Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ηρθε sms απο alpha,πριν 5 ώρες, οτι είναι έτοιμη η άυλη, συνδέθηκα στο account μου (ειμαι πελάτης alpha) αλλά άφαντη η prepaid. Καμια παρόμοια εμπειρία?

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Fuel pass 2 κατατεθηκε την Τεταρτη!!!....αν και εχω να πληρωσω πετρελαιο 5 χρονια! 😁

Θέλω και εγώ !! Πως τα καταφέρνεις ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΦΜ σε 8, αίτηση 3/8.

Στο site του fuel pass ακόμα κοιμούνται όρθιοι:

Screenshot_20220812-173548_Chrome.jpg

Η Viva ξυπνησε

Screenshot_20220812-173725_Messages.jpg

Σε άλλα 2 άτομα στην οικογένεια, ίδια μέρα κι ώρα αίτηση (όλες μαζί έγιναν, με διάφορα λεπτών), ΑΦΜ σε 9 και 0, ακόμα τίποτα.

Επεξ/σία από _Biohazard_
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενώ βλέπω την άυλη μέσα στο ebanking με 80€ και τη βλέπω στο alpha wallet, δεν δέχεται πληρωμή με nfc τηλέφωνο. Έχει τύχει σε κάποιον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

το Username ειναι το κινητο σου

Μπααα...

Συνολικα σήμερα 3 ώρες στην αναμονη. Απορώ με την υπομονή μου.

Επεξ/σία από janpap08
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ενώ βλέπω την άυλη μέσα στο ebanking με 80€ και τη βλέπω στο alpha wallet, δεν δέχεται πληρωμή με nfc τηλέφωνο. Έχει τύχει σε κάποιον;

Θέλεις το πορτοφόλι της Google 

Screenshot_20220812-181150_Google Play services.jpg

Screenshot_20220812-181233_Google Play services.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GiannisSma είπε

Καλησπέρα! 

Έκανα αναζήτηση στο θέμα όμως δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο να έχει ειπωθεί.

Βγαίνει σφάλμα στην αίτηση ότι ο αριθμός κυκλοφορίας χρησιμοποιείται ήδη.

Επικοινώνησα με το τηλέφωνο της υποστήριξης και με ενημέρωσαν πως μπορεί να έχει κάνει κάποιος άλλος αίτηση με την πινακίδα αυτή. Έδωσα τον αφμ του προηγούμενου ιδιοκτήτη καθώς τον γνώριζα και με ενημέρωσαν πως σε αυτόν τον αφμ δεν βλέπουν καμία αίτηση, ότι μάλλον είναι σφάλμα του συστήματος και δεν μπορεί να γίνει καμία χειροκίνητη παρέμβαση και ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι να επεξεργαστούν όλες οι αιτήσεις για να κάνω εκ νέου υποβολή. Ρώτησα ποτέ θα γίνει αυτό και μου απάντησαν με το κλείσιμο της πλατφόρμας! Και πως θα κάνω αίτηση ρώτησα σε κλειστή πλατφόρμα; Σιγή δευτερολέπτων και απάντηση ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να λάβετε τα χρήματα! Κάλεσα στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης αμέσως μετά και ενημερώθηκα πως μόνο στον προηγούμενο τηλεφωνικό αριθμό που κάλεσα μπορούν να με εξυπηρετήσουν και ότι αν θέλω να συμπληρώσω την ηλεκτρονική φόρμα και αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση στο πρόβλημα θα απαντήσουν διαφορετικά όχι.

Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ για το συγκεκριμένο πρόβλημα; Να σημειώσω ότι η πρώτη αίτηση έγινε κανονικά και πιστώθηκαν τα χρήματα. Επίσης στην 1η αίτηση μου είχε ζητήσει να πληκτρολογήσω την πινακίδα. Τώρα μου βγάζει λίστα με τις πινακίδες και έχει του οχήματος που χρησιμοποιείται και την πινακίδα του οχήματος που έχει δηλωθεί ακινησία. Δοκίμασα με την πινακίδα που είναι σε ακινησία και βγάζει ότι δεν γίνεται δεκτή η αίτηση σε όχημα που οφείλει τέλη κυκλοφορίας και μου δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας της αίτησης βάζω την σωστή πινακίδα και λέει ότι χρησιμοποιείται ήδη. Αυτό μου έβγαζε δηλαδή εξ αρχής από την 1η προσπάθεια.

Με συγχωρείτε για το σεντόνι δεν μπορούσα να τα γράψω πιο περιληπτικά.

Ευχαριστώ!

Διάβασα ένα άρθρο πριν λίγο ότι συμβαίνει αυτό σε πολλούς οι οποίοι αγόρασαν μεταχειρισμένο πρόσφατα.Ο λόγος είναι ότι τα τζιμανια δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το σύστημα.... Εκεί έγραφαν ότι από την εξυπηρέτηση του είπαν ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθεί κάθε μέρα μπας και ενημερώσουν το σύστημα μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις......

Δημοσ.

Όσοι είχαμε κάνει λογαριασμό στην alpha για fuel pass 1 τώρα θα εμφανιστεί αυτόματα η κάρτα για fuel pass 2 ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Αυλη Alpha, ηρθε μηνυμα μολις (ΑΦΜ 6, αιτηση 2/8) για συνδεση με τους παλιους κωδικους απο fp1

Μήνυμα ότι εκδόθηκε η αυλή ή ότι είναι σε εξέλιξη γιατί και μένα ήρθε και τπτ ακόμα !

Δημοσ.

3/8 αίτηση αφμ που τελειώνει σε 0 ακόμα τίποτα και λογικά πάμε μετά για τον 15 Αυγούστου

Ενα μεγάλο Μπράβο στα τσακάλια της Viva, Κυβέρνησης κτλπ για αυτό το κατόρθωμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fuel Pass II ήτανε και πάει 😫😫. Θέλω κι άλλο 📣📣

Spoiler

Screenshot_20220812-204226_myAlpha Mobile.jpg

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Γενικα προσθεσε τη στο g wallet. Εχουν γραψει διαφοροι για θεματα με απευθειας απο alpha wallet. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...