Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, σήμερα το μεσημέρι ήρθε μήνυμα  στο viber ότι παρέλαβε η τράπεζα το αίτημα, φαντάζομαι αύριο ή στις 16 θα είναι έτοιμη. Μια απορία, είμαι πελάτης της Alpha και στις κάρτες μου φαίνεται η virtual από το fuelpass_1, στην ίδια κάρτα θα πιστωθεί το ποσό για το fuelpass_2 ?!

Επεξ/σία από HuskerDu
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, HuskerDu είπε

Τελικά, σήμερα το μεσημέρι ήρθε μήνυμα  στο viber ότι παρέλαβε η τράπεζα το αίτημα, φαντάζομαι αύριο ή στις 16 θα είναι έτοιμη. Μια απορία, είμαι πελάτης της Alpha και στις κάρτες μου φαίνεται η virtual από το fuelpass_1, στην ίδια κάρτα θα πιστωθεί το ποσό για το fuelpass_2 ?!

Σε νέα κάρτα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, το λέω μήπως και βοηθήσω κάποιον, επειδή στο κινητό δεν έχω NFC, το έκανα σήμερα με ρολόι Garmin και Alpha Bank.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Simon660r είπε

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, το λέω μήπως και βοηθήσω κάποιον, επειδή στο κινητό δεν έχω NFC, το έκανα σήμερα με ρολόι Garmin και Alpha Bank.

Το οποίο ρολόι (smrtwatch) έχει NFC και έγινε μέσω εκείνου η πληρωμή ουσιαστικά (για όσους πιαστούν από το "ρολόι" και αρχίσουν τις απορίες) 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, janpap08 είπε

H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO....

Άλλο sms δεν ήρθε?

Πάντως δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα, και με τηλεφώνημα στην εξ. πελατών θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Καλησπερα..Παντως σιγα σιγα μπαινουν τα χρηματα στους λογαριασμους ...Απλα οσοι εχουν πει για την αυλη καρτα καθυστερουν πολυ παραπανω..

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, maarinos είπε

Ήρθε α αύλη κάρτα σήμερα το πρωϊ αίτηση Τρίτη 9/8 Alpha Bank

Screenshot_2022-08-12-07-06-39-140_com.google.android_gms.jpg.d7fbb1c4629f9a71dc52f0073c7ffa7c.jpg

Μήπως τελικά πάει με το επώνυμο; Ας πούμε εμένα το επώνυμο ξεκινάει από Τ και δεν έχει έρθει ακόμα με αίτηση από 2/8

Δημοσ.

Κι εμένα ήρθε χτες το βράδυ η άυλη της Α της οποίας είμαι πελάτης. 6 ΑΦΜ αίτηση την 2 Αυγούστου.

Δημοσ.

Δύο αιτήσεις 6 κ 7 αφμ 

Στο 6 ενεργοποιήθηκε το πρωί η κάρτα στον υπάρχων λογαριασμό.

Αναμένω στο 7 .

Και ας κλείσει ή ας παραμείνει ανοιχτό το θέμα . Τι το παίζετε ;!

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει κανεις που αντιμετωπιζει προβληματα με την πληρωμη ; Εχω περασει την καρτα στο google pay μεσω viva wallet.

Εχω προσπαθησει να την χρησιμοποιησω σε 2 διαφορετικα βενζιναδικα και δεν μπορει να γινει η συναλλαγη χωρις καποιο μηνυμα λαθους, απλα δεν την διαβαζει. Στο μεταξυ χρησιμοποιω κανονικα την δικη μου χρωστικη μεσω της εφαρμογης της εθνικης με NFC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...