Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

•Μηχανάκια των 50 κυβικών δεν θα λάβουν επιδότηση βενζίνης καθώς δεν είναι δηλωμένα στο υπουργείο Μεταφορών

•Επιδότηση θα λάβουν και όσοι έχουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός από το υπουργείο.

Δηλαδή το μηχανάκι που καίει βενζίνη δεν θα πάρει την επιδότηση ενώ το ηλεκτρικό που δεν καίει βενζίνη θα την πάρει. 😅

download.png

• Like 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Η άυλη κάρτα λειτουργεί μόνο μέσω της εφαρμογής της τράπεζας;

Αν μιλάμε για της Α τότε δουλεύει και με Google - Apple Pay.

Δημοσ.

Παιδιά στο κινητό μου τηλέφωνο ΝfC που δέχεται και δεύτερη sim...μπορώ να βάλω και την επιδότηση της κοπέλας μου; 15€ είναι η επιπλέον επιδότηση; 

Πώς γίνεται ανοίγω δεύτερο.λογαριασμο my Alfa. Την εφαρμογή την έχω ήδη μέσα και ήδη έχω εγκαταστήσει τα απαιτούμενα μια φορά για εμένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παιδιά στο κινητό μου τηλέφωνο ΝfC που δέχεται και δεύτερη sim...μπορώ να βάλω και την επιδότηση της κοπέλας μου; 15€ είναι η επιπλέον επιδότηση; 

Πώς γίνεται ανοίγω δεύτερο.λογαριασμο my Alfa. Την εφαρμογή την έχω ήδη μέσα και ήδη έχω εγκαταστήσει τα απαιτούμενα μια φορά για εμένα...

Απλά περνάς τα στοιχεία της κάρτας στο Google pay και πληρώνεις με αυτό. Όταν σε ρωτήσει το Google pay να γίνει προεπιλεγμένη εφαρμογή για πληρωμές, πατάς ναι

Επεξ/σία από Zan_gachette
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Zan_gachette είπε

Απλά περνάς τα στοιχεία της κάρτας στο Google pay και πληρώνεις με αυτό. Όταν σε ρωτήσει το Google pay να γίνει προεπιλεγμένη εφαρμογή για πληρωμές, πατάς ναι

πως γινεται ενω χρησιμοποιει δλδ το κινητο της δεν χρειαζεται να βαλω την καρτα sim στο κινητο μου που ειναι NFC? γινεται και εξ αποστασεως η πιστωση?

Ηδη εχω την μια καρτα sim και την δικη μου pass καρτα στην ALFA!!!

Επεξ/σία από PedroG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Αν μιλάμε για της Α τότε δουλεύει και με Google - Apple Pay.

1)Η διαφορά είναι πως στο Google Pay θα πρέπει να κάνεις προσθήκη της κάρτας χειροκίνητα, ενώ στο Alpha wallet εφόσον έχεις κάνει log in με κωδικό κλπ, βρίσκει κατευθείαν την κάρτα που θες και την προσθέτεις;Η και στα 2 πρέπει να γίνει χειροκίνητα ή προσθήκη της κάρτας;

2)Οπότε εφόσον επιλέξουμε να εκδοθεί η άυλη κάρτα μέσω της Alpha και ανοίξουμε την εφαρμογή, μπορούμε να προσθέσουμε την άυλη κάρτα έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω pos σωστά;

3)Και κάτι άλλο, μπορεί κάποιος πχ με λογαριασμό Alpha η Eurobank και κινητό με NFC να βγάλει άυλη κάρτα και να την προσθέσει στο αντίστοιχο wallet χειροκίνητα χωρίς να έχει e-banking;

Είμαι επιφυλακτικός, γιατί έχω παλιό κινητό και έχει να πάρει ενημέρωση ασφαλείας απο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Αυτό που ζητάμε να μάθουμε είναι αν κάποιος εδώ που διαθέτει άυλη κάρτα έχει καταφέρει να προσθέσει και δεύτερο λογαριασμό δικαιούχο ΑΛΦΑ pass στο ίδιο κινητό τηλέφωνο NFC 

Aν υπήρχε χρήστης δλδη Alfa που διαχειρίζεται δύο διαφορετικά pass οικείων προσώπων για να λάβει το μεγαλύτερο δυνατό πόσο 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, PedroG είπε

Αυτό που ζητάμε να μάθουμε είναι αν κάποιος εδώ που διαθέτει άυλη κάρτα έχει καταφέρει να προσθέσει και δεύτερο λογαριασμό δικαιούχο ΑΛΦΑ pass στο ίδιο κινητό τηλέφωνο NFC 

Aν υπήρχε χρήστης δλδη Alfa που διαχειρίζεται δύο διαφορετικά pass οικείων προσώπων για να λάβει το μεγαλύτερο δυνατό πόσο 

Βάζεις τα στοιχεία από όσες κάρτες θες χειροκίνητα στο google pay και πληρώνεις 

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, PedroG είπε

Όπως έχουν γράψει και οι άλλοι βάζεις όσες κάρτες θες στο Google Pay.

Είχα γράψει και στο θέμα για το πρώτο fuel pass, εγώ είχα βάλει 3, απλά ανοίγεις και επιλέγεις με ποια θα πληρώσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Καλά αυτό με τα 50αρια είναι τραγικό εάν ήθελαν θα υπήρχε σίγουρα τροπος. Τα εσοδα απο τα  παράβολα δημοσίου  κάθε χρόνο για την ανανέωση άδειας κυκλοφοριας που απαιτείται στα 50αρια  ξέρουν να τα βάζουν στα ταμεία , να βρουν όμως τρόπο ώστε να γινει το αυτονόητο και να μπουν και τα 50αρια στο fuel pass δεν μπορούν.

πολύ σωστά φίλε μου, κάθε χρόνο γίνεται ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας μέσα απο το gov.gr οπότε μια χαρά έχουν τα στοιχεία,

Δημοσ.

Στην γειτονιά πάνω από 4-5 αυτοκίνητα μόνιμα παρκαρισμένα....και όσο πάει θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Klausx είπε

Στην γειτονιά πάνω από 4-5 αυτοκίνητα μόνιμα παρκαρισμένα....και όσο πάει θα αρχίσει να γίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Μονιμα μονιμα παρκαρισμενα ή μονιμα αλλα πανε καθε 2 εβδομαδες κανα σουπερ?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μονιμα μονιμα παρκαρισμενα ή μονιμα αλλα πανε καθε 2 εβδομαδες κανα σουπερ?

Μόνιμα κάθε μήνα ίσως 1 από τα 5 να κινηθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Klausx είπε

Εγω παντως εδω και 1μηνα+ εχω κοψει το αμαξι και παω με μετρο που με εξυπηρετει. Το ποσο χρονο κερδιζω και το τι λιγοτερα νευρα εχω δεν λεγεται! (τα νευρα λογω του παρκινγκ που κανω μεχρι και 40λεπτα να βρω να παρκαρω στο σπιτι) 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...