Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε

3/8 αίτηση αφμ που τελειώνει σε 0 ακόμα τίποτα και λογικά πάμε μετά για τον 15 Αυγούστου

Ενα μεγάλο Μπράβο στα τσακάλια της Viva, Κυβέρνησης κτλπ για αυτό το κατόρθωμα 

Παιδιά υπομονή να έχετε.. Θα μπουν τα χρήματα.. Απλά στις αυλές Καθυστέρουν λιγο.. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Παιδιά υπομονή να έχετε.. Θα μπουν τα χρήματα.. Απλά στις αυλές Καθυστέρουν λιγο.. 

Το ζήτημα ήταν να μπουν πριν το 15 Αυγούστο να είμαστε και πιο άνετοι οικονομικά. Ααα και ας μην μας "έταζαν" εντός 3 εργάσιμων ημερών.  Τεράστια αποτυχία.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε

3/8 αίτηση αφμ που τελειώνει σε 0 ακόμα τίποτα και λογικά πάμε μετά για τον 15 Αυγούστου

Σε εμένα πάντως με ΑΦΜ σε 0 και αίτηση 03/08 σε viva ολοκληρώθηκε η διαδικασία σήμερα το πρωι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

μια χαζη ερωτηση.Μου εβαλαν τα λεφτα στην αυλη.Μπορω να πληρωνω σε σουπερ μαρκερ η οχι? Ρωτω διοτι παιρνω ενα επιδομα το μηνα κ εχω μεινει απο ρευστο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, josuts είπε

Καλησπερα παιδια,

μια χαζη ερωτηση.Μου εβαλαν τα λεφτα στην αυλη.Μπορω να πληρωνω σε σουπερ μαρκερ η οχι? Ρωτω διοτι παιρνω ενα επιδομα το μηνα κ εχω μεινει απο ρευστο.

Δοκιμασε το μεχρι προσφατα γινοταν αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, libera είπε

Σε εμένα πάντως με ΑΦΜ σε 0 και αίτηση 03/08 σε viva ολοκληρώθηκε η διαδικασία σήμερα το πρωι

Για αυτό λέω τεράστια αποτυχία, τελείως random πληρωμές χωρίς καμία οργάνωση με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν απλήρωτοι 

• Like 1
Δημοσ.

9 λεπτά πριν, josuts είπε

Καλησπερα παιδια,

Αν πας σε mini market μέσα σε πρατήριο,το πιθανότερο είναι πως ναι. Πχ σε πολλά shell υπάρχουν ab shop@go με μεγάλο αριθμό προιοντων. Αν πας σε κανονικό σουπερμάρκετ που δεν σχετίζεται κάπως με βενζίνη , θα φας άκυρο λογικά.

• Like 3
Δημοσ.
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dhmak είπε

Θέλω και εγώ !! Πως τα καταφέρνεις ;;

τα πληρωνει η εταιρια.

Αρκετες στην Ελλαδα το κανουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν έχει τύχει σε κάποιον:

Στο FP1 είχα κάνει αίτηση με alpha bank. Μου είχαν στείλει κωδικούς κλπ και είχε φτιαχτεί ένα account μόνο για το Fuel pass.

Τώρα έκανα πάλι αίτηση με alpha bank, αλλά αυτή τη φορά δεν μου στείλαν στοιχεία για account, αλλά απλά έγραψε το μήνυμα ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη. Προφανώς εννοεί στο account του fuel pass 1 της alpha που χε φτιαχτεί.

Τί γίνεται όμως αν έχεις ξεχάσει όλα τα στοιχεία ή δεν τα έχεις κρατήσει? (username, password). Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...