 hours ago, silvester81 said:

Μήπως γνωρίζεται στο myalphaweb πως βλέπω το cvv και την ημερομηνία λήξης για να τα προσθέσω στο wallet ?μπαινω από κινητό .

Από το myAlphaMobile θα την περάσεις στο wallet και δεν χρειάζεται να έχεις αυτά που ρωτάς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα την αίτηση στις 04/08, στις 10/08 μου ήρθε sms πως θα έρθει sms για την έκδοση της κάρτας και σχετικές οδηγίες.Χθές στις 11/08, ήρθε 2ο sms πως η κάρτα είναι έτοιμη.Μπήκα τώρα στο Alpha Mobile και επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα την εφαρμογή, ξεκίνησε η διαδικασία.Πρώτα ήρθε OTP για την είσοδο, μετά άλλος κωδικός για εγγραφή της συσκευής και μετά ορισμός τετραψήφιου pin για είσοδο.Ταυτόχρονα και emails ενημέρωσης.

Οταν πάτησα να δω τα στοιχεία της κάρτας, πάλι ήρθε OTP.

Καλύτερα να προσθέσω την κάρτα στο Google Pay;Γιατί διαβάζω πως σε μερικούς η κάρτα δεν λειτουργεί μέσω του Alpha Wallet.

Θα μπορέσω απο'κεί να ορίσω το Google Pay ως προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής;Στο NFC δεν έχει ρύθμιση για επιλογή τρόπου πληρωμής.Sony Logic.

Επεξ/σία από AntiCambeR

8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εκανα την αίτηση στις 04/08, στις 10/08 μου ήρθε sms πως θα έρθει sms για την έκδοση της κάρτας και σχετικές οδηγίες.Χθές στις 11/08, ήρθε 2ο sms πως η κάρτα είναι έτοιμη.Μπήκα τώρα στο Alpha Mobile και επειδή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα την εφαρμογή, ξεκίνησε η διαδικασία.Πρώτα ήρθε OTP για την είσοδο, μετά άλλος κωδικός για εγγραφή της συσκευής και μετά ορισμός τετραψήφιου pin για είσοδο.Ταυτόχρονα και emails ενημέρωσης.

Οταν πάτησα να δω τα στοιχεία της κάρτας, πάλι ήρθε OTP.

Καλύτερα να προσθέσω την κάρτα στο Google Pay;Γιατί διαβάζω πως σε μερικούς η κάρτα δεν λειτουργεί μέσω του Alpha Wallet.

Θα μπορέσω απο'κεί να ορίσω το Google Pay ως προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής;Στο NFC δεν έχει ρύθμιση για επιλογή τρόπου πληρωμής.Sony Logic.

Καλησπέρα σε όλους, όσοι είχαμε κάνει αίτηση για το fuel pass 1 μέσω vivawallet (άυλη) χρειάζεται να κάνουμε κάτι για το fuel pass 2? Έχω κάνει αίτηση από 03/08 αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει πρόσκληση για το fuel pass 2. Η κατάσταση της αίτησης λέει προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα σύντομα.

Καλησπέρα σε όλους, όσοι είχαμε κάνει αίτηση για το fuel pass 1 μέσω vivawallet (άυλη) χρειάζεται να κάνουμε κάτι για το fuel pass 2? Έχω κάνει αίτηση από 03/08 αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει πρόσκληση για το fuel pass 2. Η κατάσταση της αίτησης λέει προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα σύντομα.

9 λεπτά πριν, Manospetra είπε

Καλησπέρα σε όλους, όσοι είχαμε κάνει αίτηση για το fuel pass 1 μέσω vivawallet (άυλη) χρειάζεται να κάνουμε κάτι για το fuel pass 2? Έχω κάνει αίτηση από 03/08 αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει πρόσκληση για το fuel pass 2. Η κατάσταση της αίτησης λέει προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα σύντομα.

Καλησπέρα σε όλους, όσοι είχαμε κάνει αίτηση για το fuel pass 1 μέσω vivawallet (άυλη) χρειάζεται να κάνουμε κάτι για το fuel pass 2? Έχω κάνει αίτηση από 03/08 αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει πρόσκληση για το fuel pass 2. Η κατάσταση της αίτησης λέει προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα σύντομα.

Καλά κάνεις και ρωτάς, αλλά έκανες παράθεση σε εμένα ενώ η ερώτησή σου απευθύνεται προς όλους και δεν έχει σχέση με το δικό μου post.

Μάλλον υπάρχει απάντηση πιο πίσω.

Εγώ πρώτη φορά έβγαλα κάρτα, ούτε καν Viva.Στο 1ο fuell pass, είχα κάνει αίτηση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...